Presentació - Presentación - Presentació - Presentación -

Presentació – Presentación

11 octubre, 2016
Posted in Todos
11 octubre, 2016 sewingwithmei

Presentació – Presentación

Hola familia sewing!!

Em dic Mei i tinc 32 anys, sóc infermera de profesió i diy d’obsessió, desde que era petita m’ha agradat fer coses amb les mans. Visc en un petit poble de Catalunya amb la meva familia, el meu marit i les meves dues nenes peludes, la Gonna i la Shiva.

Me llamo Mei i tengo 32 años, soy enfermera de profesión y diy de obsesión, desde pequeña me ha gustado hacer cosas con las manos. Vivo en un pequeño pueblo de Catalunya con mi familia, mi marido y mis dos nenas peludas, la Gonna y la Shiva.

Fa tres anys em van regalar una màquina de cosir; a casa de dels pares sempre n’havien tingut, però mai l’havia tocat, així que la meva pregunta va ser: i ara que?. Vaig apuntar-me a un monogràfic de faldilles basiques i aquell cap de setmana vaig saber que volia seguir en aquell món. Dos anys a l’acadèmia m’han donat les eines per poder crear totes les meves bogeries:  vestists, faldilles, samarretes, leggins, bikinis, banyadors, motxilles, davantals, buffs, necessers, collars de gos, gorros de quirofan….. Amb el temps me n’he adonat que el que més m’agrada crear son vestits de tots tipos i estils. També faig complements a les meves nenes.

Hace tres años me regalaron una maquina de coser; en casa de mis padres siempre habian tenido una, pero nunca la habia tocado, así que mi pregunta fue: ¿y ahora que?. Me apunté a un monografico de faldas bases y ese fin de semana descubrí que queria seguir en ese mundo. Dos años en una acadèmia me han dado las herramientas para poder crear todas mis locuras: vestidos, faldas, camisetas, leggins, bikinis, bañadores, mochilas, delantales, buffs, neceseres, collares para perro, gorros de quirofano…. Con el tiempo me doy cuenta que lo que más me apasiona es crear vestidos de todos los estilos y tipos. También hago complementos a mis nenas. Aquest blogg és per mostar les meves creacions i ensenyar com ho faig!!

Vull que aquest blog serveixi per mostrar les meves crecions, les meves bogeries i apendre de totes les blogeres sewing, diy i handmade. Actualment em pots seguir a instagram com _remeieta i al facebook com Granell&Heras

Quiero que este blog sirva para mostrar mis creaciones, mis locuras y aprender de todas las blogeras swing, diy y handmade. Actualmente me puedes seguir por instagram como _remeieta y en facebook como Granell&Heras.

______________________________________________________________________________________________________

Hello my name is Mei, I have 33 years old. I work as a nurse and DIY is my obsession. I live in a little village near Barcelona. When I was young I used to sew my Barbies’ dresses. Three years ago, my parents brought me a sewing machine and I decided to join an academy. Two years in the academy gave me the tools to create my inventions: skirts, t-shirts, leggings, swimsuits, bags, aprons, scarf, dog laces, surgery caps… but with the passing of time, I’ve realized that what I love the most is making dresses of all styles and shapes.  I hope you enjoy my blog and you can follow me in instagram _remeieta or in my facebook Granell&Heras. 


 

 

MOLTES GRÀCIES PER FORMAR PART DEL MEU MÓN

MUCHAS GRACIAS POR FORMAR PARTE DE MI MUNDO

 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (6)

  1. Antonia Maria Cunillera

    Hola guapa!! Que tinguis molt d’èxit en aquest nou projecte!!!!

  2. Eduard pujals

    M’encanta aquest nou projecte teu! Espero poder veure com et vas fent més gran!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.