Vestit de Festa - Party Dress - Vestit de Festa - Party Dress -

Vestit de Festa – Party Dress

19 enero, 2017
19 enero, 2017 sewingwithmei

Vestit de Festa – Party Dress

(English below)

Bona dia de fresqueta, avui es un dia molt especial per mi, FAIG 33 ANYS!. M’encanta fer anys i celebrar-ho, amb la família, els amics i els companys de feina. No m’importa fer anys ja que aixó vol dir que estic bé, per desgràcia, conec masses casos de gent que no hi arriba. Així que donc les gràcies (no sé a qui) per fer-ne un més i estar perfectament perfecte.

Buenas dias fresquitos. Hoy es un día muy especial para mi, CUMPLO 33 anyos!. Me encanta hacer años y celebralo con la família, amigos y compañeros del curro. NO me importa cumplir años eso significa que estoy bien, por desgracia, conozco demasiados casos de gente que no llega. Así que doy las gracias (no se a quien) para hacer uno más y etsar perfectamente perfecta. 

IMG_1156.JPG

 

Avui us ensenyo el vestit, estrella, de les festes. Un vestit molt còmode que vaig posar-me pel sopar d’empresa i el dia de Nadal. És un vestit amb escot cor, tul a la part de dalt i a les mànigues, entallat fins al genoll,  pinces de pit lateral i esquena amb tul fins a quasi la cintura.

Hoy os enseño el  vestido, estrella, de las fiestas. Un vestido muy cómodo que me puse para la cena de empresa y el día de Navidad. Es un vestido con escote corazón (el primero que hago), tul en la parte superior y las mangas, hasta la rodilla, entallado, pinzas de pecho lateral y espalda de tul hasta la cintura.

 

IMG_0931.JPG

És la primera vegada que combino dues teles tan diferents, el tul i el punt roma. El tul el vaig trobar de casualitat als Encants Vells de Barcelona. Al principi ho volia combinar amb un vellut que ja tenia de l’any passat, però quan vaig arribar a casa i les vaig posar juntes em van recordar a les vulgars prostitutes. “NO sé per què….” Així que després de remenar per casa i no trobar res vaig fer un altre viatge a la capital per buscar la tela i em vaig enamorar d’aquest punt roma negra.

Es la primera vez que combino dos telas tan diferentes, el tul i el punto roma. El tul lo encontré un día en el mercado de Encants Vells de Barcelona. Al principio lo quería combinar con un velvet (terciopelo) que tenía del año pasado, pero cuando los junté me pareció vulgar (como las prostitutas). Así que decidí hacer otro viaje a la capital en busca de una tela para combinar y encontré en Ribes y Casals este precioso punto roma.

 

IMG_1172.JPG

El vestit va triomfar molt entre les companyes de feina, per l’esquena a l’aire i les estrelles. Una d’elles em va demanar el vestit per cap d’any i jo vaig cedir, si ho arribo a saber, no li deixo, ja que, a ella li quedava molt millor que a mi 🙁

El vestido triunfó mucho con mis compañeras de trabajo, que una de ellas me lo pidió para Noche vieja. Cual fue mi sorpresa, a ella le queda mejor que a mi, si lo llego a saber no se lo dejo.

IMG_1197.JPGAquests tipus de vestits tenen un problema molt gran, que et poses de roba interior?, si portes calces, se’t marquen, has d’anar sense sostenidors, has de portar mitges tipus faixa… Com que no m’agrada anar amb els pits enlaire i les copes de silicona em fan al·lèrgia, vaig trobar en una merceria uns sostenidors d’un sol ús que s’enganxen a la pell com una “tirita”. Així que em vaig posar les mitges – faixa i les copes que s’enganxen.

Estos vestidos de fiesta tienen el problema de la ropa interior. Las bragas se marcan, no puedes llevar sujetador, tienes que llevar medias faja… Como a mi no me gusta ir sin sujetador y las copas de silicona me dan alergia, encontré en una mercería unos sujetadores de un solo uso que se pegan a la piel, como una tirita. Así que lleve medias que me hacían de bragas y faja y las copas que se pegan.

img_1182

 

 

La Shiva sempre a punt i amb mi.                      La Shiva siempre lista y conmigo. 

img_1109Vosaltres heu deixat alguna vegada una peça de roba i li quedava millor que a vosaltres?

¿Vosotras alguna vez habéis dejado alguna pieza de ropa y le quedaba mejor que a vosotras?

Directe a RUMS

Patró: meu modificat del base que tinc.

Patron: mio modificad del base que tengo. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting my favorite dress for dressing up.  I used this dress for the Christmas supper of my job. I lent it to my friend Sandra and it suited her better.  

This dress is made with 2 different fabrics. The body with knit fabric and the sleeves with a stars tulle.  The neckline is heart-shaped. It has an open back. 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (31)

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, a aquesta gossa li encanta la costura, quan estic a la sala fent les meves creacions sempre vol estar amb mi. Moltes gràcies per l’aniversari, la meva familia m’ha donat diners per comprar teles!!!! estic super contenta!

  • sewingwithmei

   Moltisismes gràcies, la combnació de teles, crec, que va ser la clau.

 1. Alaaaa que bonic que es…he tingut que llegir dues vegades..perquè semblava comprat…felicitats!!

  Per cert estas guapisima!

  Tati

 2. Mi Pura Vida

  Moltes felicitats! Segur que molta de la meva roba li queda millor a altres, però seria un orgull que lis agrades tant com per demanarme-la. Et queda clavat!!

  • sewingwithmei

   Estic totalment d’accord, em fa moltissima il·lusió quan algú em pregunta d’on he tret el vestit, i ja no et dic la ilu que em fa quan me’l demanen. És un orgull!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, fue un dia genial! Me mola cumplir años y celebralo.

 3. Ag

  Jajaja, si, eso me ha pasado más de dos veces.
  El vestido es chulísimo y te queda genial y para Shiva? No había nada esta vez?!?!

  • sewingwithmei

   Muchisimas gracias, para Shiva no habia nada ya que al ser negra no le destaca nada!!!! Si alguna vez tengo otro perro lo adoptaré en blanco (es broma). Cuando vi a mi amiga que el vestido le quedaba mucho mejor que a mi flipé por que teníamos dudas que le entrara…. jajajjaja. La verdad es que me emociona ver a gente que le gusta tanto mi ropa como para pedirla.

 4. Espectacular!!! Jo també tinc un trosset d’aquest tul d’estrelles dels Encants.
  M’encanta l’ús que li has donat, i dubto que li quedi millor el vestit a la teva companya, et queda com un guà!
  Ah, i moltes felicitats!!!!

  • sewingwithmei

   Mei, de veritat que li quedava millor que a mi, té un cos espectacular!!! Aprofita el tul per fer alguna cosa així queda mul xulo i és fàcil de fer!!!! Moltes gràcies per l’aniversari.

 5. Vestidazo espectacular!!! La espalda me he enamorado es precioso y te queda como un guante!! Buena idea lo de el sujetador de tiritas!!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias!!! De verdad que las tiritas de sujetador van muy muy bien!

 6. Esther

  Aquest vestit és una passada!! Enhorabona per la costura i per molts anys més!

 7. Pingback: Body

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.