Vestit tall a cadera – Vestido corte cadera.

(English Below)

Bon dia.

Primer post de l’any, si puc i va bé intentaré actualitzar cada setmana. Em fa molta il·lusió començar aquest any. Aquí us passo l’enllaç del vestit que vaig portar per cap d’any.BON ANY NOU 2017- FELIZ AÑO NUEVO 2017

Buenos dias.

Primer post del año, si puedo y va bien, intentaré actualizar cada semana. Me hace mucha ilusión empezar este año. Aquí os enlazo el vestido que me puse para Nochevieja. BON ANY NOU 2017- FELIZ AÑO NUEVO 2017

 

img_4452

Avui us ensenyo un vestit que està pensat per entretemps. És de cotó (s’arruga molt), porta un estampat paisley i color atemporal, tant serveix per estiu com per hivern (si fa molt de fred no ho recomano). Tallat a maluc amb un arrugat a la part de baix, pinces simples de pit i màniga curta.

Hoy os enseño un vestido de algodón (se arruga una barbaridad), estampado paisley y color atemporal, sirve para verano o invierno (si hace mucho frío no lo aconsejo). Corte a cadera con fruncido en la parte de abajo, pinzas simples de pecho y manga corta.

 

 

img_0435

La tela és comprada al Mercat de Reus (dilluns i dissabtes). Al mercat podeu trobar unes quantes parades de teles a molt bon preu. Quan em pregunten per teles, sempre ho recomano per les primeres vegades, ja que si la cosa no surt com ens esperàvem no ens sabrà greu si la roba ha costat pocs diners. A la Shiva li vaig fer un mocador a conjunt.

La tela es comprada en Mercado de Reus (lunes y sábado). En el mercado podéis encontrar varias paradas de telas a muy buen precio. Cuando empiezas es interesante ya que si te equivocas no te sabe mal.  A la Shiva le hice un pañuelo a juego. 

Directe a RUMS

img_0434

_____________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a cut-at-the-waist paisley cotton dress. The bottom is furrowed.  This dress is perfect for every season. I bought the fabric in the Reus Market, it was very cheap.  Shiva goes along with her scarf

26 respostes a “Vestit tall a cadera – Vestido corte cadera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s