Samarreta bàsica – Camiseta basica

Hola familia modista!

Hola familia costurera!

Avui us ensenyo un projecte molt bàsic, dues samarretes i un collar de gos. He utilitzat punt de samarreta estampat. El patró es meu, les meves mesures i les del meu home.

Hoy os enseño un proyecto muy básico, dos camisetas y un collar de perro. He usado punto de camiseta estampado. El patrón es mio, mis medidas y las de mi marido. 

img_7928

Sabeu que no fan samarretes per gent baixeta com jo (150 cm)?, casi tots els dissenyadors que fan roba estandard són per dones de 165-170 cm, i que passa amb les baixetes?, doncs que no trobem roba que ens estigui bé. Les samarrets comercials em queden llargues, així que aquest any me n’he fet 3 de curtes. He utilitzat el mateix patró per les tres, que és com realment a mi m’agraden.

Sabéis que no hacen camisetas para gente bajita como yo (150cm)?, casi todos los diseñadores que hacen ropa estándar son para mujeres de 165-170cm, y que pasa con las bajitas?, pues que no encontramos ropa que nos esté bien. Las camisetas comerciales me quedan largas, así que este año me he hecho 3 de cortas. He usado el mismo patrón en las tres, que me queda como realmente me gusta.

img_7929

Les he cosit totes amb la overlock de 4 fils, i l’acabat del coll amb un biés de 3 cm.

Las he cosido con overlock de 4 hilos i el acabado del cuello con un biés de 3 cm. 

img_7934

A la Shiva li he fet un collar amb la mateixa tela, per donar la duresa adequada he afegit freselina doble a dins. He posat un tancament de motxilla  i una mitja anella per poder lligar la corretja.  I ella encantada!

A la Shiva le he hecho un collar con la misma tela, para dar dureza he usado entretela de la gruesa. Luego he colocado un cierre de mochila y una media anilla para poder atar la correa. Y ella encantada!

img_7969

 

img_7974
Espero que us agradi moltíssim.

La tela es de Cal Joan, Martorell

Avui és el meu primer post  a Rums

22 respostes a “Samarreta bàsica – Camiseta basica

 1. I tant que ho sabia, per que encara que sóc mes alta que tu també trobo que les samarretes no tenen la cintura al seu lloc (o al meu lloc) i no agafis patrons comercials que sembla que les alemayes i finlandeses són gegantes jajaja
  que maca la shiva!

  Liked by 1 person

 2. Que súper conjunto!!
  No hacen ropa para bajitas, ni para muy altas, ni para brazos extralargos… Es lo mejor de coser, hacerse la cosas al gusto.
  Me encanta.

  M'agrada

 3. Hola, es la primera vez que veo tu blog, veo que es muy reciente! Coincido contigo respecto al largo de las camisetas para las que somos bajitas, me pasa igual y también confecciono mis propias camisetas y blusas. La tela que usaste es preciosa, se lucen mucho. Mis saludos.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s