LLit per la Shiva - Cama para Shiva - LLit per la Shiva - Cama para Shiva -

LLit per la Shiva – Cama para Shiva

6 noviembre, 2016
6 noviembre, 2016 sewingwithmei

LLit per la Shiva – Cama para Shiva

Bona nit modistes!     Buenas noches costureras!

Avui us ensenyo un mini projecte que he realitzat en un parell d’hores. He fet una funda pel llit de la Shiva. Quan vam comprar aquest llit ja vaig veure que la tela era molt fina i de poca qualitat però l’espuma estava bé i vaig decidir comprar-lo. Al mateix temps vaig pensar que si me la esquinzava en faria una de nova.

Hoy os enseño un mini proyecto que realizado esta tarde en un par de horas. He hecho una funda para la cama de Shiva. Cuando compré la cama ya me di cuenta que la tela era muy fina y de poca calidad pero la espuma estaba muy bien, así que decidí comprarla. Al mismo tiempo pensé que si se rompía haría una funda nueva.

IMG_8491.JPG

La tela és de pèl sintètic (no al pèl d’animals), color negre, fa unes aigues que li donen un toc més bonic. L’he comprat als Encants Vells de Barcelona. El preu 4€ el metre i n’he utilitzat 2. Amb la que m’ha sobrat he fet una manteta per tapar el sofà on a vegades hi dorm la Gonna (la nostra gateta).

La tela es de pelo sintético (no al pelo de animales), de color negro, tiene unas aguas que le dan un toque más bonito. La compré en Encants Vells de Barcelona. El precio 4€ al metro y he usado 2 metros. Con lo que me ha sobrado he hecho una manta para tapar el sofá donde a veces duerme la Gonna (nuestra gatita). 

IMG_8495.JPGHe fet tres peces, dos rectàngles de 120×70 cm i una tira llarga de 10 cm d’ample per fer els laterals. He afegit una cremallera per poder-la desmuntar sense problemes, ja que al ser el llit d’una rottweiler la poso a la rentadora molt sovint.

He hecho tres piezas, dos rectángulos de 120×70 cm y una tira larga de 10 cm para los laterales. He añadido una cremallera para poder desmontarla sin problemas, ya que al ser la cama de una rottweiler la meto en la lavadora muy a menudo.

img_8494

Afegeixo per anunciar que més endavant buscaré voluntaries que em vulguin ajudar amb un projecte que fa tinc que m’està rondant per el cap. Vull fer llitets per les protectores d’animals amb les teles que ens sobre (és molt possible que no les utilitzem per res més).

Añado para anunciar que más adelante buscaré voluntarias que me quieran ayudar con un proyecto que tengo en mente. Quiero hacer camas para las protectoras de animales con telas que me sobran (es muy posible que nunca más las use).

Leave a Reply/Deja tu comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.