Playsuit - Mono - Granota - Playsuit - Mono - Granota -

Playsuit — Mono — Granota

3 agosto, 2017
3 agosto, 2017 sewingwithmei

Playsuit — Mono — Granota

(English Below)

DIRECTE A RUMS

IMG_6239.jpg

Bon dia a tots i totes. Com van les vacances? Jo treballant a tope, sense quasi descansar. Avui us vull ensenyar un projecte que feia 2 anys que esperava el final, és a dir, el vaig començar i encara no sé molt bé perquè el vaig abandonar. Ahir en un moment d’inspiració m’hi vaig posar i aquest és el resultat.

Buen día a todos y todas. Cómo van las vacaciones? Yo trabajando a tope, sin casi descansar. Hoy os quiero enseñar un proyecto que hacía 2 años que esperaba ser finalizado, es decir, lo empecé y todavía no sé muy bien porque lo abandoné. Ayer en un momento de inspiración me puse y este es el resultado.

 

IMG_6231.jpg

És una granota d’estic curtet amb tirants elàstics, sense pinces, amb una goma elàstic a la cintura i escot en forma de V. És d’una peça sencera, per això porta una costura al davant i una al darrere (al mig). Els pantalons són molt amples tant que semblen una faldilla. Com que no hi havia massa tela el vaig fer curtet i em sembla que em vaig passar, quasi es veu el cul.

Es un mono de verano curto con tirantes elásticos, sin pinzas, con una goma elástico a la cintura y escote en forma de V. Es de una pieza entera, por eso trae una costura delante y una detrás (en medio). Los pantalones son muy anchos tanto que parecen una falda. Cómo que no había demasiada tela lo hice corto y me parece que me pasé, casi se ve el culo.

IMG_6246IMG_6247IMG_6248IMG_6249

 

La veritat és que és molt còmode i fresquet, ja que la tela és de cotó molt fi. L’estampat és molt bonic amb aquests ocells i els colors verds es veu molt estiuenc. La roba la vaig comprar a Porto (Portugal) en un d’aquells molts viatges que hi he fet els últims anys a molt bon preu uns 7 € el metre.

Muy cómodo y fresquet, puesto que la tela es de algodón muy fino. El estampado es muy bonito con estos pájaros y los colores verdes se ve muy veraniego. La ropa la compré en Oporto (Portugal) en uno de aquellos muchos viajes que he hecho los últimos años a muy buen precio unos 7 € el metro.

 

IMG_6244.JPG

Teniu alguna creació esperant a l’armari per ser acabada? 

Tenéis alguna creación esperando al armario para ser acabada?

IMG_6224.JPG

 


Today I’m presenting a short jumpsuit  for the holidays.  This jumpsuite is made with a cotton fabric in floral printed. In the waist I added an elastic band for mark a fine waist.  I used my basic pattern and I erased all the pleats. It is perfect for use with a platforms.

Thanks so much for visit my world.


 • Patró/patron/pattern: transformació del meu base/transformación del mio base/ I transformed my basic pattern
 • Teles/telas/fabric: PORTO (Portugal)
 • Estil/estilo/style:  casual + esport.
 • Ideal per combinar amb plataformes / ideal para conjuntar  plataformas/ Ideal to use with  platforms
 • Sabates/zapatos/shoes: Step by store

IMG_6207.jpg

Moltes gràcies per estar aquí amb mi cada setmana i compartir les vostres experiències.

Muchas gracias por estar aquí conmigo cada semana y compartir vuestras experiencias.

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (0)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Ese detalle ha sido un acierto total a todo el mundo le encanta, y es muy facil de hacer.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Aahhahahahah tinc tant de complexe per les meves cuixes que sóc incapaç de sortir de casa tant curteta!

 1. Guapíssima! M’agrada molt la granota i la tela que has emprat, tot un encert!!! M’encanta! Que tenguis bon estiu guapa, malgrat facis feina, hi ha temps de tot!

 2. M’agrada moolt la teva granota, sobretot l’esquena!
  Jo sí que tinc una peça per acabar, un vestit d’estiu de l’any passat però ja dubto molt que l’acabi aquest any!
  Bon mes d’agost treballant, al setembre ens faràs enveja…
  T’has apuntat al Sewing Camp a l’octubre?

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. T’animo a que acabis el que has començat. I sí, estic apuntada al Sewing Camp

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. El creuat de l’esquena em sembla un detall que el fa diferent. I la tela té un tacte suau que es una passada!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. La verdad es que yo me lo veo muy corto pq no me gustan nada mis muslos y me acompleja mucho. Por otro lado en la calle todas van mucho mas cortas que yo!!! ahahahha La tela tiene un tacto muy suave y el detalle de la espalda lo hace diferente!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.