Brusa – Blouse

(English Below)

DIRECTE A RUMS

Bona nit, com van les vacances de Setmana Santa?, jo treballant així que no massa bé (per un altre costat treballar és important). Avui vinc amb un projecte una mica estrany d’explicar.

Buenas noches, ¿como van las vacaciones de Semana Santa?, yo trabajando así que no demasiado bien (por otro lado trabajar es importante). Hoy vengo con un proyecto un poco extraño de explicar.

IMG_4857.JPG

Una tarda, d’aquelles que no saps què fer, vaig veure la tela allí al prestatge i vaig pensar: què en faig de tu? Doncs aquest n’és el resultat. Una brusa moderna i molt còmode amb màniga 3/4 i amb una tela baratíssima.
Una tarde, de esas que no sabes qué hacer, vi la tela allí en el estante y pensé: qué hago contigo? Pues este es el resultado. Una blusa moderna y muy cómodo con manga 3/4 y con una tela baratísima.

IMG_4858.JPG

Amb el meu patró bàsic el vaig transformar, vaig eliminar totes les pinces. Quan ja ho tenia fet el vaig veure tan trist que hi vaig afegir canesú. I per acabar de donar-li un toc meu vaig fer aquest coll Mao. Total que és una de les primeres vegades que em poso davant del patró sense fer un dibuix i m’encanta el resultat.

Transformé mi patrón básico, eliminé todas las pinzas. Cuando ya lo tenía hecho lo vi tan triste que añadí canesú. Y para acabar de darle un toque mío hice este cuello Mao. Total que es una de las primeras veces que me pongo delante del patrón sin hacer un dibujo y me encanta el resultado.

IMG_4859.JPG

Sabeu quin és el gran problema que vaig patir dins la meva ànima? Doncs que no havia rentat la tela abans i quan ho vaig fer es va encongir… uns 3 cm. Ara tinc una brusa justeta-justeta. Què hi farem!, l’hauré de dur més estreta.

¿Sabéis cuál es el gran problema que sufrí? Pues que no había lavado la tela antes y cuando lo hice se encogió… unos 3 cm. Ahora tengo una blusa muy justa. La tendré que llevar más estrecha.

IMG_4854.jpg

Per acabar li he fet un llaç a la Shiva o potser me’l poso jo?, què us sembla? Que tingueu unes bones festes. Jo aprofitaré aquest look per aquests dies que, tot i treballar, podré gaudir amb els amics i família.

Para terminar le he hecho un lazo a la Shiva o ¿quizás me lo pongo yo?, ¿qué os parece? Que tengáis unas felices fiestas. Yo aprovecharé este look por estos días que, a pesar de trabajar, podré disfrutar con los amigos y familia.

IMG_4853.jpg

  • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I Transformed my basic pattern.

  • Teles/telas/fabric: ENCANTS VELLS DE BARCELONA

  • Estil/estilo/style: CASUAL

  • Sabates/zapatos/shoes: VICTORIA

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a blouse. I transformed my basic pattern and erased the pleats. I used a fine fabric in a modern print. It is perfect for the spring. when I finished to sew it, I washed it in the washing machine and it shrinked 3 or 4 cm. 

12 respostes a “Brusa – Blouse

  1. M’encanta la brusa, la tela i els acabats!! Està molt ben feta!! Quina llàstima que s’hagi encollit!! Tanta sort que encara la pots dur!! Jo intent rentar les teles un cop arriben a casa, perquè després passa això… què t’inspires i no pots esperar a rentar-la… Una abraçada hermosa!!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s