Vestit tela Africana – Vestido tela Africana

Avui us ensenyo un vestit que he fet aquest estiu per la meva Sister.  A ella li encanten els colors, estampats i les formes estrafalaries. Així que vaig pensar en fer un vestit ideal per ella però que li marqués la figura. És un vestit linia amb pinça de pit i de cintura, entallat i amb vistes. Com que és prou escotat no cal posar cremallera ni botons.

Hoy os quiero enseñar un vestido que hice este verano para mi Sister. A ella le encantan los colores, estampados y formas estrafalarias. Así que pensé en hacerle un vestido ideal para ella pero que le marcara la figura. Es un vestido linea, con pinza de pecho y cintura, entallado y con vistas. Como ya es bastante entallado no necesita ni cremallera ni botones. 

img_7253

Sóc molt partidària d’utilitzar les vistes per fer els acabats, vosaltres que en penseu?. La tela la vaig comprar a Barcelona a una botiga del portal de l’Àngel on només venen teles amb estampat africà fabricades a Holland, cotó 100%, només rentar-la ja s’encongeix uns quants centímetres. Els preus del metre de tela ronda sobre els 25€.

Soy muy partidaria de usar vistas para hacer los acabados, vosotras que pensáis?. La tela la compré e Barcelona en una tienda del Portal de l’Àngel donde solo venden telas con estampado Africano fabricadas en Holland, algodón 100%, solo con lavarla ya se encogió unos centímetros. Los precios del metro está entre 25€.

img_7267

El que em va soposar més dificultat va ser fer el patró. No és el mateix les mesures d’una mateixa, que ja les tens per la mà, que pendre mesures a una altre persona. Vaig pendre mesures en diferents ocasions i al final estic contenta del resultat ja que no el vaig rectificar casi gens.

Lo que me costó más fue el patrón. No es lo mismo las medidas de uno mismo, que ya las tienes por la mano, que las de otra persona. Tomé medidas en varias ocasiones y al final estoy contenta con el resultado ya que no lo tuve que retocar apenas. 

IMG_7265.JPG

Li vaig regalar per el seu aniversari i en va quedar molt contenta!!!! Em podeu donar idees de regals que pugui fer per Nadal, ja s’acosta!

Se lo regalé para su cumpleaños y quedó muy contenta!!!!. Me podeis dar ideas de regalos que puedo hacer para Navidad, ya se acerca!!

 

Dijous:  directe a Rums

Patró fet per mi (si algú el vol que es posi en contacte amb mi): Talla 42

Patron mío (si alguien lo quiere que se ponga en contacto conmigo): Talla 42

 

 

 

 

 

15 respostes a “Vestit tela Africana – Vestido tela Africana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s