Bomber Jacket - Bomber Jacket -

Bomber Jacket

27 septiembre, 2017
27 septiembre, 2017 sewingwithmei

Bomber Jacket

MUCHAS GRACIAS MARA POR TODOS LOS RUMS

#PORTI #PARATI

Bon dia a tots i totes, després d’uns dies de no publicar res avui vinc amb el cor mig encongit per que es l’últim RUMS. Moltes gràcies  MARA per tots els anys que has estat darrera de RUMS i per totes les que heu participat en ell.

Buenos día a todos y todas, después de unos días de no publicar nada hoy vengo con el corazón medio encogido por que es el último jueves de RUMS. Muchas gracias Mara por todos los años que has estado detrás de RUMS y por todas las que habéis participado en él. 

Avui us vull ensenyar una jaqueta bomber estampada. La tela la vaig comprar a Ribes & Casals en línia i em vaig enamorar del seu estampat. Quan em va arribar a casa la vaig veure tant rígida que no m’acabava de convèncer per fer la jaqueta però després de pensar-ho molt m’he animat. La tela de puny es de CAL JOAN.

Hoy os quiero enseñar una chaqueta bomber estampada. La tela la compré en Ribes & Casals online y me enamoré de su estampado. Cuando me llegó a casa la vi tanto rígida que no me acababa de convencer para hacer la chaqueta pero después de pensarlo mucho me he animado. La tela de puño se de Cal Joan.

El patró és una transformació del meu base. Les butxaques les he modificat una mica, a l’aventura i les mànigues són 3/4. És una jaqueta molt còmode i pràctica per aquest temps. A la Shiva li he posat una cinta a conjunt amb mi que si vull la puc utilitzar jo com a cinta pels cabells.

El patrón es una transformación de mi base. Los bolsillos las he modificado un poco, a la aventura y las mangas son 3/4. Es una chaqueta muy cómodo y práctica para este tiempo. A la Shiva le he puesto una cinta a conjunto conmigo que si quiero la puedo utilizar yo como cinta de pelo.

Les fotos les vaig fer el cap de setmana que varem passar a la casa Rural de CAN VILA. Un indret molt recomanable per anar-hi a descansar uns dies, entre Girona i Olot. Gloria i Koldo ens van tractar com si fóssim un més de la família. Moltes gràcies!

Las fotos las hice el fin de semana que nos alojamos en la casa Rural de CAN VILA. Un lugar muy recomendable para ir a descansar unos días, entre Girona y Olot. Gloria y Koldo nos trataron como si fuéramos uno más de la familia. Muchas gracias!


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (12)

 1. Holaaaa ara ja puc entrar al teu blog! No sé què passava que el link del meu em duia a https i no http…
  M’encanta aquesta bomber, m’encanten les bombers en general, ja n’he fetes 5 (només una per mi) i estic rumiant de fer-me’n una altra!!

  Veig que has canviat la imatge del blog! Molt xula!!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies, tu ets una experta en bombers. I si havia tingut problemes amb el blog però ara ja esta!

 2. Gloria y Koldo

  Me encanta como ha quedado el reportaje. Un placer conoceros y atenderos, ademas de las clases de costura. Un beso para vosotros y un lametazo para la preciosa Shiva.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias a vosotros por todo! si quieres mas clases de costura lo cambio por una cena de Koldo o una Charla de Gloria, me da igual!!! besos familia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.