VESTIT POTA DE GALL / CROW'S FOOT DRESS - VESTIT POTA DE GALL / CROW'S FOOT DRESS -

VESTIT POTA DE GALL / CROW’S FOOT DRESS

20 abril, 2017
20 abril, 2017 sewingwithmei

VESTIT POTA DE GALL / CROW’S FOOT DRESS

(English Below)

DIRECTE A RUMS

Bona nit a tots i totes, com han anat les vacances de pasqua?, jo treballant molt i no he pogut cosir massa. Així que fa dos dies que estic a tope!

Buenas noches a todos y todas, cómo han ido las vacaciones de pascua?, yo trabajando mucho y no he podido coser demasiado. Así que hace dos días que estoy a tope!

IMG_5248.JPG

Avui us ensenyo un vestit que ja fa dies que li donava tombs però no trobava l’ocasió per fer-ho. És un vestit fresquet d’estiu amb una tela que vaig trobar a Ribes i Casals. Em va agradar molt l’estampat de pots de gall i en vaig comprar 1 m. Porta un mica d’elàstic.

Hoy os enseño un vestido que ya hace días que le daba vueltas pero no encontraba la ocasión para coserlo. Es un vestido fresco de verano con una tela que encontré a Ribes y Casals. Me gustó mucho el estampado de pata de gallo y compré 1 m. Es un poco elástica.

IMG_5250.JPG

El disseny és molt senzill. A través del meu patró bàsic he afegit 2 cm a cada costat de maluc; he eliminat les pinces de cos (davant i darrere); he deixat les pinces de pit i les he baixat 4 cm i per acabar he baixat la cisa 2 cm. L’escot del coll l’he baixat sobre el cos, al meu gust no ho he fet al patró.

El diseño es muy sencillo. A través de mi patrón básico he añadido 2 cm a cada lado de cadera; he eliminado las pinzas de cuerpo (delante y detrás); he dejado las pinzas de pecho y las he bajado 4 cm y para acabar he bajado la sisa 2 cm. El escote del cuello lo he bajado sobre el cuerpo, a mi gusto, no lo he hecho al patrón.

IMG_5255IMG_5256

Per fer el toc arrugat del maluc he agafat goma elàstica de 20 mm i l’he cosit per les dues puntes, amb una costura en zig-zag. La cisa està acabada amb una costura senzilla i petita i el coll amb un biaix de la mateixa tela. El baix amb overlock i una costura a màquina. He fet una cinta pel cabell amb la mateixa tela.

Vestit pim-pam fet amb una tarda!

Para hacer el toque arrugado de la cadera he cogido goma elástica de 20 mm y lo he cosido por las dos puntas, con una costura en zig-zag. La sisa está acabada con una costura sencilla y pequeña y el cuello con un biés de la misma tela. El bajo con overlock y una costura a máquina. He hecho una cinta para el pelo en la misma tela. 

Vestido  en un pim-pam!

IMG_5197.JPG

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m presenting a crow’s foot dress. I made this with my basic pattern and I transformed the pleats. I added an elastic band in the hip. I buy this fabric in Ribes y Casals. I finished it in a few hours.

IMG_5090.JPG

IMG_5062.JPG

 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I Transformed my basic pattern.

 • Teles/telas/fabric: Ribes y Casals

 • Estil/estilo/style: CASUAL

 • Sabates/zapatos/shoes: VICTORIA i Mary Paz

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

 1. Et queda fantàstic Mei! Per a ser un vestit pim pam t’ha quedat d’allò més bé!!! Fa dies que et volia preguntar sobre el maniquí… em pots orientar una mica? Hi ha talles? Es gradua segons les teves mides? Quina marca m’aconselles? Mil gràcies per la teva resposta!

  • sewingwithmei

   Primer de tot moltes gràcies. El vestit l’he fet en una tarda i és molt senzill. El tema maniquís n’hi ha de molts tipus. Jo el vaig comprar online i és dels que els hi pots clavar les agulles. Si et sóc sincera no m’ho vaig mirar gaire, només que fos la meva talla. No el volia dels que és regulen pq no m’agraden estèticament, doncs el vaig agafar platejat, però és un tema molt personal. Si has de cosir per altres persones el de talles està molt bé. No se si t’aclareixo els dubtes. Si vol saber on el vaig comprar m’ho preguntes i et miraré si encara tinc el correu.

   • Gràcies Mei. I els que es regulen, s’hi poden clavar, les agulles? Estic valorant si val la pena mirarar-me un perquè anar provant la peça cada vegada és un rotllo.

    • sewingwithmei

     S’hi poden clavar les agulles. No en tindràs cap de problemes.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. L’he fet molt ràpid. He tardat més en posar la goma que res.

 2. Esther

  Guapaaaa el vestit és una passada, quan vagi a Ribes i Casals miraré si encara queda roba d’aquesta.
  Quina il.lusió fer-se un vestit en una tarda, jo no podria pas, més que res perquè mai no tinc una tarda sencera per mi…. 🙁

  • sewingwithmei

   No sé si encara en queda però és molt agraïda de treballar. Tens tota la raó que si no tens una tarda sensera per cosir és impossible. Moltes gràcies.

 3. T’ha quedat espectacular, segur que el fas servir molt quan arribi la calor de veritat.
  Tinc una pregunta: per què vas baixar les pinces del pit 4 cm? Quina funció tenen més avall?

  • sewingwithmei

   Molt bona pregunta, modifico les pinces per donar un toc més modern. Relaciono les pinces bàsiques amb els vestits dels anys 60, ja que queden més marcades. Si el baixo una mica entre 4 i 6 cm em semblen més d’esport. Només ho faig per disseny. Quan treballo punt les modifico així es veu més esportiu.

 4. Un clàssic renovat! Quan jo era petita aquest tipus d’estampat era molt top 😉 El veig molt pràctic 🙂

 5. Primer de tot: fiu fiiiuuuuu guapaaaaaa!!! Crec que dels vestits que has fet, aquest és un dels meus preferits!! M’encanta! I a damunt dius que ha estat ràpid!! Què més es pot demanar? Ets una artista!! I es veu que ets perfeccionista perquè els acabats són perfectes. Quines ganes de primavera i estiu!!! Ah! La tela preciosa també i el turbant m’encanta!! Estàs molt guapa!!!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, és un vestit molt pràctic i que ha agradat moltíssim. Quan faig coses així de punt les intento fer ràpides, busco una tarda de 4 0 5h i així ho deixo llest. Els acabats sempre es poden millorar, una vegada em van dir que no era massa pulida i des d’aquell dia intento millorar i no deixar res malament.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, el zapatero es el sitio mas guai de mi casa!!!! ahahahha a mi marido no piensa igual.

  • sewingwithmei

   Tati, moltes gràcies. Els talons li donen un toc més informal però les bambes són més “cañeres”…..

 6. Pues te ha quedado chulísimo.
  A veces las cosas más sencillas son luego las que más te pones. Me gusta la idea.

 7. t’ha quedat xulisim! m’encanta la facilitar smb la que modifiques sempre el teu patrón básic, es una pasada, jo sino treballo smb patrons fets em fiar un liu….

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.