Dessuadora- Sudadera Negra - Dessuadora- Sudadera Negra -

Dessuadora- Sudadera Negra

27 diciembre, 2017
27 diciembre, 2017 sewingwithmei

Dessuadora- Sudadera Negra

 

Bon dia a tots avui us ensenyo una dessuadora que he fet per les festes. La idea és que sigui per arreglar (sembla estrany una dessuadora per arreglar) però està molt de moda i queda molt i molt bé. Per aquest projecte he escollit una tela que sembla encoixinada de color negre.

Buen día a todos hoy os enseño una sudadera que he hecho para las fiestas. La idea es que sea de arreglar (parece extraño una sudadera para arreglar) pero está mucho moda y quedan muy bien. Para este proyecto he escogido una tela que parece acolchada de color negro.

 

Com tantes vegades he transformat el meu patró bàsic eliminant totes les pinces, ampliant 2 cm a la cintura i al pit però aquesta vegada li he fet forma de globus així sembla més oversize. Curta fins a cintura amb un biaix pel coll de la mateixa tela. Les mànigues com he fet altres vegades, he baixat 1,5 cm la copa i he afegit 1 cm a cada costat. L’he fet 3/4 que és més elegant.

Cómo tantas veces he transformado mi patrón básico eliminando todas las pinzas, ampliando 2 cm a la cintura y al pecho, pero esta vez le he dado forma de globo así parece más oversize. Corta hasta la cintura con un biés en el cuello de la misma tela. Para las mangas he bajado 1,5 cm la copa y he añadido 1 cm a cada lado. Las he hecho 3/4 que es más elegante.

 

 

Aquesta dessuadora la vaig estrenar pel sopar d’empresa, amb una faldilla capa de tul que podeu veure aqui i només tinc una foto d’aquell dia amb el Pare Noel. I me l’he tornat a posar, amb la faldilla capa (pensada per Nadal) que la podeu veure Aqui.
Esta sudadera la estrené para la cena de empresa, con una falda capa de tul que podéis ver aqui, solo tengo esta foto de la cena con el Papa Noel. Y me lo he vuelto a poner, con la falda capa (pensada por Nadal) que la podéis ver aquí.

 


Patró: transformació del meu bàsic

Estil/estilo: party

Enlazo/link: MIMI

Tela: No recordo on la vaig comprar / no recuerdo donde la compré


Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (16)

 1. Hola Mei!!

  M’agrada la idea de fer una dessuadora arreglada, per a vestir. Amb la faldilla de tul crec que anava bé. La tela m’agrada molt. Una abraçada i fins l’any que ve!!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Les combinacions de formal i informal m’encanten, pq es poden portar en moltes ocasions.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Anava comodísima, vaig estar tot el dinar la mar de bé.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Las telas son muy bonitas las dos. Siempre digo que si las telas son bonitas con diseños simples se lucen mas.

 2. Malas Costureras

  Muy elegante, claro que si!! Que bien que sepas hacer todas esas modificaciones, asi das justo con lo que quieres cada vez. Enhorabuena!! Suerte en el sorteo de la cesta y Felices Fiestas!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La veritat es que la tela la vaig comprar per fer una faldilla i dsp de molt de temps a l’armari he fet aquest disseny. No sabria si m’agradaria però ara ho veig molt bé.

 3. m’agrda moltisim aquesta dessuadora! aquestes teles que son com acolxades m’encanten, t’ha quedat una dessuadora que tant et serveix per vestir com per ficar-te-la amb uns texans i per diari

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Aquesta era la idea que servís per tot! Les teles alolchades son una passada, tot i que aquesta és bastant primeta!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.