Faldilla plisada - Falda plisada - Faldilla plisada - Falda plisada -

Faldilla plisada – Falda plisada

14 diciembre, 2016
14 diciembre, 2016 sewingwithmei

Faldilla plisada – Falda plisada

Dijous – Jueves = RUMS

Avui us ensenyo un disseny que vaig tardar molt a fer. La faldilla no té cap tipus de complicació, el que em va costar molt va ser col·locar la roba. Treballar la roba plisada és complicat i laboriós. Has de passar una puntada perquè els plecs no obrin i quedi arrugat de la part de dalt. Jo vaig passar moltes hores en fer això i en planxar-la.

Hoy os enseño un diseño que tardé mucho en hacer. La falda no tiene ningún tipo de complicación, el que me resultó muy difícil  fue colocar bien la tela. Trabajar con tela plisada es complicado y laborioso. Se tiene que pasar una puntada para que los pliegues no se abran i queden arrugados en la parte de arriba. Yo pasé muchas horas en hacer eso y plancharla.

IMG_9773.JPG

Quan vaig estar a Florència a l’aparador d’una marca molt comercial de roba (no gaire econòmica) exposaven una faldilla igual que aquesta però estava feta molt malament, els plecs de la cintura estaven cosits arrugats i sense cap mena de gràcia.

Cuando estuve en Florencia en el aparador de una marca de ropa muy comercial (no muy económica) exponían una falda igual que esta pero estaba muy mal hecha, los pliegues de la cintura estaban cosidos con arrugas y sin ninguna gracia.

IMG_9775.JPG

Per fer aquesta faldilla no vaig realitzar cap patró, només vaig mesurar la cintura, la llargada i tallar. La roba és de Ribes i Casals  en línia, quan vaig entrar a la botiga i la vaig veure, allí exposada fantàsticament, em va deixar enamorada i vaig decidir prendre’n a casa un trosset. El preu d’aquesta tela és més elevat que el que utilitzo habitualment.
Aquesta faldilla és molt elegant per l’estampat i el raso. La porto amb un jersei i unes bouchers  blau marí.

Para esta falda no hace falta patrón, solo medí la cintura, el largo y corté. La tela es de Ribes y casals online, cuando entré y vi la tela expuesta me enamoré y decidí comprar lo justo ya que era un poco más cara de lo que estoy acostumbrada. Esta falda por el estampado y por el raso da un toque elegante. La llevo con un jersey y unas bouchers azul marino.

IMG_9761.JPG

Quin és el projecte que més us ha costat realitzar?

Cual es el proyecto que mas os ha costado realizar? 

LES FOTOS NO HAN QUEDAT COM VOLIA JO… NO HO TINGUEU EN COMPTE. 

LAS FOTOS NO HAN QUEDADO COMO YO QUERIA… NO LO TENGAIS EN CUENTA. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a pleated maxi skirt. It was very difficult to sew it because I had to manufacture every pleat one by one.  When pleated the fabric is dark blue, but when uncovered it is very colorful. I finished the waist with an elastic band. 

This fabric is one of the most expensive I have bought. It is from Ribes i Casals. 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

 1. Una belleza de falda…ha valido la pena el trabajo, además estoy segura que quedo mucho mejor que la de la tienda verdad?
  A tu pregunta lo más laborioso que ha hecho fue un detalle de trenzado que se me antojo hacerle a mi vestido de novia ufff…creo que nunca más…jajaj

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, supongo que también te pasara que las cosas elaboradas molan más!!!.

 2. La tela ja és plisada o l’has plisat tu amb la planxa??? Quina feinada!!!
  Molt bonica!
  A mi el que m’ha costat més va ser una americana que li vaig cosir al meu marit, mare meva quantes peces!

  • sewingwithmei

   La roba ja venia plisada, però la vaig tinguer de tonar a planxar i va ser una matada. Jo encara no m’he atrevit a fer-li res complicat a al meu home, potser m’hauré d’animar!

 3. Què preciosa!!!! M’agrada molt! La tela és ideal!! Amb aquestes teles no fa falta fer cap projecte molt laboriós perquè tot queda bé! Ja són elegants per elles mateixes. I gràcies per l’avís, tenc una tela de plegs per fer també una falda i no sé per on començar… jajajaja Besades guapa!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, com dius tu la tela ho diu tot! Anima’t a fer la faldilla perquè per molt que jo hagi dit que m’ha costat, segur que te n’ensurts molt bé.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, estube a punto de dejarlo a medias pero despúes de ver el resultado te das cuenta que merece la pena.

 4. edu

  mei tot el q fas i love it pero aquesta faldilla es xulissima!i a part tinc molt bon record del dia de ribes y casals que m、ho vaig passar genial amb tu!

 5. Ester Martín

  Molt fan de aquesta faldilla plisada, em sembla espectacular, queda genial i dona molt estil, enhorabona per la feina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.