Kimono hivern – Kimono invierno

(English below)

Bona nit. Com van les festes?, jo treballant a tope, no he descansat ni un dia. Avui ús ensenyo un projecte molt fàcil però que vaig tenir molts problemes. Us ensenyo el “croquis” que vai fer amb boligraf.

Buenas noches. Como van las fiestas?, yo currando a tope, no he descansado ni un día. Hoy os enseño un proyecto que a prior es muy simple pero tuve mil y un problema. Os enseño el croquis que hice a boli. 

IMG_0216.JPG

 

img_3265

Us explico: vaig decidir fer un kimono de llana, ho vaig veure en una revista i el volia igual. Vaig buscar molt fins a trobar aquesta tela a Telas.es. No sabia si comprar 1 metre o més i al final va ser 1,50m. Vaig anar a l’acadèmia i vam començar a posar agulles sense patró i tallar, això va ser perfecte. Després quan em vaig posar a cosir vaig cagar-la molt, per què la llana donava molt de si i no quedava de cap manera. Així que vaig decidir entretelar, però després no m’agradava com quedava per dins, ja que es veia tota l’entretela, així que vaig decidir posar un forro (cosir un forro a una peça ja feta és un rollo). Per acabat vaig posar un biaix de polipiel al voltant per fer un acabat més bonic.

Os cuento: decidí hacer un kimono  de lana, lo vi en una revista y lo quería igual. Busqué mucho hasta encontrar esta tela en Telas.es. No sabia cuanto comprar si 1 metro o más y compre 1,5m. Fui a la academia y sin patrón colocamos agujas y cortamos. Hasta ese memento todo perfecto. Cuando cosí la lie un poco ya que deba mucho de si y no quedaba bien. Así que enttretelé todo, però ya terminado, no me gustaba que se viera la entretela así que lo forré entero (forrar una prenda ya terminada es un rollo) Los acabados los hice con un bies de polipiel. 

IMG_3093.JPG

El que hauria d’haver estat un projecte d’una tarda vaig tardar 2 mesos. El resultat m’agrada bastant i és molt calent. Amb la roba que em va sobrar vaig decidir fer un buff a la Shiva. Així anem de conjunt. Quan en un projecte tardo massa temps m’avorreix i se’m fa molt feixuc. Us passa a vosaltres?

Lo que tendría que haber sido un proyecto de una tarde lo terminé en 2 meses. El resultado me gusta bastante y es muy caliente. Con la tela que me sobró le hice un buff a la Shiva, así vamos a conjunto. Cuando un proyecto tardo demasiado tiempo se me hace un mundo y me aburre. ¿Os pasa lo mismo a vosotros/as?

DIRCETE A RUMS

IMG_3043.JPG

___________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting an unusual piece, a winter Kimono. In the first picture you can see the scheme I drew.  I used a wool fabric with squares printed. I spent two whole months to make it.  I bought this fabric in Telas.es. I used 1.5 metres of it. 

I put an internal lining and I finished it with a bias border in polyskin. 

Shiva goes along with her scarf.

26 respostes a “Kimono hivern – Kimono invierno

  1. El resultat final és preciós! Però sí que ha donat voltes aquest kimono! Com tu dius, l’emoció del primer dia va desapareixent a mesura que el projecte es complica… Però quan el tens acabat estàs contenta! Ben fet! Ho has aconseguit! Jo aquests dies també m’he decidit a acabar coses que tenia a mitges, i m’ha costat molt… però ara ja està! Any nou projectes nous!

    Liked by 1 person

  2. Estás guapísima! Me encanta que siempre vayas a juego con Shiva.
    Yo también termino odiando las prendas que se complican y dan mucha guerra, pero viendo lo bien que te queda, ha merecido la pena, así que disfrútalo mucho!!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s