Banyadors- swimwears - Banyadors- swimwears -

Banyadors- swimwears

11 mayo, 2017 sewingwithmei

Banyadors- swimwears

DIRECTE A RUMS

Molt bona nit a tots i totes. Estic molt feliç perquè l’examen tan difícil que vaig fer fa dues setmanes ha donat el seu resultat i he aprovat.

Avui vinc amb un post més llarg però a la vegada, per mi, molt especial. Fa 3 anys que conec a MARIA MODISTA (PORTUGAL) a través de les xarxes socials. M’encanta la seva manera de treballar i tots els dissenys que fan. En general podria dir que m’encanta la seva filosofia. Així que quan van començar a fer bikinis i banyadors vaig decidir que hi volia anar. Després de molt divagar i meditar amb els pros i els contres, vaig buscar un cap de setmana i vaig decidir gastar-me els dinerets  amb el curs intensiu (workshop) de bikinis i anar-hi amb la meva amiga.

Muy buenas noches a todos y todas. Estoy muy feliz porque el examen tan difícil que hice hace dos semanas ha dado su resultado y he aprobado.

Hoy vengo con un entrada más largo pero para mi muy especial. Hace 3 años que conozco en MARIA MODISTA (PORTUGAL) a través de las redes sociales. Me encanta su manera de trabajar y todos los diseños que hacen. En general podría decir que me encanta su filosofía. Así que cuando empezaron a hacer bikinis y bañadores decidí que quería ir. Después de mucho divagar y meditar con los pros y los contras, busqué un fin de semana y decidí gastarme el dinero con el curso intensivo (workshop) de bikinis e ir con mi amiga.

IMG_5749

Un dissabte al matí, del mes de Juliol del 2016 amb plena vaga de vueling, vam anar a Lisboa, allí ens vam allotjar en un alberg molt barat a prop d’unes de les escoles de Maria Modista. A les 14 entràvem a l’escola i em vaig quedar molt parada amb tot el que tenen muntat. 4 alumnes per 1 professora; dues màquines per alumna overlock i plana. Només entrar per la porta la Sandra (una de les professores) ens va rebre amb una gran rialla a la cara i una amabilitat exquisida. Després de decidir els dissenys que volíem fer i copiar els patrons ens vam posar en marxa. Algunes de les teles (lycra) les portàvem nosaltres de casa però allí n’hi havia de tan boniques que no em vaig poder resistir. Vàrem cosir fins ben passades les 20 i ja vam sortir amb el nostre primer disseny ACABAT.

Un sábado por la mañana, del mes de Julio del 2016 en plena huelga de vueling, fuimos a Lisboa, allí nos alojamos en un albergue muy barato cerca de unas de las escuelas de Maria Modista. A las 14 entrábamos a la escuela y me quedé impresionada con todo lo que tienen montado. 4 alumnos por 1 profesora; dos máquinas por alumna overlock y plana. Sólo entrar por la puerta Sandra (una de las profesoras) nos recibió con una gran sonrisa en la cara y una amabilidad exquisita. Después de decidir los diseños que queríamos hacer y copiar los patrones nos pusimos en marcha. Algunas de las telas (lycra) las traíamos nosotros de casa pero allí tenía de tan bonitas que no me pude resistir. A as 20:00h salimos ya con nuestro primer diseño acabado.

IMG_5752.JPGEl diumenge va ser igual de les 10 a les 19 h amb parada per dinar i amb un altre disseny. A les 22 h amb TAP Portugal tornàvem cap a casa després d’una de les millors experiències de la meva vida relacionades amb la costura, cansades però molt orgulloses del que havíem aconseguit.

El domingo fue igual de las 10 a las 19 h con parada para comer y con otro diseño. A las 22 h con TAP Portugal volvíamos hacia casa después de una de las mejores experiencias de mi vida relacionadas con la costura, cansadas pero muy orgullosas de lo  que habíamos conseguido.

IMG_5783.JPG

MARIA MODISTA: Per mi són una referència de costura i tenen un model d’aprenentatge que m’encanta! Treballen molt amb workshop que van de conya per si només tens ganes de fer-te alguna cosa per tu mateixa. Tenen classes per la gent que s’hi vol dedicar. En un cap de setmana fas un bikini o un banyador o unes malles de gym i el top… Unes craks. Vull destacar l’amabilitat, els coneixements que mostraven totes, les instal·lacions, els patrons i els detalls. La profe només està pendent de les seves alumnes. Una classe de 4 és molt profitosa. Els vaig proposar una escola a BCN. A veure si s’animen!

MARIA MODISTA: Para mí son una referencia de costura y tienen un modelo de aprendizaje que me encanta! Trabajan mucho con workshop que van muy bien por si sólo tienes ganas de hacerte ropa para  ti misma. A mas a mas, tienen clases para la gente que se quiere dedicarse. En un fin de semana haces un bikini o un bañador o unas mallas de gym y el top… Unas craks. Quiero destacar la amabilidad, los conocimientos que mostraban todas, las instalaciones, los patrones y los detalles. La profe sólo está pendiente de sus alumnas. Una clase de 4 es muy provechosa. Les propuse montar  una escuela en BCN, a ver si se animan!

