La meva primera faldilla - Mi primera falda - La meva primera faldilla - Mi primera falda -

La meva primera faldilla – Mi primera falda

19 octubre, 2016
19 octubre, 2016 sewingwithmei

La meva primera faldilla – Mi primera falda

Bona nit a tots i totes.

Buena noches a todos y todas.

Avui us vull ensenyar la meva primera creació, una faldilla molt bàsica, però que va ser el principi de tot. Aquesta faldilla la vaig fer el cap de setmana del monogràfic a Cambrils, 5 hores repartides en 2 dies. Allí vaig fer el meu primer patró bàsic d’una faldilla i la seva corresponent transformació; la vaig fer més curta, vaig baixar la cintura i vaig donar més centímetres a la cintura per poder arrugar una mica i així poder posar una goma doble i no fer obertura.

Hoy os quiero mostrar mi primera creación, una falda muy básica, pero que fue el principio de todo. Esta falda la hice el fin de semana del monográfico en Cambrils, 5 horas repartidas en dos días. Allí hice mi primer patrón básico de falda y su correspondiente transformación; la hice más corta, bajé la cintura y añadí centímetros en la cintura para fruncir un poco y añadir la goma. 

Recordo perfectament el dia que vaig anar a comprar la tela. Primer vaig preguntar a les companyes de feina i amigues si sabien on hi havia algún lloc per comprar teles. Em van recomenar un parell de llocs a Reus: Kilotela i Barato. Al Barato hi havia anat en diferents ocasions així que vaig optar per el Kilotela. Quan vaig entrar i vaig veure tantes teles i tants colors, ja em vaig estressar i vaig pensar aixó serà més dificil del que pensava.

Recuerdo perfectamente el día que fui a comparar la tela. Primero tuve que preguntar a mis compañeras de trabajo y a mis amigas si conocían algún sitio para comprar telas. Me recomendaron un par de sitos en Reus: Kilotela y Barato. En el Barato ya había estado en otras ocasiones así que opté por ir a Kilotela. Cuando entré y vi tantas telas y tantos colores me estrés y pensé que esto sería más difícil de lo que pensaba.

 

IMG_3362.JPG

Tenia mil i un dubtes: quina tela? quin color?  no en tenia ni idea, només coneixia el cotó que s’utilitza en patchword. Així que vaig demanar cotó. Em va ensenyar els mils estampats que tenien allí i em vaig decidir per un de topos, la següent pregunta era: i quants metres? (no sabia que les teles es venien a metres). Així que li vaig demanar la seva opinió i vaig acabar amb un metre de tela de patchword a 12€ el metre.

Tenía miles de dudas: ¿que tela?, ¿que color?, no tenía ni idea, solo conocía el algodón que se usa en patchword. Así que pedí algodón. Me enseñaron los estampados y elegí uno de tops. Mi siguiente pregunta era: ¿cuanto necesitaba? (no sabía que las telas se vendían a metros, así que pedí la opinión de la dependienta y cogí un metro a 12€.

Haig de reconèixer que el cotó tan rígid per una faldilla no és la tela més còmode per vestir cada dia, però per cosir és perfecte. Amb la tela sobrant i després de ser la primera de la classe en acabar em van ensenyar a fer un llaç per posar algun detall. El que em va costar més a l’hora de la costura, va ser cosir la goma i que quedés més o menys bé, si us fixeu bé, la faldilla, no queda arrugada per igual.

Tengo que reconocer que el algodón es muy rígido para una falda y no resulta muy cómodo para vestir, pero para la costura es perfecto. Con la tela sobrante me enseñó ha hacer un lazo para poner algún detalle. Lo que me resultó mas difícil fue coser la goma y que quedase más o menos bien, si te fijas bien,la falda, no esta fruncida por igual. 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

 1. nuria arrabal

  Enhorabona pel teu blog!!
  m’en alegro molt mei!
  La faldilla hem sembla molt xula! si q es veritat q li fatava una mica de més arruga per la part del llaç,pero q vols q et digui….esta super be!
  segueix posant creacions teves,m’ encanta mirarles!
  Petonets!

 2. sewingwithmei

  Nuria, moltes gràcies per els teus ànims. Seguiré posant creacions.
  Cris moltíssimes gràcies!
  I LLui m’encanta que t’agradi, quan vulguis te la deixo però segur que et queda gran.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.