Striped and floral dress - Striped and floral dress -

Striped and floral dress

20 julio, 2017
20 julio, 2017 sewingwithmei

Striped and floral dress

Avui directe a RUMS

(English Below)

IMG_8555

Bon dia a tothom. Com esteu aguantat la calor? i les vacances en teniu? jo fins al Setembre no faig vacances, així que haig d’aguantar tot l’estiu a la fiena!. Avui us ensenyo un vestit amb ratlles i flors. Un vestit fresc per l’estiu i molt pràctic.

Buen día a todo el mundo. ¿Que tal las vacaciones, y el calor como lo aguantáis? yo hasta el setiembre nada de vacaciones, así que me toca soportar el verano en el currele!. Hoy os enseño un vestido con rayas y flores. Un vestido fresco ideal para el verano y muy práctico. 

IMG_3136IMG_8552

És un vestit amb escot igual al davant que al darrere, amb tirants fins, sense pinces i llarg fins al genoll. Li vaig afegir un cinturó a conjunt per poder modificar el disseny segons el dia i les necessitats. Al davant porta una costura tancada com si fos una camisa. Els tirants són fets amb un biaix girat amb la mateixa roba i els escots acabats amb vistes i una fina capa d’entretela. Per fer un toc més retro vaig afegir uns botons que tenia a casa (crec que era de la meva àvia, però no ho recordo molt bé).

Es un vestido con escote igual delante que detrás, con tirantes finos, sin pinzas y largo hasta la rodilla. Le añadí un cinturón a conjunto para poder modificar el diseño según el día y las necesidades. Delante trae una costura cerrada cómo si fuera una camisa. Los tirantes son hechos con un biés girado en la misma ropa y los escotes acabados con vistas y una fina capa de entretela. Para darle un toque más retro añadí unos botones que tenía en casa (creo que era de mi abuela pero no lo recuerdo muy bien).

IMG_8595IMG_8600IMG_8560

La tela és de KILOTELA de Reus, em va sortir el retall per uns 4€. És una tela de camisa, acotonada i no s’arruga massa. L’estampat també és molt encertat. A les fotos veureu com el cinturó dona molt de joc al vetsit  i que pot servir fin i tot de corretja del gos.

La tela es de KILOTELA de Reus, me salió el recorte por unos 4€. Es una tela de camisa, de algodón que no se arruga demasiado. El estampado es muy acertado. Las fotos se puede como el cinturón da mucho juego al vestido y se puede usar hasta para correo del perro. 

IMG_3121IMG_3124

BONA SETMANA A TOTHOM I MOLTES GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ I COMPARTIR-HO AMB VOSALTRES!

BUENA SEMANA A TODOS Y MUCHAS GRACIAS POR ESTAR COMPARTIR VUESTRO TIEMPO!

____________________________________________________________________________________________

__________________________________

Today I’m presenting this casual dress, striped floral dress. I made it in cotton fabric. I used my basic pattern and I erased all the pleats. I finished this dress with a big lace for the waist or whatever you can imagine for example a dog lace. 

THANKS SO MUCH!

____________________________________________________________________________________________

__________________________________

 

 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern
 • Teles/telas/fabric: KILOTELA, Reus
 • Estil/estilo/style: casual and sport
 • Ideal per combinar plataformes/ ideal para conjuntar plataformas/ Ideal to use with platform.
 • Sabates/ Shoes/ zapatos: Step By store

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (28)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Invierto tiempo en los remates aunque no siempre salen asi de bien!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Tienes toda la razón luego os intentare dar envidia!!!

 1. Molt bonic, et queda estupendo i molt combinable i posable en qualsevol ocasió. Jo de vacances en faré poques enguany, el que quedi ja ho ajunto amb el permís de maternitat 🙂
  Que bé que tornes a anar de conjunt amb la Shiva! 😛

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Doncs ja tenia ganes de fer alguna coseta la meva nena, que ja estava una mica enfadada!!!! ahahahah normal que les agafis quan arribi el petit, en aquell moment seran unes grans vacances!

 2. Paola

  Con cinturón siempre, marcando cintura y el lazo detrás et queda molt bé. Los botones joya muy bonitos! Camisero ideal!

 3. itzi

  Pero cuántos vestidos tienes! Tiene un toque retro muy chulo, me gusta mucho!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Pues no se cuantos vestidos tengo, pero mas de 20 seguro!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Si necesitas alguna ayuda para montar las vistas me avisas y te explico!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias por todo! fue un acierto escoger este modelo para esta tela!

 4. Mi Pura Vida

  Aquest vestit m’agrada molt i l’estampat es porta moltíssim ara.

 5. Molt estivenc i molt guapa!!! He provat de fer vestits tipus el teu però inclús amb pinces em queda volant la part de davora el braç. Crec que pot ser degut a que la tira la pos massa enmig, i crec que ha d’anar un poc més cap al braç pel que veig al teu vestit. El cinturó li dóna una canvi molt gran, passa de vestit fresquet i pràctic, per anar a la platja o a fer una volta, a vestit per sortir a prendre alguna cosa. I els botons un detall molt guapo també. Besades! Ah! Les vistes t’han quedat molt bé!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Doncs no se si serà del tirant o de que li hauries d’escotar menys la cisa o posar una pinça. Jo els tirants inteno que vagin amb a la línia del sostens així no es veuen tant! Les vistes ja les començo a dominar una mica més.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, no siempre me quedan así pero es verdad que con el tiempo he mejorado mucho!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.