ZIP DRESS

ZIP DRESS

22 junio, 2017
22 junio, 2017 sewingwithmei

ZIP DRESS

(English Below)

Directe a RUMS i RUMS

Bon dia a tothom. Avui us ensenyo un dels meus vestits preferits. M’agrada tant que l’he fet en diferents teles i versions. Un vestit curt, sense mànigues amb cremallera frontal. Haig de posar-li nom.

Buen día a todo el mundo. Hoy os enseño un de mis vestidos preferidos. Me gusta tanto que lo he hecho en diferentes teles y versiones. Un vestido corto, sin mangas con cremallera frontal. Tengo que ponerle un nombre.

He transformat el meu patró base modificant les pinces de davant (he fet costura francesa) i he mantingut les pinces del darrere. He afegit una cremallera de jaqueta (de plàstic) al davant i així resulta molt còmode. Acabat amb vistes de la mateixa tela.

He transformado mi patrón base modificando las pinzas de delante (he hecho costura francesa) y he mantenido las pinzas traseras. He añadido una cremallera de chaqueta (de plástico) delante y así resulta muy cómodo. Acabado con vistas de la misma tela. 

 

La tela la vaig comprar a Oporto en un viatge que vaig fer exprés per veure al meu cosí que hi era d’Erasmus. Va ser el primer lloc on vaig veure tantes teles boniques i barates, després ja vaig descobrir BCN. La roba és estampada amb una barreja de cotó i d’elastà. Aquest vestit és ideal per la temporada d’estiu. Es posa i es treu molt de pressa i quan vaig a treballar ho agraeixo molt.

La tela la compré a Oporto en un viaje que hice expres para ver a mi primo que estaba de Erasmus. Fue el primer lugar donde vi tantas teles bonitas y baratas, después ya descubrí BCN. La ropa es estampada, una mezcla de algodón y de elastà. Este vestido es ideal para la temporada de verano. Se pone y se saca muy rapiso y cuando voy a trabajar lo agradezco mucho.

Les fotos són de la piscina que tinc a casa que ja està destapada. M’encanta l’estiu i anar ben fresqueta. I fins aquí el meu post d’avui. Quin nom li posarieu a aquest vestit?

Las fotos son de la piscina que tengo en casa que ya está destapada. Me encanta el verano e ir bien fresquita. Y hasta aquí mi entrada de hoy. ¿Que nombre le pondrias a este vestido?

IMG_7595.jpg

 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I Transformed my basic pattern.

 • Teles/telas/fabric:  Feia Dos Tecidos a OPORTO

 • Estil/estilo/style: casual & sport

IMG_7615.jpg

 Today I’m presenting a short dress with zipper . I made this in cotton fabric. I bought the fabric in Oporto, Feria Dos Tecidos.

I love this dress because it is very handy. I made this pictures in my pool. I need a name for this dress, can you help me?

IMG_7695IMG_7699

MOLTES GRÀCIES A TOTS   —-    MUCHAS GRACIAS A TODOS —-   THANKS SO MUCH

Comments (0)

 1. Estàs maquíssima amb aquest vestit. L’estampat fa mooolt estiu, m’agrada molt el disseny també 😉

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Vestit PIM PAM li queda perfecte!!! És una gran opció.

 2. Es muy bonito y parece cómodo. Me gusta mucho el estampado. El nombre? Mmmm… pues como han comentado, vestit Pim-pam está bien.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. AHahahha, el maniquí es un complement que va molt bé per montar algunes peces i veure quin efecte fa!

 3. Mi Pura Vida

  Molt maco! Fa temps que en tinc ganes d’un vestit així, però amb les nenes el trobo perillós, jajaja.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Perillos una mica pq a la que et descuides estas mig despullada!!! ahahahhaha. Sempre pots posar-hi un tope o un algo!!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Vestido PIM PAM creo que es el que mas mola!!! AHhahahah

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *