Camiseta con Volante + patrón - Camiseta con Volante + patrón -

Camiseta con Volante + patrón

Camiseta con Volante + patrón

Bon dia a tots i totes. Què us sembla aquesta samarreta? La vaig fer en dues hores, així que vaig pensar que estaria bé fer un pas a pas per què totes les que vulgueu la podeu fer o si la voleu per les vostres filles, us ensenyo com modificar el patró. Ah! no té davant i darrera, podeu posar hombro a l’esquerra o a la dreta.

Buen día a todos y todas. ¿Qué os parece esta camiseta? La hice en dos horas como máximo, así que pensé que estaría bien senseñar un paso a paso para que todas las que os apetezca la podéis hacer o si la queréis hacer para vuestras hijas, os enseño como modificar el patrón. Ah!  no tiene delante ni detrás, la podéis poner con hombro a la izquierda o a la derecha. 

IMG_6331

 

IMG_6311.JPG

Recomanacions abans de començar. Si és una de les primeres vegades que fas una samarreta així doncs et recomanaria que la tela que utilitzessis sigui sense estampat o amb un estampat sense direcció. Les ratlles i els quadres són molt més difícils de casar.

Recomendaciones antes de empezar. Si es una de las primeras veces que haces una camiseta te recomendaría que la tela que utilizaras sea sin estampado o con un estampado sin dirección. Las rayas y los cuadros son mucho más difíciles de casar.

Necessitem/ Necesitamos

 • Fil/hilo
 • Agulles/agujas
 • Màquina de cosir/ maquina de coser
 • Overlock (opcional)
 • 1,2 m de tela de punt (tipus samarreta) / 1,2m de tela de punto (tipo camiseta)
 • Goma elàstica de 18 mm
 • Estisores / tijeras
 • Patró imprès / patrón impreso

 

Primer de tot descarregar el patró i enganxar els fulls seguint els números de cada cara. Ara ens toca mesurar si és la nostra talla o no, aquest patró és per les següents mesures:

DESCARREGAR AQUÍ:              Patro T-shirt sewingwith mei

Antes que nada descargar el patrón y enganchar las hojas siguiendo los números de cada cara. Ahora nos toca medir si es nuestra talla o no, este patrón es para las siguientes medidas:

DESCARGAR AQUI:                   Patro T-shirt sewingwith mei

 

 

Mesures reals / Medidas Reales

 • Pit / pecho: 88 cm
 • Cintura: 68 cm
 • Maluc /cadera: 95cm

Mesures del patró/ Medidas del patrón

 • Pit /pecho: 47 cm
 • Cintura: 44 cm
 • Maluc / cadera: 49 cm

 

Si aquestes NO són les teves mesures, pots fer una regla de tres amb les teves pròpies i adaptar la samarreta. Per exemple:

Si estas NO son tus medidas, puedes hacer una regla de tres con tus propias y adaptar la camiseta. Por ejemplo:

Si la teva cintura fa 74cm / si tu cintura hace 74cm

74 cm ————————x

68cm ————————- 44 cm

Multiplicar 44 x 74 i dividir per 68 el resultat és 47,8 cm.

Multiplicar 44 x 74 y dividir entre 68 el resultado es 47,8 cm.

47,8 – 44 = 3,88 (arrodonim a 4cm). D’aquesta manera hem d’ampliar 4 cm el patró a la zona de la cintura, és a dir, 2 cm a cada costat i ja ho tenim llest. (La cintura és la part més estreta del patró a 23 cm del baix del patró meu).

47,8 – 44 = 3,88 (redondeamos a 4cm). De este modo tenemos que ampliar 4 cm el patrón en la zona de la cintura, es decir, 2 cm a cada lado y ya lo tenemos listo. (La cintura es la parte más estrecha del patrón a 23 cm del bajo del patrón mío).

 Recorda també mesurar com vols la samarreta de llarg, jo mesuro només 1,50 m, i allargar tot el que t’interessi. I la cisa, la meva és de 20 pero es pot fer més gran o més petita.

Recuerda también medir cómo quieres la camiseta de largo, yo mido sólo 1,50m, y alargar todo el que te interese. Y la sisa, la mía es de 20 pero se puede hacer mas o menos grande o pequeña. 

Per poder modificar el patró del volant, en cas que sigui necessari, has de mesurar l’escot i multiplicar per 2. En el cas del patró és de 40 cm x 2 = 80 cm. Fes click a Patró Volant per veure el patró del volant i poder modificar-lo.

Para poder modificar el patrón del volante, en caso de que sea necesario, tienes que medir el escote y multiplicar por 2. En el caso del patrón es de 40 cm x 2 = 80 cm. Haz click  Patrón del Volante  para ver el patrón del volante y poder modificarlo.

