Sport style - Sport style -

Sport style

6 abril, 2017 sewingwithmei

Sport style

(English Below)

Directe a RUMS GERMAN RUMS

Bona nit, com esteu tots? Jo afectada per la primavera i amb poques ganes de fer res. Avui us ensenyo dos dissenys. El primer és més senzill, ja que són unes malles de lycra negra (massa brillant per el meu gust) i el segon una bomber.

Buenas noches, como estáis todos? Yo afectada por la primavera y con pocas ganas de hacer nada. Hoy os enseño dos diseños. El primero es más sencillo, puesto que son unas mallas de lycra negra (demasiado brillante por mi gusto) y el segundo una bomber.

IMG_4668.JPG

IMG_4666.JPG

Les malles de lycra són fetes amb el meu patró bàsic de pantalons, he eliminat la pinça del cul i ho he tallat sense costures laterals (el 15% menys quan fas lycra) però amb costures de llarg. La tela és de Cal Joan i la vaig compra online. La cintura l’he acabat amb goma doble cosida amb la Overlock.

Las mallas de lycra son hechos con mi patrón básico de pantalones, he eliminado la pinza del culo y lo he cortado sin costuras laterales (el 15% menos cuando haces lycra) pero con costuras de largo. La tela es de Cal Joan y la he comprado online. La cintura la he terminado con goma doble cosida con Overlock. 

IMG_4665.JPG

La jaqueta és feta amb el meu patró i he fet les modificacions bàsiques de jaqueta com donar 2 cm als laterals, baixar la cisa, suavitzar la copa… La veritat és que el resultat m’agrada molt. Curta i pràctica. La tela és un softshell verd de cal Joan i els acabats amb tela de puny negre del mateix lloc. L’he muntat i desmuntat mil vegades i encara hi ha molt errors. És la meva primera BOMBER (com les odiava quan era jove).
La chaqueta es hecho con mi patrón y he hecho las modificaciones básicas de chaqueta como dar 2 cm a los laterales, bajar la cisa, suavizar la copa… Bien es verdad que el resultado me gusta mucho. Corta y práctica. La tela es un softshell verde de hace falta Joan y los acabados con tela de puño negro del mismo lugar. Lo he montado y desmontado mil veces y todavía hay mucho errores. Es mi primera BOMBER (como  las odiaba cuando era joven).

IMG_4551.JPG
M’agrada molt com queda la combinació i l’estil, tot i que a mi els pantalons em fan el doble de grassa, tinc massa cuixa! Però quan vaig al GYM no hi puc anar amb faldilla, seria tot un espectacle.
Me gusta mucho cómo queda la combinación y el estilo, a pesar de que a mí los pantalones me hacen el doble de gorda, tengo demasiado muslo! Pero cuando voy al GYM no puedo ir con falda, sería todo un espectáculo.

IMG_4549.JPG

Que us sembla el look per anar a passejar, fer esport o de calçotada? Massa brillant?

¿Que os parece el look para ir a pasear, hacer deporte o de calçotada? demasiado brillante?

IMG_4503.JPG

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting two pieces.  A sparkly set of leggins made  in black hard lycra fabric.  I used my basic pattern of the trousers and I erased the back pleats.  For the bomber jacket I used a softshell fabric in green, without lining. I created  big pockets at the sides. 

This look is perfect for walking a long time or going to the gym!

 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I Transformed my basic pattern.
 • Teles/telas/fabric: Cal Joan
 • Estil/estilo/style: sport.
 • Sabates/zapatos/shoes: Nike Air Max

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (39)

 1. Es un look perfecte per al gim, la calçotada o un passeig! Déu ni do quina currada amb la bomber, jo també les odiava i de moment no tinc pensat cosirla tampoc… jajaja.

  • sewingwithmei

   HAHAHAHAH com pot ser que l’odiés tant i ara em sembli tant fantàstica. MOLTES GRÀCIES

 2. Vigila amb el traductor automàtic, Mei!! T’ho diu una traductora. Com he rigut amb la “chaqueta BOMBERO” i sobre tot, sobre tot, amb que has comprat la tela a “Hace falta Joan” 🙂 És xulíssima la bomber, per cert. Flipo sempre perquè ho fas tot amb els teus patrons bàsics. En realitat és el meu somni però he fet poques classes… que has anat molt de temps a patronatge? O et surt “natural”?

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Mai havia utilitzat el corrector però tenia tanta pressa que ho vaig fer i quin desastre. Ara ja ho he rectificat, gràcies altra vegada.
   La clau del patronatge és entendre cada una de les línies que dibuixes. Per molt que et diguin com fer un patró base si dsp no ets capç d’interpretr-lo no entendràs mai el disseny. La veritat es que a mi ni em costa gens, tinc companyes que són incapaces de fer-ho.
   Una bona formació ajuda (jo he anat 2 anys a l’acadèmia) però quan més he aprés ha sigut amb dos llibres de patronatge que em vaig comprar i precticant mil i una vegades (mil i una pifies)

   • 2 anys d’acadèmia! Ja es nota, ja. Jo hi vaig anar 3 mesos (ejem…). Tinc un parell de llibres també, però, per curiositat, quins en tens tu?

