Vestit Esport- Sport Dress

(English Below)

DIRECTE A RUMS

Bona nit a tots. Que tal ha anat la setmana amb temperatures estiuenques? Jo estic pensant amb els projectes d’estiu, vestits, bruses, samarretes, faldilles…Avui vinc amb un projecte que es pot portar molt bé a la primavera, ja que és un vestit molt fi i fresc.

Buenas noches a todos. ¿Que tal ha ido la semana con estas temperatures primaverales? Yo ya estoy pensando en coser proyectos de verano, vestios, blusas, camisetes, faldes… Hoy vengo con un proyecto que se puedo llevar de maravilla en primavera ya que es muy fino y fresco.

IMG_3511.jpg

IMG_3537.jpg

 

 Un vestit de punt molt fi. Tan fi que he posat folre si no se’m veien les vergonyes. He utilitzat el mateix patró que vaig fer Vestit hivern estampat – Vestido invierno estampado., però he modificat els acabats. El baix i les mànigues les he acabat amb punt de cadeneta de la overlock, una costura rodona i polida que serveix per a teixits fins. La tela, si no recordo malament, és comprada al mercat de Reus dels dilluns i el folre que he utilitzat només recordo que és punt.

Un vestido de punto fino, tanto que lo tuve que forrar para que no se me vieran las verguenzas. He usado el mismo patrón que Vestit hivern estampat – Vestido invierno estampado., però he modificado los acabados. El bajo y las mangas estan acabadas con punto de cadena de la overlock, una costura redonda y pulida que sirve para Tejidos finos. La tela, si mal no recuerdo, es comprada en el mercado de los lunes de Reus y el forro solo recuerdo que es punto.

IMG_3528.jpg

 

IMG_3612.jpg

No m’agrada gens posar folre, em sembla molta feina i em molesten. Així que sempre que puc no en poso. Cal dir que, els vestits d’arreglar si vols que queden millor n’han de portar. Que en penseu del folre?

No me gusta mucho poner forro, me parece mucho Trabajo y a más me molestan. Así que simepre que puedo no pongo. Hay que decir que los vestido de arreglar deben llevarlo. ¿Que pensais del forro?

IMG_4289.JPG

Aqui em veieu a les falles de València!!!  En la foto estoy en las Fallas de Valencia!!!

___________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a basic dress for every day. I used this dress with white trainers. This sport dress is made with synthetic fabric  in bluee deep. I needed to put a lining fabric inside, because the basic fabric was too transparent.  I used my basic pattern and I erased the waistline pleats. 

The last picture is in Fallas de Valencia. 

 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern
 • Teles/telas/fabric: Mercat de Reus
 • Estil/estilo/style: retro + casual + esport.
 • Ideal per combinar amb vambes blanques / ideal para conjuntar con deportivas blancas/ Ideal to use with white trainers
 • Sabates/zapatos/shoes: VICTORIA

32 respostes a “Vestit Esport- Sport Dress

 1. Precioooosaaaa bombonet!!! Aquests vestit t’està espectacular!!!! Divina!! Un altre bàsic al teu armari que segur portaràs moltíssim!! M’agrada l’acabat de les mànigues i el baix!
  Tampoc som fan del forros… He pensat a vegades amb la combinació de tota la vida. N’hi ha de guapes, i també se’n pot fer una que es pugui dur amb tots els vestits que ho necessitin. Així t’evites posar forro… És quelcom a tenir en compte…
  Besades guapa!!!

  Liked by 1 person

 2. Perfecte aquest vestit, y es veu super còmode per voltar amb ell, hehe. T’ha quedat fantàstic, el detall del baix acabat així m’encanta. Molt guapa ^^

  Jo tampoc son gaire amiga dels forros… a part de la feina extra, son un gasto de tela i ocupen més espai a l’armari. Que potser un parell sol no es noten, però forrar toooootes les prendes son diners i més espai XD Fa temps que dic que vui fer un parell de convinacions o visos, com d’aquells que portaven les iaies… que així amb un de color clar i un de color fosc apanyo tots els vestits que necessitin forro. També vui fer un parell de mitjos visos, per les faldilles que se m’enganxen a les mitges. Es el que té el cotó.

  Liked by 1 person

  1. EL gast dels folres és un cost adicional que no és necessàri en totes les peces. El tema de visos també m’ho han plantejat més amunt i em sembla una idea genial. El baix acabat amb overlok és genial! MOltes gràcies!

   M'agrada

  1. Laura si baixes avisa’m i si tinc festa t’acompanyo i remanem una mica. Al mercat hi ha dies que hi trobo cosetes i altres que no, com als encants. Cal dir que el diumenge al mercat de Bonavista venen uns de Castelló amb un fotimen de teles i també posen parada el dilluns al mati a Reus. Moltes gràcies

   M'agrada

 3. Me encanta el vestido, te queda muy bien y se ve muy cómodo. A mí hacer forro me es muy complicado todavía y x eso es un engorro, pero después queda tan bien acabado el vestido q vale la pena. XX

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s