Camiseta / samarreta Volants - Camiseta / samarreta Volants -

Camiseta / samarreta Volants

1 noviembre, 2017
1 noviembre, 2017 sewingwithmei

Camiseta / samarreta Volants

Bon dia a tots i totes, bon dia de Tots Sants, Catanyada o Halloween. Avui us ensenyo una samarreta de la revista POOPY amb volants als hombros. Quan la vaig veure ja em vaig inspirar i vaig comprar la tela a Cal Joan. Tot i que la talla és de nena, l’he modificat a les meves mesures (més pit i més cadera). L’original és maniga llarga, però jo l’he fet 3/4.

Buenos días a todos, buen día de Todos los Santos, de Castanyada o de Halloween. Hoy os enseño una camiseta de la revista POPPY con volantes a los hombros. Cuando la vi ya me inspiré y compré la tela en Cal Joan. A pesar de que la talla es de niña, lo he modificado a mis medidas (más pecho y más cadera). La original es manga larga, yo la he hecho 3/4. 

La tela és un punt de samarreta amb una base grisa i estampat amb tons verds i blaus. Quan hi vam anar (les amigues i jo) ens vam enamorar totes d’aquesta tela i la vam comprar TOTES. Jo he fet els volants amb la mateixa tela però no descarto fer-la una altra vegada llisa de cos i amb els volants estampats.
La tela es un punto de camiseta con una base gris y estampado con tonos verdes y azules. Cuando fuimos (las amigas y yo) nos enamoramos todas de esta tela y la compramos TODAS. Yo he hecho los volantes con la misma tela pero no descarto hacerla otra vez lisa de cuerpo y con los volantes estampados.

Podeu veure les versions de les minis Anna Cal Joan i Mi guerreo y mi princesa que són xulissimes.

Podéis ver las versiones de las minesAnna Cal Joan i Mi guerreo y mi princesa son chulisimas.

Patró/Patter: revista Poopy modificant a les meves mesures.

Enllaç/enlace/ link: MIMI Malas Costureras

Tela/fabric: Cal Joan

 

El meu home diu que és una samarreta de SON GOKU, què en penseu?

Mi marido dice que es una camiseta de SON GOKU,  ¿que opinais? 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (10)

 1. que chula et queda! m’encanten els volants aquests!! i la tela es xulisima, jo la tenia sense utilitzar i ha sigut veure’t i ja la ting tallada, jajaja

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Que guai que la facis igual! haurem de fer quedada per fer fotos molones! quan la tinguis llesta me l’ensenyes!

 2. Ohhhh M’agrada moltíssim!! I mira que jo no sóc de volants. Però amb aquesta tela està genial.
  A on veu el teu home que sigui de Son Goku? Val, ara ja sé a què es refereix, però no m’imagino a cap super guerrer amb l’armadura de flors, i no els pararia tant bé com a tu. 🙂

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. AHAHHAHA tens raó amb una amadura de flors no molen però ell ho diu pq sobresurt als hombros!

 3. Malas Costureras

  Qué buena tu adaptación! Siempre consigues que te queden las prendas como un guante! Es verdad que esa tela es muy especial. Muchas gracias por enlazar en MiMi. Hasta pronto!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. En directo gana mucho las fotos estan hechas así rapido. Ya me diras que piensa tu nene del GOKU.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Només faltaria quan les vaig veure vaig al·lucinar, les 3 a conjunt!!! ahahhahahah

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.