Vestit de quadres – Vestido de cuadros

Bona nit, avui aquí ha plogut tot el dia. Aquesta tarda he anat als Encants Vells a firar-me de teles per les festes. La meva sorpresa ha estat que despés de tot el viatge (més de 100km), estava mig tancat i hem acabat a Ribes i Casals. Ja us ensenyaré les meves creacions.

Buenas noches, hoy aquí ha llovido todo el día. Esta tarde he ido a Encants Vells a comprar telas para las fiestas. Mi sorpresa ha sido cuando después de todo el viaje (más de 100km) estaba medio cerrado y hemos terminado en Ribes y Casals. Ya vereis mis creaciones. 

IMG_1812.JPG
Granell&Heras

Avui us ensenyo un projecte de l’any passat, un vestit de quadres escocesos. El model és un vestit amb tall a cintura; pinces de pit que comencen a la cintura; pinces amb profunditat a la part de davant; màniga llarga i cremallera invisible lateral. El coll és rodó acabat amb un biaix de la mateixa tela.

Hoy os enseño un proyecto del año pasado, un vestido de cuadros escoceses. El modelo es un vestido con corte en la cintura; pinzas de pecho que empiezan en la cintura; pinzas con profundidad en la parte delantera; manga larga y cremallera invisible. El cuello redondo rematado con un bies de la misma tela.

 

img_8795
Granell&Heras

La tela la vaig comprar a Telas.es una botiga de robes online força bé de preu i tenen quasi de tot. La pàgina té un blog personal  on hi expliquen moltes característiques de les teles i coses que hem de tindre present quan cosim.

La tela la compré en Telas.es una tienda de telas online que está muy bien de precio y tiene casi de todo. La pagina dispone de un blog donde explican muchas características de las telas y cosas que tenemos de tener en cuenta a la hora de coser.

 

img_8796
Granell&Heras

 

La tela està composta per un 10% d’elastans que ajuda al fet que la peça de roba sigui més còmode. Quan confecciono màniga llarga necessito que la roba cedeixi una mica si no et pots ni moure. Cosir quadres és complicat si vols casar-los bé. Que us semblen els quadres escocesos?

La tela esta compuesta por un 10% de elastan que ayuda a que la pieza de ropa sea más cómoda. Cuando confecciono manga larga necesito que la ropa ceda un poco sino no te puedas ni mover. Coser cuadros es difícil si quieres casarlos bien. ¿Que os parecen los cuadros escoceses?

 

DIRECTE A RUMS

14 respostes a “Vestit de quadres – Vestido de cuadros

 1. No fotis!!! Baixar a bcn i no tenir encants!!! Que et tornin els diners!!! Jajaja
  M’agraden molt els quadres escocesos, però sóc incapaç de quadrar una tela llisa…ja ni me’ls plantejo.
  Estic fent un mini curs de patronatge i hem dd fer un vestit com ara el teu…per ara he decidit no fer-li mànigues jajaja, m’has donat una idea separant el cos de la faldilla, m’agrada mes

  M'agrada

  1. Doncs si, vaig baixar als encants i no vaig comprar casi res ja tancaven. El tema quadres és questió de paciència i temps. A mi em va costar una mica sobretot a l’hora de tallar. Me’n alegro que hagis agafat idees. Les mànigues també són un món. A poc a poc i paciència

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s