    • sewingwithmei

     Aquest ejem és pq no hi vas anar gaire? o que no et va agradar? tema llibre tinc: Montaje y acabado de prendas de vestir (Teresa Gliewska) i de la mateixa autora Arreglos y modificaciones de prendas de vestir. Però per patronatge els que més m’agraden són: Patronaje para moda masculina, blumen (Gareth Kershaw) i Patronaje, Blumen de Dennic Chunman Lo.

     • Sí, aquest ejem anava perquè en comparació amb els teus 2 anys, 3 mesos no són res. Però ja m’he animat i estic fent-me el base un altre cop (vaig tenir la segona filla després d’aquell curs).
      Merci pels llibres, me’ls miraré.

  • sewingwithmei

   MUCHAS GRACIAS. El pantalón se quedará para el GYM i poco más.

 3. Esther

  M’agraden molt les dues peces, sobretot la bomber! si es softshell no l’has hagut de folrar, oi , he, he….
  De totes maneres jo no portaria la bomber amb leggings, sinó amb texans, o alguns d’aquells vestits tan xulos que et fas…
  Un petó!

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Tens tota la raó que la bomber la puc dur amb jeans o vestits. I no l’he forrat no fa falta.

 4. Súper! Les dues peces 😉 tot i q jo ni brillant ni no brillant no m’atreveixo a posar leggins ni de broma jajaja aiuxi que jo et veig estupenda! Si et serveix de consol… jo tb estic cosint una bomber i tb de jove no les podia ni veure… jajajaja

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES.
   Pq no et poses leggins? Jo només els utilitzo pel gymnàs. Quan tinguis el resultat de la Bomber la vull veure, em sevreix de consol!!!!

 5. Lluïsa Ruiz

  Si els primers dies de primavera aixafen a tothom. Però encara t’han deixat crear coses boniques. La bomber és molt xula. Les malles si un xic massa llampants.

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Les malles les guardaré per el Gym que allí em puc posar tot el que vulgui. I tens tota la raó estic feta pols amb aquesta primavera!

 6. Mei. Tu pots posar-te les malles brillants, o no, pq et queden super be.
  A mi amb la bomber m’agrada… Potser posaria amb una samarreta un “pelet” llarga i a sobre la bomber. El color verd m’agrada molt (jo tmb el tinc). I mira. Avui jo tmb vinc amb una boooomber.

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES, sort que em veus amb bons ulls. Molt bona idea amb la samarreta més llarga així amago el cul!. Passo a veure la teva BOMBER!

 7. Si te parecen demasiado brillantes para hacer deporte estilosa te irán genial.
  Ha merecido la pena coser y descoser tanto esa bomber, al final quedo genial.

  • sewingwithmei

   MUCHAS GRACIAS. Aún queda algun fallo, en los bolsillos (son mas dificiles), pero es muy comoda. Adjudicado las mallas para el GYM.

 8. m’encanten els pantalons,axis que aquesta tela es cal joan?? crec q me la pillaré tumbé per malles pel gym. la bombera m’encanta i aquest color es genial

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Totes les teles són de Cal Joan. Per el gym no em desagraden però per sortir al carrer les veig massa brillants. Però la forma m’encanta!

 9. Fantàstica, estupenda, m’encanta el conjunt!! Quin estilàs que tens i que bé que coseixes!!! Jo som fan dels leggins i trob que t’estan preciosos!! I la bomber… ENAMORADA!!!! Trob que estàs molt guapa i tan de bo tu també ho trobassis!!! No fa falta que totes duem la 34!!! Hi ha d’haver de tot al món, i totes som igual de guapes!!! No t’obsessiones i estima’t. Que estàs molt guapa!! Una abraçada confit!!!

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Es veritat que no fa falta portar una 34 però les meves cuixes no són compensades amb la resta del cos 🙁 La que més m’estima és la Shiva!!!!!AHAHAHHAHAHAHAHAA.

   • Què dius?! Ets una dona real!!! Les dones solem tenir més cadera i cuixa, i no passa res!! Has vist na mimi?? mimigstyle.com Qui diria que no és una dona guapa, sexy, elegant i sofisticada??? Ho és!! La seguretat en una mateixa ho és tot. L’amor propi és el que destaca. I ens hem d’estimar així com som perquè així com som, som hermoses!! Au, ja et deix tranquil·la jajajajaja

    • sewingwithmei

     MOltes gràcies per els teus consells, hauré d’estimar-me més!!! Passo a veure el blog de mimigstyle.
     Petons bonica.

 10. Imilce Manos Revoltosas

  Yo te lo veo todo perfecto!! Bueno, sí, a mi tampoco me van mucho las mallas con brillos, pero por lo demás vas tan guapa y estilosa como siempre!!

  • sewingwithmei

   MUCHAS GRACIAS. Las mallas solo para ir al Gym o a passear la perra, como el patrón me va como un guante lo usaré para hacer otras menos brillantes.

 11. Mi Pura Vida

  Donçs a mi m’encanta la combinació! I ara més que mai es porten el pantalons ben vistosos per fer sport!

  • sewingwithmei

   MOLTES GRÀCIES. Tens tota la raó del món. Els pantalons llampans estàn ON per anar al gym!

 12. Me gusta mucho como te han quedado las dos cosas!! Es un look de 10 para el gym o un día de reunión campestre. Felicidades, tienes unas manitas de oro

  • sewingwithmei

   MUCHAS GRACIAS. Manos de oro no sé, pero que invierto mucho tiempo si.

 13. Pingback: Bomber floral

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.