DESSUADORA – SUDADERA

(English below)

Bona nit – Buenas noches

Avui us ensenyo una dessuadora que vaig fer en una tarda. He modificat el meu patró bàsic de cos. He eliminat les pinces tant de pit com d’esquena, he allargat la part de darrere i he fet més curta la part del davant. De costat té un efecte molt bonic. Els acabats són amb la mateixa tela, sense punys. Vaig pensar que si hi afegia punys es veuria molt infantil. Vosaltres com preferiu les dessuadores per dona, amb punys o sense?

Hoy os enseño una sudadera que hice en una tarde. He modificado mi patrón base de cuerpo. He eliminado las pinzas delanteras y traseras, he alargado la parta de atrás y he hecho mas corto la parte de delante. De lado tiene un efecto muy bonito. Los acabados son con la misma tela sin puños. Pensé que si añadía puños me parecía muy infantil.  Vosotras las sudaderas para mujer las preferís con puños o sin?

IMG_1820.JPG

La tela la vaig comprar en línia a Traetela.com, una botiga de robes que té coses molt boniques. Em va sortir molt bé de preu i per dintre és suau i calenteta (l’únic problema que hi veig, és que fa boles). En vaig comprar 1 metre i n’he tingut prou per a les mànigues.

La tela la compré online en Traetela, una tienda de telas que tiene cosas muy bonitas. Me salió muy bien de precio y por dentro es suave y caliente (el único problema que tiene es que salen bolitas). Compré 1 metro y he tenido bastante para incluir las mangas.

IMG_1868.JPG

IMG_1874.JPG

Per acabar, les fotos són de fa un parell de caps de setmana que vaig anar a esquiar, hi havia molta neu. Avui la Shiva no surt amb mi, però avui vinc amb el meu marit.

Para acabar, las fotos las tomé hace un par de semanas que fui a esquiar, había mucha nieve. Hoy la Shiva no sale, pero hoy vengo con mi marido. 

Enllaço amb RUMS

IMG_1869.jpg

IMG_1819.JPG

___________________________________________________________

Today I bring you an easy design. A sweatshirt with thick sweatshirt fabric with star pattern. I bought this fabric online in traetela.com. I modified my base pattern, erasing  all the pleats and making the front part shorter than the back.  I used the same fabric to make the cuffs and the neck. The photos were taken in the Pyrinees.

See you next Thursday. 

 

 

30 respostes a “DESSUADORA – SUDADERA

 1. No pares nena,es veu molt còmode i m’agrada el color. ohhh!!!Quina llàstima no em va tocar el sorteig!!!Però enhorabona a qui li va tocar,segur que estarà en bones mans. Ens veiem.

  Liked by 1 person

 2. Guapos!
  Que fotos más chulas!…Y que paisaje!
  La sudadera es muy linda, me gusta la tela.
  Los puños, así como lo demás, es opcional.
  Quiero decir que no me parecen infantiles si no que depende de la tela, la prenda y el uso que le queramos dar.
  Seguro que si haces este mismo patrón con puños también te encantará.
  Biquiños!!!

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s