Floral neoprene dress - Floral neoprene dress -

Floral neoprene dress

6 julio, 2017
6 julio, 2017 sewingwithmei

Floral neoprene dress

(English Below)

Directe a RUMS RUMS

IMG_7815.JPG

Bona dia a tothom, no sé si és la calor o que però estic més que cansada. Avui vinc amb l’últim vestit dels esdeveniments que he tingut al mes de Juny. Aquest vestit el vaig estrenar pel bateig de l’Àgueda. Per cert un dia molt especial i els papes de la nena s’ho van currar moltíssim amb mil detalls.

Buenos día a todo el mundo, no sé si es el calor o que, pero estoy muy cansada. Hoy vengo con el último vestido que usé en los eventos que he tenido durante el mes de Junio. Este vestido lo estrené para el bautizo del Àgueda. Por cierto un día muy especial y los papas de la niña no se dejaron ni un detalle.

IMG_8024.JPG

IMG_8028

El disseny que vaig triar per aquest vestit és un vestit tallat a la cintura amb escot pronunciat i costura francesa. Faldilla de capa (quasi faig un espectacle pel vent que feia) i una cremallera invisible a l’esquena. El baix de la faldilla és acabat amb cadeneta amb overlock. La tela la vaig comprar a Ribes & Casals a BCN i és un neopré amb base crema i estampat florejat. És curt per sobre del genoll (a les fotos el veig massa curt). L’escot i les cises les he acabat amb unes vistes amb la mateixa tela.

El diseño que elegí para este vestido es uno cortado a la cintura con escote pronunciado y costura francesa. Falda de capa (casi hago un espectáculo por el viento que hacía) y una cremallera invisible a las espaldas. El bajo de la falda es acabado con cordoncillo hecho con overlock. La tela la compré en Ribes & Casals en BCN y es un neopreno con base color crema y estampado floreado. Es corto por encima de la rodilla (en las fotos lo veo demasiado corto). El escote y las sisas van acabada con una vista en la misma tela. 

Vull disculpar-me per la setmana passada que no vaig actualitza. No vaig tenir gens de temps  perquè vaig muntar una trobada a casa meva de costura de bany. Aviat veure les entrades (en tinc 4 de moment) o en podeu veure un tast a Mei Fet amb Amor.  Els que em seguiu a INSTAGRAM ja heu vist alguna coseta al INSTALIFE.

Quiero disculparme por la semana pasada que no pude actualizar el blog. No tuve nada de tiempo porque monté un encuentro en mi casa  de costuras de baño. Pronto os mostraré los resultados y  las entradas ( tengo 4 de momento) o podéis ver un avance en Mei fet amb Amor. Los que me seguís  mi INSTAGRAM ya habéis visto alguna cosita en INSTALIFE.

A les fotos em podeu veure amb la meva familia i amb la Clarins.

En las fotos me podéis ver con mi familia y  con  Clarins

IMG_7818.jpg

IMG_7798.JPG

IMG_7782.JPG

Que us semblen els recollits amb trenes de princesa? Les vaig fer jo al mati  amb moltes dificultats al final van quedar força bé.

Que os parecen los recojidos con trenzas de princesa? Yo misma me las hice y con muchas dificultades, al final quedaron bien.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Today I’m  presenting a basic dress for every kind of events. The colored floral is accepted for every social situation in the summer.  In the pictures, you can see me wearing high-platform salon shoes, but you can match it with trainers, bluchers, sandals, flip-flops or whatever you want. 

This dress is made with neoprene fabric printed with floral. I used my basic pattern and I transformed the skirt in a circular skirt. I transformed the pleats in the top.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern
Teles/telas/fabric: Ribes&Casals
Estil/estilo/style: retro + cocktail
Ideal per combinar amb tacons/ ideal para conjuntar con tacones/ Ideal to use with heels.

MOLTES GRÀCIES PER SEGUIR-ME I ESTAR AQUÍ.

MUCHAS GRACIAS POR SEGUIRME Y ESTAR AQUI.

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, las cremalleras invisbles son muy faciles de poner cuando les coges el tranquillo. Me gustan tanto que casi solo pongo de estas!

 1. Susana

  Me encanta los colores del estampado. Es precioso y te queda de 10!
  La niña una monada

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. La niña supongo que te refieres a la perra!!! aahhahahhaha

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Amb el pèl no em puc queixar que en tinc bastant! Això del patronatge ho diu molta gent però jo no em veig que ho domini tant!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Quan vinguis cap a la península ja saps, un missatget i organitzem una quedada!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Sempre es pot millorar, jo sempre hi veig mil defectes!

 2. Realment et tens la mida ben presa amb els vestits, tots et queden com un genial!
  Vinga ensenya banyadors! Que en tens una pila!! Va ser un dia xulíssim! Em va encantar conèixer-vos a totes!
  Espero que ens retrobem ben aviat!

  Muaks!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Aquesta setmana ja començaré a ensenyar bikinis i banyadors. No se si em podré resisitr de penjar-los tots!!! és que m’encanten! Tinc un parell de projectes més encara amb les lycres. A veure si tinc temps. I ben aviat quedarem per veure’ns i comentar noves jugades!
   Petons.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Tienes razon que se ve bien el largo, son manias mias!

 3. Laura

  Precios! M’encanten les vistes…però s’em fan un món quan s’ha de fer coll+cisa “no ho veig”

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. El coll i la cisa és un món en general. A mi m’aburreix molt fer-ho però quan esta acabat queda genial! Així que m’esforço a fer-ho.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Tot i que tinc uns quants projectes a casa que no me’ls puc posar pq no hi ha manera que quedin bé, No sempre és tot tan bonic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.