Baywatch swimsuit – Banyador

(ENGLISH BELOW)

Directe a RUMS

IMG_8355.jpg

Bon dia, que tal us ha anat la setmana? Avui vinc amb un banyador de socorrista o vigilant de la platja. Feia un parell de mesos que tenia aquesta lycra a casa esperant el seu moment, i aquest va ser fa un parell de setmanes quan la Sandra TEIAETRAMA  de  va accedir a fer-nos una visita exprés a casa meva i ensenyar-nos la tècnica que utilitzen a Maria Modista. És una costura sense gomes, amb doble forro de la mateixa lycra. El més difícil és fer-li el tomb a la peça perquè quedi bé.  Mei, fet amb Amor  en va fer un bon resum la setmana passada. Jo encara no tenia les fotos així que fins aquesta setmana no he pogut.

Buenos días, ¿que tal os ha ido la semana? Hoy vengo con un bañador de vigilante de la playa. Hacía un par de meses que tenía esta lycra a casa esperando su momento, y este fue hace un par de semanas cuando Sandra de TEIAETRAMA accedió a hacernos una visita exprés a mi casa y enseñarnos la técnica que utilizan en Maria Modista. Es una costura sin gomas, con doble forro de la misma lycra. Lo más difícil es darle la vuela a la pieza para que quede bien. Mei, fet amb AMor  hizo un buen resumen la semana pasada. Yo todavía no tenía las fotos así que hasta esta semana no he podido.

IMG_8364.jpg

El disseny és ben senzill però molón. Té un gran escot al pit i a l’esquena. És molt escotat dels malucs i del cul. A mi personalment ja m’agrada com queda, tot i que amb el meu cos de FOFISANA no és el que millor queda, hauria d’anar més tapada, però a hores d’ara m’és indiferent no tenir un cos de 10 (el tinc de 20 ahahahhaha). Només em falta afegir uns vinils que em va fer la Mei . Quedaran molt bonics. La tela és de Ribes&Casals

El diseño es bien sencillo pero molón. Tiene un gran escote al pecho y a las espaldas. Es muy escotado de las caderas y del culo. A mí personalmente ya me gusta como queda, a pesar de que con mi cuerpo de FOFISANA no es el que mejor queda, tendría que ir más tapada, pero a estas alturas me es indiferente no tener un cuerpo de 10 (lo tengo de 20 ahahahhaha). Solo me fala añadir unos vinilos que me hizo la Mei. Quedaran muy chulos. La tela es de Ribes&Casals.

IMG_8210IMG_8239
Com que aquell dia tenia un merder a casa amb tanta gent, no vaig fer ni una foto així que només podeu veure les fotos que he fet al post – POSTUREO MAXIMO

Cómo que aquel día tenía un merder en casa con tanta gente, no hice ni una foto así que sólo podéis ver las fotos que he hecho al puesto – POSTUREO MAXIMO-

IMG_8420.JPG

Sóc súper fan de Sandra, és una gran professional, fa més de 20 anys que treballa en aquest món i es nota. Només amb la facilitat que té per modificar un patró, calcular una mesura o adaptar-lo a les necessitats de cada una de nosaltres. A més a més a l’enllaç que he posat més amunt podeu veure com ella dissenya els estampats (els dibuixa a mà i els digitalitza) per les lycres o altres teixits, aquí encara és molt difícil trobar lyrces amb dissenys tant molons! Una passada de teles, desitjo que aviat les posi a la venda. Penso que li proposaré una pròxima visita al novembre.

Soy súper hacen de Sandra, es una gran profesional, hace más de 20 años que trabaja en este mundo y se nota. Sólo con la facilidad que tiene para modificar un patrón, calcular una medida o adaptarlo a las necesidades de cada una de nosotros. Además en el enlace que he puesto más arriba podéis ver como ella diseña los estampados (los dibuja a mano y los digitaliza) por las lycres u otros tejidos, aquí todavía es muy difícil encontrar lyrces con diseños tanto molons! Un pase de teles, deseo que pronto las ponga a la venta. Pienso que le propondré una próxima visita en noviembre.

Que us sembla el banyador de vigilant de la platja?

¿Que os parece mi bañador de vigilante de la playa?

 

Today I’m presenting a Baywatch swimsuit in red. I buy this fabric in Ribes&Casals.Sandra, who works in Portugal, came to my house and taught me and my friends how to sew bikinis and swimsuits. 

 

26 respostes a “Baywatch swimsuit – Banyador

 1. Súper guapuuuu! Jo ara estic aprenent a fer bikinis però de la forma tradicional, amb folre i gomes! Home, jo potser vindria a un taller, però que no sigui el 20-22 d’octubre que hi ha el Sewing Camp 2017!!

  Liked by 1 person

 2. Vaya….no se dónde fue mi comentario de anoche….
  Super sexy!! De fofisana nada, SexyMei en toda regla!!
  Me encantaría saber mucho más del taller ese de bañadores, cualquier día tienes un privado mio 😉

  Liked by 1 person

  1. Muchas gracias. Cuando quieras ya sea por aqui, por intsa o por privado me puedes escribir. Hay tanta gente que tiene ganas que tendre que hablar con Sandra para que vuelva. Super sexy no me veo solo sexy. AHHAHAHAHAHAH

   M'agrada

  1. Moltes gràcies. Saber fer banyadors només te tres secrets, una bona profesional que simplifiqui la feina, una overlock i una lycra molona. Suposo que passat l’estiu podiem fer un altre taller de bikinis i bañadors amb la Sandra ja us aniré informant i si vols ja saps.

   M'agrada

  1. Moltes gràcies. Si el faig més petit al final el meu home no em deixarà ni sortir al jardí ahahahha. A veure volem montar alguna coseta així més endavant pero com que se que tu vius lluny tindré en compte les dates que poguessis venir! A casa meva o on sigui!

   M'agrada

  1. Moltes gràcies. Aixó es ben senzill, necessitem 1m de lycra, 1 overlock i la Sandra de Portugal…. i llest bikini o banyador fet en 1 dia o en dos. I vaig disfrutar tant l’any passat que només de tornar ja em vaig posar en contacte amb ella per aquest any i abans d’acabar els dos dies intensos ja planejavem quan hauria de tornar.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s