Vestit amb detall a l’esquena -dress with back detail

(English Below)

DIRECTE A RUMS I GERMAN RUMS

Bona nit a tothom, altra vegada dijous. Em passen les setmanes volant. Avui us ensenyo un vestit que vaig somiar una nit, si tal com ho sentiu, una nit vaig somiar en un vestit amb aquestes característiques. Un vestit molt senzill del davant però amb un toc més infantil darrere.

Buenas noches a todos, otra vez jueves. Me pasan las semanas volando. Hoy os enseño un vestido que soñé una noche, si tal como lo oyes, una noche soñé con un vestido con estas características. Un vestido muy sencillo de delante pero con un toque mas infantil detrás. 

IMG_3220.JPG
A través del meu patró bàsic, he modificat les pinces, només he deixat la de pit. A la part exterior de la faldilla, he afegit mitja capa més (ho podeu veure a la foto del patró). Aquest patró es menja molta tela, he utilitzat 1,5 m de tela blau marí més el detall de l’esquena. Per donar un toc infantil al disseny he posat una peça amb una altra tela a l’esquena (la de núvols) i un llaç a conjunt. A més a més, he afegit unes mànigues raglan fins a 3/4.

A través de mi patrón básico, he modificado las pinzas, solo he dejado la de pecho. A la parte exterior de la falda, he añadido media capa mas (lo podéis ver en la foto del patrón). Este patrón se come mucha tela, he usado 1,5 m de tela azul marino más el detalle de la espalda. Para darle un toque infantil al diseño he añadido una pieza con otra tela a la espalda (la de nubes) y un lazo a conjunto. A mas a mas, he añadido unas mangas raglán hasta 3/4. 

img_2969

IMG_2972.JPG

Quan ja el tenia embastat me l’he emprovat i m’ha encantat. Sobretot els laterals de la faldilla. Fins aquí el post d’avui. Una pregunta, el trobeu massa infantil?

Cuando lo tuve con la basta y me lo probé, me encantó. Sobretodo los laterales de la falda. Hasta aquí el post de hoy. Una pregunta ¿lo encontrais demasiado infantil?

IMG_2988.JPG

IMG_3109.JPG

IMG_3150.JPG

IMG_3142.JPG

IMG_3188.JPG

________________________________________________________________________________________________________________________

Good night, today I am presenting a dress I  had dreamt about.

This dress has a nice detail in the back, a big bow. It has a simple top with 3/4 sleeves and big skirt. I  trasnformed my basic pattern, it has been one of the most difficult I have done. I used a t-shirt fabric in deep blue. The back detail of the pattern is printed with clouds.

In the pictures you can see all the details, including Shiva. I bought this fabric online in Cal Joan.

Do you think that it looks childish?

IMG_3093.JPG

IMG_3062.JPG

PATTERN: ME

FABRIC: CAL JOAN

22 respostes a “Vestit amb detall a l’esquena -dress with back detail

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s