Vestit de quadres - Vestido de cuadros - Vestit de quadres - Vestido de cuadros -

Vestit de quadres – Vestido de cuadros

23 noviembre, 2016
23 noviembre, 2016 sewingwithmei

Vestit de quadres – Vestido de cuadros

Bona nit, avui aquí ha plogut tot el dia. Aquesta tarda he anat als Encants Vells a firar-me de teles per les festes. La meva sorpresa ha estat que despés de tot el viatge (més de 100km), estava mig tancat i hem acabat a Ribes i Casals. Ja us ensenyaré les meves creacions.

Buenas noches, hoy aquí ha llovido todo el día. Esta tarde he ido a Encants Vells a comprar telas para las fiestas. Mi sorpresa ha sido cuando después de todo el viaje (más de 100km) estaba medio cerrado y hemos terminado en Ribes y Casals. Ya vereis mis creaciones. 

IMG_1812.JPG

Granell&Heras

Avui us ensenyo un projecte de l’any passat, un vestit de quadres escocesos. El model és un vestit amb tall a cintura; pinces de pit que comencen a la cintura; pinces amb profunditat a la part de davant; màniga llarga i cremallera invisible lateral. El coll és rodó acabat amb un biaix de la mateixa tela.

Hoy os enseño un proyecto del año pasado, un vestido de cuadros escoceses. El modelo es un vestido con corte en la cintura; pinzas de pecho que empiezan en la cintura; pinzas con profundidad en la parte delantera; manga larga y cremallera invisible. El cuello redondo rematado con un bies de la misma tela.

 

img_8795

Granell&Heras

La tela la vaig comprar a Telas.es una botiga de robes online força bé de preu i tenen quasi de tot. La pàgina té un blog personal  on hi expliquen moltes característiques de les teles i coses que hem de tindre present quan cosim.

La tela la compré en Telas.es una tienda de telas online que está muy bien de precio y tiene casi de todo. La pagina dispone de un blog donde explican muchas características de las telas y cosas que tenemos de tener en cuenta a la hora de coser.

 

img_8796

Granell&Heras

 

La tela està composta per un 10% d’elastans que ajuda al fet que la peça de roba sigui més còmode. Quan confecciono màniga llarga necessito que la roba cedeixi una mica si no et pots ni moure. Cosir quadres és complicat si vols casar-los bé. Que us semblen els quadres escocesos?

La tela esta compuesta por un 10% de elastan que ayuda a que la pieza de ropa sea más cómoda. Cuando confecciono manga larga necesito que la ropa ceda un poco sino no te puedas ni mover. Coser cuadros es difícil si quieres casarlos bien. ¿Que os parecen los cuadros escoceses?

 

DIRECTE A RUMS

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

 1. GA

  No fotis!!! Baixar a bcn i no tenir encants!!! Que et tornin els diners!!! Jajaja
  M’agraden molt els quadres escocesos, però sóc incapaç de quadrar una tela llisa…ja ni me’ls plantejo.
  Estic fent un mini curs de patronatge i hem dd fer un vestit com ara el teu…per ara he decidit no fer-li mànigues jajaja, m’has donat una idea separant el cos de la faldilla, m’agrada mes

  • sewingwithmei

   Doncs si, vaig baixar als encants i no vaig comprar casi res ja tancaven. El tema quadres és questió de paciència i temps. A mi em va costar una mica sobretot a l’hora de tallar. Me’n alegro que hagis agafat idees. Les mànigues també són un món. A poc a poc i paciència

 2. Menudo trabajazo cuadrar todo eso! Queda muy chulo! Yo quiero coser una buena tela de cuadros escoceses pero necesito tocar antes de comprar…mi eterno dilema…

  • sewingwithmei

   sí anar als encants i no poder comprar casi res! grrrrrrr però què hi farem un altre dia! gràcies guapa!

  • sewingwithmei

   moltes gràcies! els vesits amb tall a la cintura em queden molt bé, serà perque sóc baixeta!!!

  • sewingwithmei

   muchas gracias! siempre se puede mejorar, pero hacia tiempo que me apetecía un vestido de cuadros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.