ZIP DRESS

(English Below)

Directe a RUMS i RUMS

Bon dia a tothom. Avui us ensenyo un dels meus vestits preferits. M’agrada tant que l’he fet en diferents teles i versions. Un vestit curt, sense mànigues amb cremallera frontal. Haig de posar-li nom.

Buen día a todo el mundo. Hoy os enseño un de mis vestidos preferidos. Me gusta tanto que lo he hecho en diferentes teles y versiones. Un vestido corto, sin mangas con cremallera frontal. Tengo que ponerle un nombre.

He transformat el meu patró base modificant les pinces de davant (he fet costura francesa) i he mantingut les pinces del darrere. He afegit una cremallera de jaqueta (de plàstic) al davant i així resulta molt còmode. Acabat amb vistes de la mateixa tela.

He transformado mi patrón base modificando las pinzas de delante (he hecho costura francesa) y he mantenido las pinzas traseras. He añadido una cremallera de chaqueta (de plástico) delante y así resulta muy cómodo. Acabado con vistas de la misma tela. 

 

La tela la vaig comprar a Oporto en un viatge que vaig fer exprés per veure al meu cosí que hi era d’Erasmus. Va ser el primer lloc on vaig veure tantes teles boniques i barates, després ja vaig descobrir BCN. La roba és estampada amb una barreja de cotó i d’elastà. Aquest vestit és ideal per la temporada d’estiu. Es posa i es treu molt de pressa i quan vaig a treballar ho agraeixo molt.

La tela la compré a Oporto en un viaje que hice expres para ver a mi primo que estaba de Erasmus. Fue el primer lugar donde vi tantas teles bonitas y baratas, después ya descubrí BCN. La ropa es estampada, una mezcla de algodón y de elastà. Este vestido es ideal para la temporada de verano. Se pone y se saca muy rapiso y cuando voy a trabajar lo agradezco mucho.

Les fotos són de la piscina que tinc a casa que ja està destapada. M’encanta l’estiu i anar ben fresqueta. I fins aquí el meu post d’avui. Quin nom li posarieu a aquest vestit?

Las fotos son de la piscina que tengo en casa que ya está destapada. Me encanta el verano e ir bien fresquita. Y hasta aquí mi entrada de hoy. ¿Que nombre le pondrias a este vestido?

IMG_7595.jpg

  • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I Transformed my basic pattern.

  • Teles/telas/fabric:  Feia Dos Tecidos a OPORTO

  • Estil/estilo/style: casual & sport

IMG_7615.jpg

 Today I’m presenting a short dress with zipper . I made this in cotton fabric. I bought the fabric in Oporto, Feria Dos Tecidos.

I love this dress because it is very handy. I made this pictures in my pool. I need a name for this dress, can you help me?

IMG_7695IMG_7699

MOLTES GRÀCIES A TOTS   —-    MUCHAS GRACIAS A TODOS —-   THANKS SO MUCH

23 respostes a “ZIP DRESS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s