Vestit amb cremallera- Dress with Zipper

(Bellow English)

Bona nit, com ha anat el carnaval? A casa només s’ha disfressat  la Shiva de Papallona. Vam anar a un concurs de disfresses canines i no vam guanyar, hi havia molt de nivell.

Buenas noches, como ha ido el carnaval? En casa solo se ha disfrazado Shiva de Mariposa. Estuvimos el domingo por la mañana en un concurso de disfraces caninos y no gané, había mucho nivel. 

IMG_3416.JPG

Avui vinc amb un vestit que em vaig fer ja fa un temps però que m’encanta. M’encanta perquè és molt còmode i pràctic. Tardo poquíssim temps a vestir-me i desvestir-me.

Hoy vengo con un vestido que me hice hace tiempo y me encanta!. Me gusta tanto porque es muy cómodo y práctico. Tardo poquísimo en vestirme y desvestirme. Las enfermeras gastamos mucho tiempo en eso.  

IMG_6124.jpg

 

El patró és 100% meu. Com sempre a través del patró base faig les transformacions. És un vestit amb costura francesa, màniga llarga, curt, entallat i amb una cremallera al davant de dalt a baix. Amb aquest patró n’he fet molts més d’estiu. La tela és de neoprè verd fosc amb un brocat del mateix color, té relleu. La vaig comprar a Cal Joan. La cremallera és de plàstic, de les de jaqueta que es separen.

El patrón es 100% mío. Como siempre a través del patrón base he realizado las transformaciones. Es un vestido con costura francesa, manga larga, corto, entallado y con cremallera delante de arriba a bajo. Con este patrón me he hecho muchos de verano. La tela es de neopreno, verde oscura, con brocado de la misma tela, con relieve. La compré en Cal Joan. La cremallera es de plástico, de las de chaqueta, que se separa. 

IMG_3417.JPG

 

La samarreta groga és feta per mi, em va costar Déu i la vida, fer el patró d’ella. Potser vaig tardar més d’una setamana. Però li queda clavat.

La camiseta amarilla esta hecha por mi, me costó mucho hacer el patrón de ella. Creo que tardé mas de una semana. Pero le queda clavada.

IMG_6123.jpg

 

img_3258img_3263

 

Us heu disfressat? A mi m’encanta però per culpa dels torns de feina no he tingut temps. Directe a RUMS i GERMAN RUMS a veure què fan les bloguers de costura.

Os habéis disfrazado? A mi me encanta pero por culpa de los turnos de trabajo no he tenido tiempo. Directo a Rums a ver que han hecho mis compis. 

__________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a  short dress with zipper and long sleeves . I made this in neoprene fabric. I bought the fabric online in Cal Joan. I love this dress because it is very handy. You can see Shiva with her disguise for carnival. A big butterfly.  

Pattern: me       Fabric: Cal Joan      Model: Shiva and me

27 respostes a “Vestit amb cremallera- Dress with Zipper

    1. Apretado no va, es decir, marca sin apretar mucho. A más si no quieres verlo muy apretado puedes dar un par de cm más al patrón. Te animo a que lo hagas, quedan muy bien y el neopreno es muy practico de coser!

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s