Vestit negre Black dress

(English Below)

Directe a RUMS

Molt bon dia a tots i totes. Avui us presento un model ideal per aquelles ocasions que no saps que t’has de posar però has d’anar una mica arreglada. Un vestit bàsic i elegant. Un fons d’armari. És important que sempre en tingueu algun. El negre, tot i que no queda bé a tots els tipus de pell, està acceptat socialment i s’accepta en quasi totes les ocasions.

Muy buenos días a todos y todas. Hoy os enseño un modelo ideal para esas ocasiones que no sabes que ponerte pero tienes que ir un poco arreglada. Un vestido básico y elegante. Un fondo de armario. Es importante tener siempre una prenda lista. El negro, aunque no queda bien con todos los tipos de piel, esta aceptado socialmente y se acepta en casi todas las ocasiones.

IMG_3904

Vaig triar  una tela sintètica de Ribes i Casals. La veritat és que no sé molt bé quina tela és. Els clapejats (topos) són brillants i la resta mate i per l’altra part al revés. He triat fer-ho així perquè si es veia massa brillant i després no me l’hagués posat.

Elegí una tela sintética de Ribes y Casals. La verdad es que no se muy bien que tipo de tela es. Los lunares son brillantes y lo demás mate y por el otro lado al revés. He elegido hacerlo así porque si se hubiese visto muy brillante no me lo hubiese puesto.

IMG_3872

Les pinces de la faldilla les he transformat donant una profunditat de 12 cm, així queden uns plecs molt grans i bonics. Els he muntat cap a fora. Les pinces de pit i les bàsiques del cos les he ajuntat totes als laterals i surten des de la cintura. He afegit unes mànigues 3/4, he acabat el coll amb un petit escot rodó i una cremallera invisible al lateral.

Las pinzas de esta falda las he transformado dando una profundidad de 12 cm, así quedan unos pliegues muy grande y bonitos. Los he montado hacia fuera. Las pinzas de pecho y las básicas del cuerpo las he juntado en un lateral y salen de la cintura. He añadido unas mangas 3/4, he acabado un pequeño cuello redondo y cremallera invisible en un lateral. 

IMG_3976

A les fotos em veieu amb unes sabates de saló amb plataforma, molt bàsiques i molt altes, però ho podeu combinar com vulgueu. Jo encara no l’he estrenat a veure si tinc alguna ocasió per fer-ho.

Para las fotos me he puesto unos zapatos de salón con plataforma negras y básicas, muy altas, pero lo puedes mezclar con lo que quieras. Yo aún no lo he estrenado a ver si tengo alguna ocasión  para hacerlo. 

IMG_4039

Teniu bàsics a l’armari?, o que us poseu quan teniu algun esdeveniment important? Avui la Shiva no té conjunt perquè és tota negra!

¿Teneis basicos en el armario o que os ponéis cuando tenéis un evento? Hoy la Shiva no va a conjunto porque ya es toda negra!

____________________________________________________________________________________________

Today I’m  presenting a basic dress for every kind of events. The color black is accepted for every social situation.  In the pictures, you can see me wearing high-platform salon shoes, but you can match it with trainers, bluchers, sandals, flip-flops or whatever you want. 

This dress is made with synthetic fabric printed with polka dots. I used my basic pattern and I transformed the pleats in the skirt. I added 12 cm in every pleat. I joined the pleats of the top into the waistline. 

Do you have any basics in your closet or what do you wear when you have an important event?  Today, Shiva doesn’t go along with me because she is already black.  

Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern
Teles/telas/fabric: Ribes i Casals
Estil/estilo/style: retro + cocktail
Ideal per combinar amb tacons/ ideal para conjuntar con tacones/ Ideal to use with heels.

29 respostes a “Vestit negre Black dress

 1. Me encanta tu vestido!!! Es muy bonito y con el tipazo que tienes estás espectacular!
  Me has dado que pensar… es un básico que no tengo y me puede salvar de algún apuro, así que me lo voy a apuntar.
  Besos

  M'agrada

 2. M’agrada molt aquest vestit, com tu dius, el negre no queda bé a tothom (a mi em queda molt malament), però un vestit negre cal tenir-lo! I aquest és molt xulo.
  La meva mare diu que cosir una peça negre és molt dífícil, que cansa molt la vista. Et va passar?
  petons,
  Esther

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s