Vestit coll baby- baby neck dress

(English below)

Bona nit a tots, avui és dijous i toca actualitzar el blog!

Buenas noches a todos, hoy es jueves y como de costumbre, toca actualizar el blog!

IMG_3752.JPGIMG_3753.JPGIMG_3754.JPG

Avui vinc amb un disseny una mica diferent del que habitualment faig. És un vestit amb tall evasé, coll baby, màniga 3/4 i curt fins a sobre del genoll.  He mantingut només les pinces de pit simples per donar una mica de forma i a partir de la cisa he fet la forma evasé. He afegit també unes butxaques invisibles. No sóc gaire fan dels vestits amb butxaques, ja que em semblen menys elegants, però en aquest cas he volgut donar un punt esportiu.

Hoy vengo con un disño un poco diferente al que habitualmente hago. És un vestido con corte evasé, cuello baby, manga 3/4 y corto por encima de la rodilla. He mantenido solo las pinzas de pecho simples para dar un poco de forma y a partir de la sisa he dado la forma evasé. He añadido bolsillos invisbles. NO soy muy fan de los vestidos con bolsillos, me parecen menos elegantes, però en este caso queria un estilo mas deportivo.

IMG_3635.jpgIMG_3643.jpgIMG_3652.jpgIMG_3662.jpg

El toc d’exclusivitat del vestit el vaig trobar amb  el coll baby. Aquest coll el vaig marcar sobre el patró. Vaig decidir fer aquest coll per provar una tècnica nova per mi. A més a més, vaig afegir les puntes al coll per fer-lo més retro i el resultat m’agrada força.

El toque de exclusividad de este vistido lo he encontrado con el cuello baby. Lo marqué encima del patrón. Decidí hacerlo baby por que no había hecho ninguno así. A más a más,  añadí las puntillas en el mismo para darle un toque retro y el resultado me gusta bastante.

 

IMG_3684.jpg

La tela és comprada als ENCANTS VELLS de BCN per un mòdic preu de 3 € el metre, és punt roma. En vaig comprar 1,5metres, sempre una mica de més per si de cas. Les puntes són del mercat de Reus a 2€ el metre. A la Shiva li vaig fer el conjunt amb un mocador triangular.

La tela es comprada en Encants Vells de BCN por un modico precio de 3€ el metro, es punto roma. Compré 1,5 metros, siempre un poc mas por si a caso. Las puntillas són del mercado de Reus a 2€ el metro. A la Shiva le he hecho de conjunto un pañuelo triangular.

 

IMG_3680.jpg

Per acabar el post d’avui enllaço amb RUMS i GERMAN RUMSque tingueu una bona setmana, jo com que estic de guàrdia no podré sortir gaire i aprofitaré per cosir cosetes que tinc pendent.

Para acabar el post de hoy enlazo con RUMS y os deseo una feliz semana, yo como estoy de guardia y no puedo salir mucho coseré atrasos que tengo pendientes.

  • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern

  • Teles/telas/fabric: els Encants Vells

  • Puntilles/lace: Mercat de Reus

  • Estil/estilo/style: retro + casual + esport.

  • Ideal per combinar amb vambes blanques / ideal para conjuntar con deportivas blancas/ Ideal to use with white trainers

___________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a dress with baby neck.  This dress is made with knit fabric. I transformed my basic pattern. I finished it with baby neck and invisible pockets. I’m  preferring created a sport and casual look adding a white trainers.  

Shiva happy with her scarf.

 

 

20 respostes a “Vestit coll baby- baby neck dress

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s