Faldilla plisada – Falda plisada

Dijous – Jueves = RUMS

Avui us ensenyo un disseny que vaig tardar molt a fer. La faldilla no té cap tipus de complicació, el que em va costar molt va ser col·locar la roba. Treballar la roba plisada és complicat i laboriós. Has de passar una puntada perquè els plecs no obrin i quedi arrugat de la part de dalt. Jo vaig passar moltes hores en fer això i en planxar-la.

Hoy os enseño un diseño que tardé mucho en hacer. La falda no tiene ningún tipo de complicación, el que me resultó muy difícil  fue colocar bien la tela. Trabajar con tela plisada es complicado y laborioso. Se tiene que pasar una puntada para que los pliegues no se abran i queden arrugados en la parte de arriba. Yo pasé muchas horas en hacer eso y plancharla.

IMG_9773.JPG

Quan vaig estar a Florència a l’aparador d’una marca molt comercial de roba (no gaire econòmica) exposaven una faldilla igual que aquesta però estava feta molt malament, els plecs de la cintura estaven cosits arrugats i sense cap mena de gràcia.

Cuando estuve en Florencia en el aparador de una marca de ropa muy comercial (no muy económica) exponían una falda igual que esta pero estaba muy mal hecha, los pliegues de la cintura estaban cosidos con arrugas y sin ninguna gracia.

IMG_9775.JPG

Per fer aquesta faldilla no vaig realitzar cap patró, només vaig mesurar la cintura, la llargada i tallar. La roba és de Ribes i Casals  en línia, quan vaig entrar a la botiga i la vaig veure, allí exposada fantàsticament, em va deixar enamorada i vaig decidir prendre’n a casa un trosset. El preu d’aquesta tela és més elevat que el que utilitzo habitualment.
Aquesta faldilla és molt elegant per l’estampat i el raso. La porto amb un jersei i unes bouchers  blau marí.

Para esta falda no hace falta patrón, solo medí la cintura, el largo y corté. La tela es de Ribes y casals online, cuando entré y vi la tela expuesta me enamoré y decidí comprar lo justo ya que era un poco más cara de lo que estoy acostumbrada. Esta falda por el estampado y por el raso da un toque elegante. La llevo con un jersey y unas bouchers azul marino.

IMG_9761.JPG

Quin és el projecte que més us ha costat realitzar?

Cual es el proyecto que mas os ha costado realizar? 

LES FOTOS NO HAN QUEDAT COM VOLIA JO… NO HO TINGUEU EN COMPTE. 

LAS FOTOS NO HAN QUEDADO COMO YO QUERIA… NO LO TENGAIS EN CUENTA. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a pleated maxi skirt. It was very difficult to sew it because I had to manufacture every pleat one by one.  When pleated the fabric is dark blue, but when uncovered it is very colorful. I finished the waist with an elastic band. 

This fabric is one of the most expensive I have bought. It is from Ribes i Casals. 

20 respostes a “Faldilla plisada – Falda plisada

  1. Una belleza de falda…ha valido la pena el trabajo, además estoy segura que quedo mucho mejor que la de la tienda verdad?
    A tu pregunta lo más laborioso que ha hecho fue un detalle de trenzado que se me antojo hacerle a mi vestido de novia ufff…creo que nunca más…jajaj

    M'agrada

  2. Què preciosa!!!! M’agrada molt! La tela és ideal!! Amb aquestes teles no fa falta fer cap projecte molt laboriós perquè tot queda bé! Ja són elegants per elles mateixes. I gràcies per l’avís, tenc una tela de plegs per fer també una falda i no sé per on començar… jajajaja Besades guapa!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s