Abric de neoprè - Abrigo de neopreno - Abric de neoprè - Abrigo de neopreno -

Abric de neoprè – Abrigo de neopreno

30 noviembre, 2016
30 noviembre, 2016 sewingwithmei

Abric de neoprè – Abrigo de neopreno

Molt bona nit desde Florència, la Toscana. Aqui fa un fred que pela, però és molt bonic i romàntic.

Muy buenas noches desde Florencia, la Toscana. Aquí hace un frío de mil demonios, pero es muy bonito. Necesitaba unos días de relax y desconexión. 

IMG_8896.JPG

Avui us ensenyo un abric que hem vaig fer a principis del 2016. Vaig tardar una mica a fer el patró perquè no sabia molt bé com em quedaria, així que vaig improvisar una mica. És amb màniga sastre, sense pinces i cremallera lateral. La veritat és que la cremallera lateral és molt incòmoda, ja que quan està oberta no queda mai bé. Volia fer algun tipus de coll però al final em vaig decidir pel coll caixa (sense coll). El coll està acabat amb un rivet de polipell. La mida és d’abric curt a mitja cuixa.

Hoy os enseño un abrigo que me hice a principios del 2016. Tardé un poco en hacer el patrón porque no sabía muy bien como quedaría, así que improvise un poco. Es con manga sastre (me encanta esta manga), sin pinzas y cremallera lateral. La verdad es que la cremallera lateral es muy incomoda cuando llevas la chaqueta abierta, no queda ni para un lado ni para el otro. Quería hacer un cuello molón pero al final cuello caja (sin cuello). El cuello esta terminado con un ribete de polipiel. La medida del abrigo es corta. 

IMG_8902.JPGIMG_8906.JPG

La tela es comprada a Ribes i Casals online. És neoprè gris claret molt còmode i molt suau. La cremallera és de plàstic comprada a la merceria del meu poble.

La tela es comprada en Ribes y Casals online. Es neopreno gris claro muy cómodo y muy suave. La cremallera es de plástico comprada en la mercería de mi pueblo. 

 

img_8899

A dormir que demà tinc un dia molt llarg…

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.