Capa - Capa -

Capa

1 febrero, 2017
1 febrero, 2017 sewingwithmei

Capa

(English Below)

Bona nit – Buenas noches.    

Enllaço a RUMSIMG_2026.jpg

IMG_2184.jpg

Avui vinc amb un post que em fa molta il·lusió. Em vaig enamorar d’una capa vermella que va fer una de les meves amigues modistes per una nena petita i des de llavors sempre n’he volgut fer una.

Hoy vengo con un post que me hace especial ilusión. Me enamoré de una capa que hizo una de mis amigas modistas para una nena pequeña y desde entonces siempre quise hacer una.

img_2251img_2249

Com que no tenia cap tela, vaig comprar en línia a Cal Joan una tela d’abric “paño“, francament agradable, de color gris. Dos dies després ja tenia la comanda a casa, així que em vaig posar les piles i ja està acabada. Pel forro vaig utilitzar una tela que tenia des de l’any passat i que no sabia què fer-ne. És un punt estampat amb viscosa.

Como no tenía tela, compre online en Cal Joan una tela para abrigo “paño”, francamente suave, de color gris. En dos días lo tenía en casa, así que me puse manos a la obra y ya esta acabada. Para el forro usé una tela que tenia del año pasado un punto estampado con viscosa. 

IMG_2060.jpgIMG_2046.jpg

He modificat el meu patró  bàsic per fer la capa, he allargat la línia d’espatlla, el baix fins al gust i fent forma lateral. Després de cosir les dues teles juntes he muntat la capa. A la Shiva li he fet un buff de la mateixa tela, li he posat per fer les fotos i no se l’ha tret en tota la tarda (li ha agradat).

He modificado mi patrón base para hacer la capa, he alargado la linea de hombros, el bajo hasta el gusto y he hecho la forma lateral. Después de coser las dos telas juntas he montado la capa. A la Shiva le he hecho un buff de la misma tela del forro, se lo he puesto para las fotos y no se  lo ha quitado en todo el día.

IMG_2242.jpg
També us penjo dues fotos que la setmana passada em vau demanar: el sabater i l’estudi (Podeu criticar). El dimarts vaig decicidir fer un Sorteig – Sorteo en aquest blog a veure que us sembla la idea.

También os cuelgo dos fotos que la semana pasada me pedisteis: el zapatero y el estudio (podéis criticar). El martes decidí hacer un Sorteig – Sorteo en este blog a ver que os parece la idea. 

 

IMG_2253.JPG

L’estudi ocupa casi una habitació i el tinc muntat tot el dia. Hi ha 3 fons diferents: blanc, negre i verd.

El estudio ocupa casi una habitación y lo tengo todo el día montado. Viene con 3 fondos: blanco, negro y verde.

img_2337

El meu sabater ja està ple. Tinc unes sabates dels anys 60 fabricades a Tarragona.

Mi zapatero esta lleno. Tengo unos zapatos de los años 60 fabricados en Tarragona. 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a cloak. I made this piece with coat fabric and the lining is made with thin neoprene. The shape is half circular.  It has been easy to make.   I’m very pleased with this cloak. I made a scarf with the neoprene fabric for Shiva. 

In the pictures you can see my photography study and my treasure (Shoes room).

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

 1. Divina!!! La combinació de teles molt maca!! L’estudi….. de luxe!!! Aprofita’l!!!!!!!! Y el sabater… ja saps, meravellós!! Besades!

  • sewingwithmei

   Moltissimes gràcies! L’estudi es molt recomenable pq les fotos queden molt bé. I el sabater també ja que així no has d’estar movent caixes amunt i avall, Quedes apuntada al sorteig!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, os animo a que hagais una capa pq es muy sencillo. El estudi y el zapatero me son muy comodos para el dia a dia, sobretodo el zapatero. Quedas apuntada al sorteo!

 2. La capa muy bonita. El forro me encanta. Le da un toque desenfadado. Y si sales a pasear con Shiva y su buff estareis muy guapas las dos. El estudio es una chulada!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, la Shiva esta encantada con el buff, no se lo toco en toda la tarde! Quedas apuntada para el sorteo!

  • sewingwithmei

   MOltes gràcies per tot, la veritat es que encara no he tingut l’ocasió d’estrenar-la, així que demà a la nit per anar al teatre ho faré, ja us diré si es comoda o no. Quedes apuntada per el sorteig

 3. Esther

  Ei, jo també m’estic fent una capa, Aviat la podràs veure a eldidalaldit.blogspot.com
  Que xulu l’estudi i el sabater! Jo si tingués un sabater així les meves filles es queixarien massa, així que m’estimo més tenir les sabates repartides i així NINGÚ SAP QUANTES EN TINC.!
  Petons,
  Esther.

  • sewingwithmei

   Molt bona Esther, és una bona idea de repartir els parells de sabates. Jo de moment només comparteixo amb la Gata i la Gossa i de moment no s’han queixat! Estas apuntada per el sorteig!

  • sewingwithmei

   Moltissimes gràcies. Amb el forro vaig dubtar una mica però el resultat m’encanta!!! T’apunto al sorteig

 4. Merce

  Mei que bien que compartas tu talento con todas Nosotras!!!!!!me encanta la capa y que siempre tengas un detalle para tu fiel compañera shiva. QUedas apuntada para el sorteo!

  • sewingwithmei

   Maria, mi espacio de costura esta muy bien por que es nuevo y lo he hecho ami gusto. El pròximo día os enseño. Muchas gracias por la capa, el zapataro y mi miniestudio! Por cierto entras dentro de mi sorteo.

 5. Núria

  M’encanta la capa Mei! si guanyo el sorteig igual la voldré, com la Inma 😉

 6. Montse- Tela, paper, tisora

  Quina capa més xula!! Té pinta de ser abrigadeta, i quina gràcia el coll a conjunt de la gossa 🙂 L’estudi és una passada!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies! La Shiva sempre va a conjunt amb mi. Els retalls que em sobren els aprofito per fer-li alguna coseta a ella!, entres al sorteig de la setmana vinent.

 7. Esther

  Hola, torno a ser jo!! Tinc un dubte amb la capa que m’estic fent i he pensat que em podries ajudar,
  la costura que uneix folre i llana, coincideix just amb la vora de baix o queda 1 cm. per dins de la capa? No sé si m’explico, però m’he mirat el meu abric (comprat fet) i per dins a baix hi ha 1 cm. de llana i després comença el folre.

  Moltíssimes gràcies, costurera de capa!!

  • sewingwithmei

   A veure, la pots fer de diferents maneres, a mi em va agradar més cosir al revés i després fer-li el tomb. Així no queda 1 cm cap endins el forro. Però això és molt personal.
   Si ho fessim perfecte hauria de ser amb 1 cm endins el forro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.