Vestit- vestido- dress “retro”

(English Below)

Directe a RUMS

Avui és dijous i toca actualitzar.     ————     Hoy es jueves y toca actualizar. 

IMG_0740.JPG

Avui us ensenyo un vestit d’hivern, un vestit retro amb tela xispejada, no elàstica, comprada als Encants Vells de Barcelona.

Hoy os presento un vestido de invierno, vestido retro con tela chispeada en gris, no elástica, comprada en el Mercado de Encants Vells de Barcelona.

Vaig comprar 2 metres de tela i després ja vaig buscar el disseny. Normalment quan compro la tela ja sé el disseny però en aquest cas no. Vosaltres quan compreu la tela ja sabeu el disseny o compreu teles i després busqueu el disseny?

Compré 2 metros de tela y luego busqué el diseño. Normalemente cuando compro las telas ya se el diseño que voy a hacer, pero en este caso no. ¿Cuando compras las telas ya sabéis el diseño o por el contrario, compras telas y luego ya veremos que hacemos?

IMG_0734.JPG

El vestit és tallat a cintura, faldilla mitja capa i mànigues, així ja no cal que em posi més roba a sobre.  He transformat les pinces de pit lateral i les he obert a l’espatlla, així queden unes pinces llargues que visualment estilitzen i a l’esquena també he fet pinces d’espatlla a cintura. Cremallera a l’esquena (al principi em cosatva de pujar)

El vestido es con corte a cintura, falda media capa y manga larga así no tengo que usar más ropa encima. Las pinzas de pecho laterales las he transformado en pinzas de hombro que visualmente estilizan más y en la espalda también he hecho pinzas de hombro a cintura. Cremallera a la espalda (al principio me costaba subir)

IMG_0738.JPGUna companya em va preguntar un dia on comprava vestits amb màniga llarga, per què a les botigues no en trobava. Quan li vaig dir que me’ls feia jo, em va interrogar una bona estona. El fet que facin vestits sense mànigues és una estratègia comercial. Si fa fred i el vestit és sense mànigues, per complementar el look comprem una peça més (jaqueta, americana, jersei, cardigan…) d’aquesta manera tenen un benefici major.

Una compañera me pregunto donde compraba vestidos con manga larga ya que ella en las tiendas no encontraba. Me los hago yo le dije, y estuvo un rato interrogandome. Las marcas comerciales hacen vestido sin mangas para aumentar las ventas ya que si hace frío te compras  otra pieza más (chaqueta, jersey, cardigan….) para no pasar frío y ellos aumentan sus beneficios. 

IMG_0758.JPG

______________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a retro dress. This dress is cut at the waist, it has long sleeves, half-circular skirt and back zip. It has pleats from top to bottom.

It is made of woven fabric. I finished the bottom with a slight stitch of the overlock.  I bought this in Encants Vells de BCN.

24 respostes a “Vestit- vestido- dress “retro”

 1. Me encanta tu vestido de manga larga!! 😍😍
  Yo también busco siempre los vestidos d manga larga y son difíciles de encontrar, ya me lo creo q sea una táctica d los diseñadores!!

  Liked by 1 person

 2. jo sempre compro teles i despres decidido que fer-ne, a vegades a la botiga penso en si sera samarreta/vestit/faldilla o pantaló per almenys decidir quanta comprar, pero mai el patrón concret i tot i axil moltes vegades canviio… el teu vestir m’encanta!!! i el tema vestits d’hivern maniga curta no sienten, sort tenis les que cusim que ene ho fem a la nostra mida

  Liked by 1 person

 3. Preciosa de sa vida, com sempre!! T’ha sortit clavat el vestit, es nota que t’hi mires molt! És fantàstic poder fer-nos la nostra roba així com volem. Jo torn loca per les teles i les compr i després ja pens què faré. Besades guapa!

  Liked by 1 person

 4. És molt maco, i et queda clavat, com sempre! Tens tota la raó amb els vestits sense mànigues, quina mania! Jo ja fa temps que no compro roba a les botigues, o sigui que si vull un vestit amb mànigues li poso i llestos i si el vull sense doncs fora! Hehehehe!
  Muaks!

  Liked by 1 person

  1. Jo l’altre dia també estava pensant que ja no em compro casi res a les botigues, només sabates, mitges, jeans i algunes jaquetes de plomes… Aixó de fer-se la roba es un luxe. Vestits tallats a cintura no n’havia tingut mai, fins que me’ls he fet jo… Moltes gràcies!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s