Pijama home- men’s pyjama

Directe   MR HANDMADE

(English below)

Bona nit a tots. Avui us ensenyo un pijama que he fet al meu home. És de dues peces i d’estiu (ell mai porta pijama d’hivern). La part de dalt és una samarreta bàsica amb màniga curta i un biaix al coll fet amb la tela dels pantalons. Els pantalons són bàsics amb butxaques invisibles i goma a la part de la cintura. Tots els pijames, segons el meu home, han de portar butxaques si no, no serveixen. I les butxaques han de ser prou grans per posar el mòbil.

Buenas noches a todos. Hoy os enseño un pijama que he hecho para mi marido. Es de dos piezas  y de verano (él nunca lleva pijama de invierno). La parte de arriba es una camiseta básica con manga corta y un bies en el cuello con tela de los pantalones. Los pantalones son básicos con bolsillos invisibles y con goma en la cintura. Todos los pijamas, según mi marido, tienen que llevar bolsillos si no, no sirven. Y los bolsillos tienen que ser suficientemente grandes para poner el móvil. 

img_1250

Aquesta goma la vaig comprar a BCN a la Merceria Santa Ana i  quan vaig veure-la em va encantar, ja que és la típica goma de calçotets.

 La goma esta comprada en BCN en la mercería de Santa Anna y me cuando la vi me encantó, es la típica goma de calzoncillos. 

IMG_2515.JPG

La tela de la samarreta és de Cal Joan i els pantalons és dels Encants Vells de BCN. Quan hi vaig compro metres de teles de colors bàsics.

La tela de la camiseta es de Cal Joan y los pantalones es de los Encants Vells de BCN. cuando voy compro muchos metros de tela en colores básicos. 

img_1242

Quan la va veure el meu home li va agradar tant que em va demanar que fos samarreta de carrer… però no em va agradar la idea. Així que de moment pijama es veu massa que és un pijama. Potser si modifico el coll… no se ja pensaré. La Shiva sempre a les fotos.

Cuando vio la camiseta mi marido, le gustó tanto que me preguntó si se la podía poner para ira por la calle… pero no me gusto la idea. Así que de momentos de pijama se ve demasiado que es pijama. A lo mejor si modifico el cuello… No se ya pensaré. La Shiva siempre en las fotos. 

________________________________________________

Today  I’m presenting my last design.

This is a new pyjama for my husband. This pyjama is made of 2 pieces. The top is a simple t-shirt with short sleeves. The short pants have  invisible pockets.  I used the t-shirt fabric for both pieces. The pattern is printed with cops and thieves.

I finished adding the following details: the neck is made with the fabric of the pants and the waist of the shorts ended with an elastic band.

You can see Shiva in some pictures.

16 respostes a “Pijama home- men’s pyjama

  1. Mei t’ha quedat genial!!! La tela es molt xula! No m’extranya que volgués portar-la al carrer! Enllaça-ho a Mr handmade de l’Anna de Cal Joan! RUMS es per coses fetes per nosaltres i per a nosaltres i probablement t’ho esborrin! ;o)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s