Presentació – Presentación

Hola familia sewing!!

Em dic Mei i tinc 32 anys, sóc infermera de profesió i diy d’obsessió, desde que era petita m’ha agradat fer coses amb les mans. Visc en un petit poble de Catalunya amb la meva familia, el meu marit i les meves dues nenes peludes, la Gonna i la Shiva.

Me llamo Mei i tengo 32 años, soy enfermera de profesión y diy de obsesión, desde pequeña me ha gustado hacer cosas con las manos. Vivo en un pequeño pueblo de Catalunya con mi familia, mi marido y mis dos nenas peludas, la Gonna y la Shiva.

Fa tres anys em van regalar una màquina de cosir; a casa de dels pares sempre n’havien tingut, però mai l’havia tocat, així que la meva pregunta va ser: i ara que?. Vaig apuntar-me a un monogràfic de faldilles basiques i aquell cap de setmana vaig saber que volia seguir en aquell món. Dos anys a l’acadèmia m’han donat les eines per poder crear totes les meves bogeries:  vestists, faldilles, samarretes, leggins, bikinis, banyadors, motxilles, davantals, buffs, necessers, collars de gos, gorros de quirofan….. Amb el temps me n’he adonat que el que més m’agrada crear son vestits de tots tipos i estils. També faig complements a les meves nenes.

Hace tres años me regalaron una maquina de coser; en casa de mis padres siempre habian tenido una, pero nunca la habia tocado, así que mi pregunta fue: ¿y ahora que?. Me apunté a un monografico de faldas bases y ese fin de semana descubrí que queria seguir en ese mundo. Dos años en una acadèmia me han dado las herramientas para poder crear todas mis locuras: vestidos, faldas, camisetas, leggins, bikinis, bañadores, mochilas, delantales, buffs, neceseres, collares para perro, gorros de quirofano…. Con el tiempo me doy cuenta que lo que más me apasiona es crear vestidos de todos los estilos y tipos. También hago complementos a mis nenas. Aquest blogg és per mostar les meves creacions i ensenyar com ho faig!!

Vull que aquest blog serveixi per mostrar les meves crecions, les meves bogeries i apendre de totes les blogeres sewing, diy i handmade. Actualment em pots seguir a instagram com _remeieta i al facebook com Granell&Heras

Quiero que este blog sirva para mostrar mis creaciones, mis locuras y aprender de todas las blogeras swing, diy y handmade. Actualmente me puedes seguir por instagram como _remeieta y en facebook como Granell&Heras.

______________________________________________________________________________________________________

Hello my name is Mei, I have 33 years old. I work as a nurse and DIY is my obsession. I live in a little village near Barcelona. When I was young I used to sew my Barbies’ dresses. Three years ago, my parents brought me a sewing machine and I decided to join an academy. Two years in the academy gave me the tools to create my inventions: skirts, t-shirts, leggings, swimsuits, bags, aprons, scarf, dog laces, surgery caps… but with the passing of time, I’ve realized that what I love the most is making dresses of all styles and shapes.  I hope you enjoy my blog and you can follow me in instagram _remeieta or in my facebook Granell&Heras. 

6 respostes a “Presentació – Presentación

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s