IMG_5961.jpg

IMG_5996.jpg

IMG_6030.jpg

ELS DISSENYS:

 1. Banyador amb cordes a l’escot i cul escoltat i tirants. Tela de Maria Modista (síndries) i el forro amb lycra de Merca Moda a Tarragona.
 2. Triquini amb escot pronunciat i volants als laterals. La tela de ilatela i la lycra de dins Merca Moda Tarragona.

LOS DISEÑOS:

1. Bañador con cuerdas en el escote y el culo brasileño. Tela de Maria Modista (sandias) y el forro con lycra de Merca Moda en Tarragona.
2. Triquini con escote pronunciado y volantes a los laterales. La tela es de ilatela y la lycra del forro  Merca Moda Tarragona.

Maria Modista the best!

IMG_6082.jpgIMG_6101.jpg

IMG_6143.jpgIMG_6134.jpg

 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (45)

 1. Que maravilla!!! Me parece un poco de ciencia ficción eso de hacerse una misma la ropa de baño….y te la veo puesta y lo flipo!!! Preciosos los dos y te sientan de maravilla. Un curso muy bien aprovechado, ciertamente.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. El curso aprovechado al máximo sin casi dormir! Y encima nos lo pasamos de lujo!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Cuando empezé a ver los diseños de Maria Modista me parecia muy dificil y siempre pensaba – me voy al Oysho y tengo un bikini por cuatro duros-. Pero cuando te haces el tuyo no tiene explicación lo que sientes ORGULLO.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Moltes vegades els banyadors no em quedaven massa bé per la meva alçada, sempre m’anaven grans de tiro. Però ara em sento molt còmoda.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Ahora estoy maquinando otros! Pronto vereis los resultados.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. L’aventura de conèixer aquella escola em va agradar tant que em va fer veure què és el que jo buscava d’una acadèmia. A veure si tinc sort i s’instal·len a BCN i puc fer més monogràfics.

 2. laura

  Precioso trabajo! Yo sigo a Maria modista por la web, me parece genial, sobre todo los biquinis! Saludos

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Tienen un gran concepto de escuela para amaters. Los diseños son faciles y sencillos. A la vez unas profesoras muy buenas. Des de 2012 hasta hoy màs de 9 escuelas en Portugal, una pasada. Merece la pena un fin de semana con ellas.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Al principi no sabia molt bé quins dissenys fer però el resultat em va encantar!

 3. itzi

  Pues mira que bien! Bañadores a tu gusto y hechos con tus propias manos! Qué mas se puede pedir! Voy a ver si encuentro a Mari modista que no le conozco

  • sewingwithmei

   Muchas Gracias! Has encontrado ya a Maria Modista? La verdad es que es un ORGULLO en mayusculas, para mi poder hacerme la ropa a mi talla, mi gusto y yo misma!

 4. Absolutamente espectacular!!! La idea de apuntarte a un curso en Portugal, la elección de los patrones, las telas, el tipazo… me has dejado flipada!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias! Las telas y el diseño si pero el cuerpazo tu que me ves con buenos ojos!

 5. Què m’estàs contant?! M’has deixat flipada un cop més. Primer pel banyador i pel cuerpaso, estàs súper sexy estimada! Mare santa quin tipasso!!! Però que hagis fet aquest workshop em deixa impresionada, estic molt contenta per tu! T’admir!!! Havia vist el que fan per l’instagram però no sabia d’on eren ni que feien aquests workshops! Molt interessant!!! Gràcies per compartir-ho amb noltros! Una abraçada inmensa!!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies amoret! Volia compartir una de les millors experiències costurils de la meva vida. Treballar amb workshops una amater com jo és genial pq surts d’allí amb peces fetes que és el que la gent vol. Jo he estat mesos i mesos per acabar alguna peça i això deprimerix una mica. Elles tene un concepete completament diferent d’acadèmia i a Mi m’encanta. Per cert de cuerpazo RES tu que em veus amb BONS ULLS 🙂

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Valió la pena cada EURO que invertí en ese fin de semana (NO ES BARATO), però salí tan Contenta que deseo ir otra vez. Me parece genial la idea de que vengan a BCN. Serà mi propuesta!

 6. Me parece increíble no se que bañador me gusta más! Son impresionantes.
  Y estas guapísima con ellos!
  A disfrutarlos este verano!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. En verano para tomar el sol no me gusta mucho que quedan marcas però cuando vas a un SPA o cuando voy a casa de alguien con piscina me encantan!

 7. Esther

  Ohhhh quina enveja tot! Un cap de setmana de costura amb profe!! Que guai! I a més els banyadors son xulíssims, no són el disseny típic!! com us enteníeu amb la profe portuguesa? en anglès? o parles portuguès?
  I no els has convençut els d’aquesta acadèmia que facin un seminari a Barcelona? Si el fan m’hi apunto!
  Enhorabona també per l’examen!! 😉

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Un finde super intens però per tornar-hi SEGUR. En castellà cap problema, Sandra la nostra profesora ens enteniem perfectament, ni un dubte. A més varem fer bon fíling i ens whatssajapem!!! Estem en procés de que vinguin a BCN a fer alguna coseta, sobretot lycres. A veuere si s’animen i us aviso.
   Moltes gràcies per l’exàmen!

 8. Pingback: Bikini basic
 9. Pingback: Trikini

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.