Samarreta bàsica - Camiseta basica - Samarreta bàsica - Camiseta basica -

Samarreta bàsica – Camiseta basica

27 octubre, 2016 sewingwithmei

Samarreta bàsica – Camiseta basica

Hola familia modista!

Hola familia costurera!

Avui us ensenyo un projecte molt bàsic, dues samarretes i un collar de gos. He utilitzat punt de samarreta estampat. El patró es meu, les meves mesures i les del meu home.

Hoy os enseño un proyecto muy básico, dos camisetas y un collar de perro. He usado punto de camiseta estampado. El patrón es mio, mis medidas y las de mi marido. 

img_7928

Sabeu que no fan samarretes per gent baixeta com jo (150 cm)?, casi tots els dissenyadors que fan roba estandard són per dones de 165-170 cm, i que passa amb les baixetes?, doncs que no trobem roba que ens estigui bé. Les samarrets comercials em queden llargues, així que aquest any me n’he fet 3 de curtes. He utilitzat el mateix patró per les tres, que és com realment a mi m’agraden.

Sabéis que no hacen camisetas para gente bajita como yo (150cm)?, casi todos los diseñadores que hacen ropa estándar son para mujeres de 165-170cm, y que pasa con las bajitas?, pues que no encontramos ropa que nos esté bien. Las camisetas comerciales me quedan largas, así que este año me he hecho 3 de cortas. He usado el mismo patrón en las tres, que me queda como realmente me gusta.

img_7929

Les he cosit totes amb la overlock de 4 fils, i l’acabat del coll amb un biés de 3 cm.

Las he cosido con overlock de 4 hilos i el acabado del cuello con un biés de 3 cm. 

img_7934

A la Shiva li he fet un collar amb la mateixa tela, per donar la duresa adequada he afegit freselina doble a dins. He posat un tancament de motxilla  i una mitja anella per poder lligar la corretja.  I ella encantada!

A la Shiva le he hecho un collar con la misma tela, para dar dureza he usado entretela de la gruesa. Luego he colocado un cierre de mochila y una media anilla para poder atar la correa. Y ella encantada!

img_7969

 

img_7974
Espero que us agradi moltíssim.

La tela es de Cal Joan, Martorell

Avui és el meu primer post  a Rums

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (24)

 1. ag

  I tant que ho sabia, per que encara que sóc mes alta que tu també trobo que les samarretes no tenen la cintura al seu lloc (o al meu lloc) i no agafis patrons comercials que sembla que les alemayes i finlandeses són gegantes jajaja
  que maca la shiva!

  • sewingwithmei

   Sento contestar tant tard!!! encara no domino massa el programa!!! Doncs jo no he cosit res que no siguin patrons meus i no se com em quedaria però et faré cas!!! moltes gràcies

  • sewingwithmei

   Gracias Yolanda, Vy con retraso por que aún no dimino muy bien el blog intentare contestar más pronto. Gracias

  • sewingwithmei

   A mi també em va fer pena tallar però com voliem anar els tres a conjunt!!!! doncs estisores i avall….. Jo també havia pensat fer-me un vestit tipus camiseta llarg!!!!! Si vols més idees m’ho dius

 2. Aurora

  Que súper conjunto!!
  No hacen ropa para bajitas, ni para muy altas, ni para brazos extralargos… Es lo mejor de coser, hacerse la cosas al gusto.
  Me encanta.

  • sewingwithmei

   Siii, intento fer-li sempre alguna coseta a la Gosseta!!!! ja que sempre em sobre algun retall. I ella encantada

 3. Si es que no hay nada como hacerse la ropa una misma para ir a tu gusto y cómoda con lo que llevas.
  Me ha gustado mucho el collar de perro a juego, está genial!!!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias Vanesa, este fue mi primer collar y estoy muy contenta del resultado. muy facil

 4. Laura

  Hola, es la primera vez que veo tu blog, veo que es muy reciente! Coincido contigo respecto al largo de las camisetas para las que somos bajitas, me pasa igual y también confecciono mis propias camisetas y blusas. La tela que usaste es preciosa, se lucen mucho. Mis saludos.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias Laura, hacia mucho tiempo que queria hacer el blogg pero no tenia timpo, entre trabajo y más, Tengo mil proyectos para subir ya que hace 3 años que coso.

  • sewingwithmei

   M’ha fet molta il·lusió poder posar un post a Rums ja que feia temps que ho veia i com que no tenia el blog fet no podia. Ja m’anireu ensenyant cosetes i com es fa, soc molt novata!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.