Les altres màquines - Las otras maquinas - Les altres màquines - Las otras maquinas -

Les altres màquines – Las otras maquinas

20 noviembre, 2016
Posted in Todos
20 noviembre, 2016 sewingwithmei

Les altres màquines – Las otras maquinas

Bona tarda de diumenge.

Buenas tardes de domingo.

Avui us ensenyaré les meves màquines de cosir. En tinc 4, dues overlocks i 2 planes. De la plana Singer compacta ja us he n’he parlat en un dels meus primers posts la meva primera màquina.

Hoy os enseñaré mis maquinas de coser. Tengo 4, dos overlocks i dos planas. De la plana Singer compacta ya os hablé en uno de mis primeros posts Mi primera maquina

img_8189

Una de les overlock i una de les planes són industrials. Les vaig comprar de segona mà a un taller que per desgràcia va tancar. Un taller que confeccionava per la casa comercial Inditex entre altres. Jo vaig apendre a utilitzar-les a l’acadèmia. Són màquines molt bones però necessiten espai i manteniment (a mi m’el fa el meu home).

Una de las overlocks y una de las planas son industriales. Las compré de segunda mano en un taller que por desgracia cerraba. Un taller que confeccionaba para la casa comercial Inditex entre otras. Yo aprendí a usarlas en la academia. Son maquinas muy buenas pero necesitan mucho espacio y mantenimiento (que a mi me hace mi marido).

img_8192

La maquina plana és una Paff, la veritat és que no sé quants anys té, però va molt i molt bé. Té molta força i és molt precisa. La overlock és de la marca Siruba, crec que és molt més vella que la plana però va molt bé. És de 5 fils, tot i que jo sempre la utilitzo amb 3. S’ha desenfilat alguna vegada i casi  em moro per enfilar-la altre vegada. Molt difícil! La puntada que fa és molt més bonica que la de la overlock compacta Singer.

La maquina plana es una Paff, la verdad es que no se cuantos años tiene, pero va muy bien. Fuerte y precisa. La overlock es de la marca Siruba, creo que tiene más años que la plana pero va muy bien. Es de 5 hilos aunque yo la uso con 3. Para henebrarla casi me muero, es muy difícil. La puntada que tiene es mas bonita que la que hace la Singer (la overlock compacta)

img_8194

La overlock compacta, la Singer, la va comprar la meva mare però com que no en fa ús, me la deixa. Amb la Singer cuso les peces de punt, les peces de  lycra i faig molt cordonet per els acabats d’algunes peces. M’encanta per el tamany que té i és molt més fàcil de moure.

La overlock compacta, la Singer, la compró mi madre pero como no la usaba me la dejó. Con la Singer coso el punto, la lycra y hago el cordoncillo para terminar algunas prendas. Me encanta su tamaño y que es muy fácil de manejar. 

img_8190

img_8186

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quines màquines teniu? heu cosit alguna vegada amb màquina industrial?

¿Cuales son vuestras maquinas? ¿Habeis cosido alguna vez con maquina industrial?

 

 

HEM VAIG COMPRAR TAMBÉ LA CADIRA AL TALLER. 

ME COMPRÉ TAMBIÉN LA SILLA EN EL TALLER.

Leave a Reply/Deja tu comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.