 

 1. Un cop has fet les rectificacions necessàries del patró,  pots començar a estendre la roba (abans s’ha de rentar) i posar-la doblegada i encarada. Cuando  has hecho las rectificaciones necesarias puedes empezar a extender la ropa (antes se tiene que lavar) y ponerla doblada y encarada.IMG_8944.JPG
 2. Un cop fet això posar el patró a sobre amb pesos i col·locar les agulles al voltant. Molt important tallar deixant 1 cm de costura.  Una vez hecho esto poner el patrón encima con pesos y colocar las agujas alrededor. Muy importante cortar dejando 1 cm de costura.IMG_8945.JPG
 3. Tallar. CortarIMG_8946.JPG
 4. Un cop fet això encarem la base de la samarreta i del volant i ho passem per la overlock amb dues agulles pels laterals, per l’hombro i els laterals del volant. Jo he posat els fils de la overlock negre (per poder fer l’exlicació) però es recomenable utilitzar un color més semblant.  (Si no tens overlock cap problema una costura simple a la màquina i un zig-zag perquè no es desfili). Una vez hecho esto encaramos la base de la camiseta y del volante y lo pasamos por la overlock con dos agujas por los laterales, por el hombro y los laterales del volante. Yo he puesto los hilos en negro para que se vean bien en las fotos, pero lo ideal es en un color semejante a la tela.  (Si no tienes overlock ningún problema una costura simple a la máquina y un zig-zag para que no se deshilache).IMG_8950.JPG
 5. Un cop fet això és hora d’ajuntar el volant amb la base de la samarreta i passar la overlock a la costura superior. (Si no tens overlock cap problema una costura simple a la màquina i un zig-zag perquè no es desfili).  Una vez hecho esto es hora de juntar el volante con la base de la camiseta y pasar la overlock por la costura superior. (Si no tienes overlock ningún problema una costura simple a la máquina y un zig-zag para que no se deshilache).IMG_8952.JPG
 6. Ara donem una puntada lineal amb la màquina deixant 2 cm per passar una goma per dins així ajustem el volant al cos de cada una de nosaltres. Per cosir amb la màquina he utilitzat una agulla de punt 80/11.  Ahora hacemos una patada lineal con la máquina dejando 2cm para pasar la goma por dentro así ajustamos el volante al cuerpo. Para coser con la máquina he utilizado una aguja de punto 80/11.IMG_8956.JPGIMG_8963.JPG
 7. Passem la goma amb una agulla imperdible.                                                                         Pasamos una goma con una aguja imperdible. IMG_8957.JPG
 8. Emprovem la samarreta i si la goma ens queda bé  la tanquem amb un zig-zag. Provamos la camiseta y si la goma nos queda bien la cortamos y la cosemos con un zig-zag.IMG_8958.JPG
 9. Quan hem acabat, realitzem una bora al volant, al baix i a la cisa.   Cuando hemos acabado,  realizamos un vespunte en el volante, al bajo y a la cisa.IMG_8962.JPG
 10. Un cop acabada la samarreta s’ha de planxa i ja estarà llesta per estrenar-la.  Cuando esta acabada la camiseta se tiene que plancha y ya estará lista para estrenarla.IMG_6357.JPGIMG_6356.JPG

En les següents fotos podeu veure com poso jo la meva màquina overlock.   En las siguientes fotos podéis ver como pongo yo mi máquina overlock. IMG_8948.JPGIMG_8947.JPGIMG_8949.JPG

I avui us ensenyo una foto dificil de fer, el gat i el gos junts.  Hoy os enseño una foto muy dicil de hacer, el gato y el perro juntos.

IMG_6344.JPG

IMG_6350.JPG

ESPERO QUE US AGRADI EL MEU DISSENY I US ANIMO A QUE EL FEU I M’ENVIEU LES VOSTRES FOTOS QUE LES PENJARÉ A L’INTSA, AL FACE I AL BLOG. 

MOLTES GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ CADA SETMANA.

ESPERO QUE OS GUSTE MI DISEÑO Y OS ANIMO A QUE LA COSAIS Y ME MANDEIS LAS FOTOS QUE LAS COLGARE EN INSTA, EN EL FACE O EN EL BLOG. 

MUCHAS GRACIAS POR ESTAR AQUI CADA SEMANA 


LINK amb RUMS

Teles/ Telas/ faric: CAL JOAN

Patter / Patró / Patrón: Sewing with Mei


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (16)

 1. Patapam

  L’estiu vinent igual faig vestidets per les nenes de Patapam, m’ha agradat molt. 😉

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Molt bé, segur que agrada moltissim i es molt còmode.

 2. Merce

  Mei ……me encanta el tutorial que has hecho…..y la camiseta podrá supuesto….moniisima!!!!

 3. neli

  hermosa, gracias por la explicacion. te hago una consulta. con las medidas de pecho y cadera deberían hacer la regla de 3 tambein y ampliarla todo, no es cierto?? .al menos eso creo…

 4. m’encanta!!! no tenía pensat fer-me res més d’estiu pero apuesta samarreta es molt temptadora!! a veure si rascu una mica de temps, sino per la primavera que ve cae fijo

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, tot i que tard, t’animo a que te la facis, potser l’any vinent! i fem Un cose con sexy Mei…. petons

 5. El top es una monería. Me gusta muchísimo ese corte porque suele quedar bien y estilizan la figura. Además si se cose tan rápido como lo has hecho tú… merece la pena intentar hacerse uno. Gracias por el patrón y el paso a paso.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, Carol com li he dit a la Merche farem un Cose con sexy Mei i montarem alguna coseta guai!!!! Petons

 6. Pingback: Are you sexy?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.