Vestit esportiu – Vestido deportivo

Bon dia, família de costura, com esteu? Aquesta setmana he treballat bastant i els pocs dies que he tingut de festa, he estat embolicada fent coses a casa. Així que he cosit poc.

Buenos días, familia de costura, como estáis? esta semana he currando mucho y los pocos dias que he tenido libres, he estado liada haciendo cosas de casa. Así que he cosido poco.

img_1350

img_1346

 

Avui ús ensenyo un vestit amb punt de canalé. És un vestit esportiu, còmode i amb estampat actual. Les ratlles sempre es porten, però m’agraden aquestes que no són perfectes i queden més modernes. Les línies rectes i sense defectes sempre són més clàssiques.

Hoy os enseño un vestido con punto de canalé. Es un vestido deportivo, cómodo i con un estampado actual. Las rayas siempre se llevan, pero me gustan estas que no son muy perfectas y quedan mas modernas. Las lineas rectas sin efectos siempre son mas clásicas.

img_1354
El patró, com tants altres, és una modificació del meu base. He escurçat la pinça de pit, he eliminat les pinces de la cintura i les de l’esquena. He allargat fins a sota el genoll i perquè quedi més esportiu, he fet talls laterals a la part baixa. Els talls són molt marcats, així s’aprecien molt. Aquest l’he fet amb mànigues fins al canell.

El patron, como tantos otros que tengo, es una modificación del mio base. He acortado las pinzas de pecho, he eliminado las de cintura y las de la espalda.  Lo he alargado hasta debajo de la rodilla i para que quede mas deportivo, he hecho unos cortes laterales en el bajo. Los cortes son muy marcados, así se aprecian mejor. Este modelo lo he hecho con mangas hasta la muñeca.

IMG_1356.JPG

El punt de canalé és cus molt bé, és fàcil i agradable de treballar. La tela és comprada a Cal Joan (ara fa temps que no hi vaig i hi hauria d’anar a fer una visita).

El punto de canalé se cose muy bien, es fácil i agradable de trabajar. La tela es comprada en Cal Joan (ahora hace mucho tiempo que no voy y debería ir a hacer una visita)

IMG_1472.jpgIMG_1489.jpg

Avui us vull parlar de les fotos que fem pel blog. Fa uns mesos vaig comprar, en línia, un kit on venien paraigües, focus, trípodes, fons, pinces… i fins ara no ho he muntat. Avui m’he animat a fer les fotos (les del fons negre) i quan ja estaven fetes he vist que no havia planxat el fons negre… i no queda massa bé. Vaig decidir comprar això per què volia fotos on es veiessin els dissenys perfectament. No sempre tinc algú que em faci la foto i ara mateix la Shiva (la gossa) no està entrenada per fer això… hahahhahahahahhaha. A vosaltres qui us fa les fotos?

Hoy os quiero hablar de las fotos del blog. Hace unos meses compré un kit muy completo online donde vienen paraguas, trípodes, fondos, pinzas… y no lo he montado hasta ahora. Hoy cuando ya me había hecho todas las fotos (las del fondo negro) he visto que no había planchado el fondo negro (que cagada)… Cuando compré eso lo hice para hacer fotos donde se apreciaran mejor los diseños. No siempre tengo a alguien que me haga las fotos y ahora mismo la Shiva (mi perra) no esta adiestrada para eso (dame tiempo). ¿A vosotras quien os hace las fotos?

img_1694

IMG_1689.JPG

Directe a RUMS

Podeu veure un altre disseny amb la mateixa tela, m’encanta veure com cada una de nosatres s’inspira amb la mateixa tela Blog de Descosida .En este enlace podeis ver un diseño con la misma tela. 

41 respostes a “Vestit esportiu – Vestido deportivo

 1. Muy bonito, como siempre! Cuando he visto el fondo negro he pensado “qué pared más moderna q tiene”. Parece acolchado. Yo tengo un mini trípode, así no dependo de nadie. Me pongo y en 5 minutos tengo un montón de fotos para elegir.

  Liked by 1 person

 2. jajaja, m’encanta la teva gossa, sempre sap sortir bé a les fotos! XD El vestit és molt xulo! Ah! i jo creia que el fons era així i he pensat que es veia molt bé! ;o)

  Liked by 1 person

 3. Jo me les faig amb un trípode i fa poc vaig comprar un comandament a distància per a la càmera i així no haig de correr ni res. No surten super bé, però ja m’agraden.
  Sobre l’armari de les sabates millor no diem res, no? Jajaja quantíssims parells…
  M’agrada molt el canalé i el vestit et queda perfecte.

