12 meses 12 telas - 12 meses 12 telas -

12 meses 12 telas

22 enero, 2018
22 enero, 2018 sewingwithmei

12 meses 12 telas

Bon dia a tots! Avui estic contenta  perquè Marujadas de Peluchona  ens ha proposat un repte que és una passada: 12 TELAS 12 MESES.

Buen día a todos! Hoy estoy contenta  porque Marujadas de Peluchona nos ha propuesto un reto que es una pasada: 12 TELAS 12 MESES.

 

 

Això vol dir que he escollit 12 teles que tenia a casa (moltes d’elles fa temps) i he de cosir-les durant tot l’any 2018. Em sembla una idea molt interessant perquè a les que ens agrada comprar teles se’ns acumulen i a vegades no els hi donem la sortida que haurien de tenir i amb aquesta proposta em veuré “obligada” i sobretot motivada a aconseguir el repte #12meses12telas.

Esto quiere decir que he escogido 12 teles que tenía en casa (muchas de ellas hacia tiempos) y tengo que coserlas durando todo el año 2018. Me parece una idea muy interesante porque a las que nos gusta comprar teles se nos acumulan y a veces no se los damos la salida que tendrían que tener y con esta propuesta me veré “obligada” y sobre todo motivada a conseguir el reto #12meses12telas.

 1. Lycra per un bikini o banyador. Lycra para un bikini o bañador.
 2. Tela molt fina per un vestit d’estiu. Tela muy fina para un vestido de verano.
 3. Tela que em va regalar una gran amiga costuril Auxi de Mas de lo que me gusta, suposo que l’utilitzaré per a alguna samarreta màniga curta. Tela que me regaló una gran amiga costuril Auxi de mas  de lo que me sgusta, supongo que lo utilizaré para alguna camiseta manga corta.
 4. Tela de samarreta de pinyes, tinc pensat tornar a fer una samarreta amb volant. Tela de camiseta de piñas, tengo pensado volver a hacer una camiseta con volante de verano.
 5. Tela de Punt amb relleu negre, tinc pensat fer un vestit d’hivern. Tela de Punto con relieve negro, tengo pensado hacer un vestido de invierno en manga larga.
 6. Tela que sembla un piqué amb un punt elàstic, em vull fer un vestit entallat amb pinces, un línia clàssic, sense mànigues. Tela que parece un piqué con un punto elástico, me quiero hacer un vestido entallado con pinzas, un línea clásico, sin mangas.
 7. Tela per fer una camisa clàssica o una brusa. Fa molt que la tinc i ja en tinc ganes. Tela para hacer una camisa clásica o una blusa. Hace mucho que la tengo y ya le tengo ganas.
 8. Tela clàssica sense gens elastan que crec que caurà una faldilla. Tela clásica sin nada de elastan que creo que caerá una falda.
 9. Tela de punt gris amb unes petites “tachueles“, tinc pensat fer-me un vestit o dues peces, encara no sé.  Tela de punto gris con unas pequeñas “tachueles”, tengo pensado hacerme un vestido o dos piezas, todavía no sé.
 10. Tela de cotó per un gorro de la feina. Tela de algodón para un gorro del trabajo.
 11. Tela de cotó encara no sé molt bé per què. Tela de algodón todavía no sé muy bien por qué.
 12. Tela de cotó si m’arriba per un altre gorro genial si no buscaré una altra aplicació. Tela de algodón si me llega para otro gorro genial si no buscaré otra aplicación. 

 

Com podeu veure sóc molt egoista i totes les teles son per MI.

Como podeis ver soy muy egoista y todas las telas són para MI.

 


Ellaço /enlace a MIMI   #12meses12telas


 

Gracies Rebeca per aquesta gran iniciativa.

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (6)

 1. Doncs ben fet que fas de cosir per tu!!!! Les teles molt xules i ja sé que en faràs autèntiques delícies. Em fa molta il·lusió que t’hagi pujat al carro jejejeje. Ja tinc ganes de veure les teves costures 😉

  • sewingwithmei

   Moltes gràcie sa tu per muntar aquest sarao. Ja veurem si tinc temps de fer-les totes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.