Vestit de Velvet – Vestido Velvet

La setmana passada vaig tenir problemes amb enllaçar amb RUMS des de Florència i no us vaig poder mostrar el meu Abric de neoprè – Abrigo de neopreno. Ja queda menys per les festes i us vull ensenyar el modelet que vaig portar l’any passat pel sopar d’empresa. Un velvet curt, amb escot vaixell, màniga 3/4 i costura francesa davant.

La semana pasada tuve problemas para enlazar con RUMS desde Florencia y no os pude mostrar mi abrigo Abric de neoprè – Abrigo de neopreno. Como ya queda menos para las fiestas os quiero enseñar el diseño que me marqué el año pasado para la cena de empresa. Un velvet corto, con escote barco, manga 3/4 y costura francesa delante.

 

IMG_9650.JPG

Cosir aquest teixit és una mica difícil, ja que rellisca al passar-lo per la màquina. El patró en aquest cas, em va resultar bastant fàcil, vaig afegir una peça a la part de l’escot per donar més resistència. El resultat m’encanta un vestit entallat, senzill, color bàsic, escot molt afavoridor i el punt brillant de vellut queda genial per aquestes dates.

Coser este tejido me fue un poco dificl ya que resbalaba al pasarlo por la maquina. El patrón en este caso, me resultó bastante fácil. Añadí una pieza a parte para el escote para dar mas resistencia. El resultado me encanta un vestido sencillo, color básico, escote que queda bien y ese punto brillante del Velvet queda genial para esos días.

IMG_9652.JPG

Teniu ja el model per les festes llest?, jo tinc la tela i només em falta temps. Vull saber els vostres looks per les festes.

¿Tenéis el modelito para las fiestas listo? Yo tengo la tela i el patrón, pero necesito tiempo. Quiero saber vuestros looks para las fiestas. 

 

IMG_9655.JPGDirecte a RUMS

__________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a new off the shoulder velvet dress. I transformed my basic pattern and it hasn’t got any pleats. I drew in the pattern this neck line, which is made by another piece.

I bought this fabric in Encants Vells de BCN and it was very cheap (2€/m). I used this dress for a party with black high-heels. 

13 respostes a “Vestit de Velvet – Vestido Velvet

  1. Hola guapa guapíssima!! M’encanta el vestit!!! El trob ideal i molt sexy!!! Mira per on que jo dilluns me’n vaig fer un de vestit de vellut negre. Em fan falta peces bàsiques a l’armari, i mira, un vestit bàsic total que crec que duré molt, tant de nit com de dia, perquè ara s’usa molt el vellut!! El que em va sorprendre és que havia vist que molta gent alertava sobre cosir vellut, però la meva màquina (súper bàsica i té 23 anys) el coseix perfecte, cosa que no fa quan la tela és molt fina o tipus licra… en fi… misteris! Per les festes (ho direm així ja que el Nadal no és agradable per tothom) tenc pensat fer-me unes quantes mudes per sortir de nit. Em fan falta així que aprofitaré. I sí, vellut a tope!! Vesit negre de vellut, una falda blau fosc de vellut i tenc una tela blanca de vellut que crec que serà un vestit senyit, com el teu, m’agrada! jajaja, i el brailette negre també per combinar amb altres peces de roba. A veure si ho aconseguesc acabar tot i fer un especial “vestits de nit” o alguna cosa així. Besades confit!!! I la cussa què total!! Et mira amb una cara… jajajajaja

    M'agrada

    1. Guapa me’n algero que t’agradi. A mi tb em fan falta més peces bàsiques. Tens tota la raó amb lo de Nadal jo preferixo dir bones festes. Vellut on fire !!!! jajjajajjaja ja m’ensenyaras els teus modeltes!!!!! AHHH la gossa mira per que tinc llaminadures a la mà, no per res més.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s