Home Dress

(English Below)

Directe a RUMS

Bona nit. Avui vinc amb un disseny d’estar per casa. Volia un vestit molt còmode que em pogués posar quan estic a casa, surto al jardí o estic cosint. Em vaig decantar per aquest disseny amb butxaca frontal com un cangur. Una butxaca que serveix per tot; per posar coses que vas recollint per casa; per portar el mòbil amb música mentre estàs netejant o per posar el gos.

Buenas noches. Hoy vengo con un diseño de estar por casa. Quería un vestido cómodo que me pudieran poner cuando estoy en casa y salgo al jardín, o limpio o coso. Me decidí por este diseño con bolsillo frontal como un canguro. Un bolsillo que sirve para todo; para poner cosas que encuentras cuando recoges la casa; para llevar el móvil y escuchar música o para poner el perro.

IMG_4424

Com sempre, he transformat el meu patró bàsic. He modificat les pinces de pit (les he escurçat) i he eliminat totes les altres. L’he fet de màniga llarga i amb caputxa (és la meva primera caputxa). Per fer-la he pres les meves mides i amb l’ajuda d’un llibre he fet el patró. Al baix l’he acabat amb goma perquè s’adapti millor. La butxaca una mica a ull.

Como siempre, he transformado mi patrón base. He modificado las pinzas de pecho (las he acortado) y he eliminado todas las demás. Lo he hecho de manga larga y con capucha (es mi primera capucha). Para poder hacerla he tomado mis medidas y con la ayuda de un libro he hecho el patrón. El bajo lo he terminado con elástico para que se adapte más. El bolsillo canguro es hecho un poco a ojo.

IMG_4427

La tela la vaig comprar fa 2 anys als Encants Vells, una de les primeres vegades que hi vaig anar. És una roba de jersei amb ratlles i tonalitats marrons. Quan me’l poso ho faig amb bambes o amb les espardenyes d’estar per casa.

La tela la compré hace 2 años en Encants Vells, una de las primeras veces que fui. La tela es jersey con rallas y tonalidades marrones. Cuando me lo pongo lo hago con deportivas o con las zapatillas de estar por casa.

IMG_4431

La meva idea inicial era posar la gata a la butxaca i passejar-la per casa, però pesa massa  i no s’aguantava bé.  Així que vaig fer-me les fotos amb la Kala, una Tekkel de pocs mesos que no es va fer gens estranya quan la vaig posar dins. La Gonna (la meva gata) només s’hi pot posar quan estic asseguda, potser l’hauré de posar a dieta (1200 Kcal dia).

Mi idea inicial era poner la gata en el maxi bolsillo y pasear la por casa, pero pesa demasiado y no se sujetaba bien. Así que decidí hacerme fotos con Kala, una Tekkel de pocos meses que no se hizo nada extraña cuando la puse dentro. La Gonna (mi gata) solo se puede poner dentro cuando estoy sentada, tendré que dejarla a dieta (1200 Kcal día).

IMG_4255

IMG_4259.JPG_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Good night! Today I’m presenting a modern house dress. I made this in stripped jersey fabric.  I added a big pocket in the front (as a kangaroo) and a hood. I bought the fabric in Encants Vells. 

My first idea was to put my cat in the pocket, but it seems that my little kitty is too fat. To make the pictures I used Kala, a little tekkel just a few months old.  

47 respostes a “Home Dress

  1. Jajajja la idea venia sobretot per poder passejar a la gata a dins la butxaca, la llàstima es que esta massa grassa. Jo tb em posava el que podia (panatlons curts, samarretes…) però aquesta butxaca és genial. Molt recomenable per estar per casa. Tenim dos animals, la Shiva, que sempre surt a les fotos i la Gonna, la gata que mai hi vol sortir. Aquesta me l’ha deixat una amiga només per les fotos!!! Moltes gràcies.

   M'agrada

 1. Guapíssima!!! M’agrada molt aquest vestit, t’ha sortit ben guapo i còmode!!! A mi també m’agrada fer-me roba per estar per casa, perquè quan em pos a cosir me motiva anar amb els meus dissenys B. Blue jajajajajajaj Una abraçada guapa!!!

  Liked by 1 person

  1. Merce esta tela la compramos muchos en una de nuestras excursiones. Yo la tenia en casa y no sabia que hacer así que decidí aprobecharla para esta ocasión. No va forrado ya que la tela es abrigada. Lo que sí he hecho es forra la capucha, queda mas mona.
   MUCHAS GRACIAS

   M'agrada

  1. Kala es una moneria y se porta genial. Casar rallas creo que en este tipo de prendas es una de las cosas mas importantes, le otorga categoria. Si te fijas hay un fallo muy grande en la capucha que me di cuenta una vez ya montada. Perfecto perfecto no esta, jajjajajaja.
   MUCHAS GRACIAS

   M'agrada

  1. Tienes razón, me da mucha rabia la gente que para estar por casa se pone lo peor de peor. Es una manía que tengo de hace muchos años. A parte una camiseta 5 tallas más grandes tampoco es demasiado comoda. Así que yo con mi Glam y comoda.

   M'agrada

  1. Te animo a que cosas uno con un bolsillo así para poder estar por casa caben mil cosas. Yo el otro dia llevaba todo lo que encontraba por casa (bolis, movil, pinzas, pintauñas, cables de cargar el movil, tijeras…).
   MUCHAS GRACIAS

   M'agrada

   1. Qué majaaaaaa! d
    De momento tengo más patrones que vida, pero tomo nota de tu ofrecimiento! Muaks

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s