  Liked by 1 person

   1. ahahahahha. El tema sabates, en tinc moltes i m’encanten. Tinc sabates dels anys 60 fetes a Tarragona. Jo sempre havia volgut tenir un tocador i un sabater, així que quan ens vam fer la casa, vaig decidir dedicar una habitació a les meves pijades (tocador i sabates). El pròxim dijous us ensenyo fotos de tot!
    Moltíssimes gràcies

    M'agrada

  1. El comandament a distància és ideal, hauré de mirar si trobo el meu, no ho havia pensat. No m’hi havia fixat que es veia el sabater! El pròxim dijous penjaré una foto del sabater i una del meu mini estudi.
   Moltes gràcies

   M'agrada

 4. Aiaiai, no ens mostris aquest sabater!!!! Què no veus que així ens despistem i no ens fixem com toca amb el vestit?? jajajajajaja El vestit és preciós, et queda genial, i la tela és preciosa!!!! Quant al kit de fotografia, què fantàstic!! Jo en vull un però ara mateix tenc altres prioritats més inmediates… Ja arribarà!! Aprofita’l dona! Els nostres dissenys es mereixen unes bones fotos! A mí me les fa el meu home, però és un poc caos coincidir per fer-les… He de dir que posa tota la seva voluntat i estic molt contenta, però vull ser autònoma i disposar del meu kit d’auto-fotos. Besades!!

  Liked by 1 person

  1. Gràcies amoret. El kit de fotografia el vaig comprar en una pàgina xinesa que treballa a Germany i es genial. La veritat es que relació qualitat preu és bonissima. El sabater és una pijada que em vaig pernetre quan ens vam fer la casa, sabater i tocador. El pròxim dijous us penjaré fotos! PETONS

   M'agrada

 5. m’encanta el vestir! jo tinc un comprat molt semblant, amb tela de punt de canale tot arrapat i fins els genolls i m’ha agradat el look amb vambes, el proper dia que me’l posi sera així queda molt guay. Tema fotos, el meu marit era molt apasionat de la fotografia i tennis un studi a casa, pero desde que tenim el nene el tema esta molt deixat i nomas m’he fet les fotos allá un parell de cops, com em de montar i tot cada vegada… sempre acabem fent-les a qualsevol bloc

  Liked by 1 person

  1. Els vestits amb esportives queden molt bé. Quina pena que no tinguis espai a casa, ja nonomés per tu sinó tb per el nen. A mi m’ha passat de fer mil fotos amb pose i dsp m’agraden les que són pim pam i sense tanta pose.
   Moltes gràcies. Petons

   M'agrada

 6. Unas fotos muy divertidas. El vestido te ha quedado genial. Y te sienta muy bien. Mi fotógrafo personal es mi hijo, y normalmente acabamos haciendo las fotos con el móvil. Me acaban de regalar un disparador a distancia para la reflex…a ver que tal. Aún no lo he provado

  Liked by 1 person

  1. Muchas gracias. Me encanta que tus niños participen de un proyecto así. Yo estas que ves tb son del móvil… La camara buena la tenia guardada y me daba perecza sacarla. Yo tb tendré que coger el mando de disparo de la maquina que simpere ando corriedno con tacones y algun dia me rompo la pierna!
   Besos

   M'agrada

 7. Mmm…. aixi que m’has de venir a veure!! Jejeje. Tema kit de fotos, un dia fes una foto amb tot muntat desde fora, que tinc curiositat. Y el vestit genial! Com sempre guapissima!

  Liked by 1 person

  1. Siii, però de moment he fet una comanda online. No tinc temps de venir treballo massa…. hauré de fer festa algún dia. El pròxim dia us ensenyo fotos dels paraigues, focos…. a veure que us sembla.

   Moltes gràcies.

   M'agrada

 8. Hola, gracias por tus comentarios! 🙂 Ya la semana pasada me estuve por aquí y me gustaron muchos tus modelos. Este vestido te queda muy mono y me gusta mucho como te va este largo. La tela es una pasada y bueno, con ese cuerpo de modelo hija, qué no te va a quedar bien… jeje! Besis…

  Liked by 1 person

 9. M’encanta aquest vestit! Un patró ben senzill però ben trobat i una roba xula ho fan tot!
  Per un moment m’he pensat que treballaves en una sabateria, he, he! Ensenyaré les fotos als de casa, que em diuen “Imelda “, per la Imelda Marcos,que en tenia milers de parells…
  Petons,

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s