Dessuadora - Sudadera - Dessuadora - Sudadera -

Dessuadora – Sudadera

24 enero, 2018 sewingwithmei

Dessuadora – Sudadera

Bon dia a tots! Avui us ensenyo una dessuadora que vaig tallar abans de Nadal i que encara no havia cosit, per falta de temps i perquè he estat ocupada amb altres projectes. La dessuadora és bàsica però hi he afegit dues coses: una la cremallera de doble carro, així la puc obrir per dalt i per baix; i l’altre un vinil d’unes noies que tenia feia temps i encara no havia trobat l’ocasió d’utilitzar-lo.

Buen día a todos! Hoy os enseño una sudadera que corté antes de Nadal y que todavía no había cosido, por falta de tiempo y porque he estado ocupada con otros proyectos. La sudadera es básica pero he añadido dos cosas: una la cremallera de doble carro, así la puedo abrir por arriba y por bajo; y el otro un vinilo de unas chicas que tenía hacía tiempos y todavía no había encontrado la ocasión de utilizarlo.

Com sempre he utilitzat el meu patró bàsic de cos i l’he transformat eliminant totes les pinces, baixant la copa de les mànigues i ampliant el cos 2 cm a cada costat. Les mànigues són 3/4. Al coll he afegit un biaix de la mateixa tela; als punys he fet una costura simple i el baix overlock i costura.

Cómo siempre he utilizado mi patrón básico de cuerpo y lo he transformado eliminando todas las pinzas, bajando la copa de las mangas y ampliando el cuerpo 2 cm a cada lado. Las mangas son 3/4; al cuello he añadido un biés de la misma tela; a los puños he hecho una costura simple y el bajo le he pasado la overlock y una costura.

La tela la vaig comprar a Encants fa 3 anys, és dessuadora fina molt agradable perquè té un tacte amorós. La cremallera de doble carro és de color blau marí i també la vaig comprar als Encants. El Vinil el vaig comprar online (no recordo on), he estat 20 min per enganxar-lo amb la planxa, molt i molt difícil perquè les noies porten molts detalls i que aixecava el plàstic no estaven enganxades.

La tela la compré en Encants hace 3 años, es sudadera fina muy agradable porque tiene un tacto amoroso. La cremallera de doble carro es de color azul marino y también la compré en Encants. El Vinilo lo compré online (no recuerdo donde), he sido 20 min para engancharlo con la plancha, mucho y muy difícil porque las chicas traen muchos detalles y que levantaba el plástico no estaban enganchadas.

 

 

A les fotos podeu veure com canvia la peça movent la cremallera del darrera. Espero que us agradi!

A las fotos podéis ver como cambia la pieza moviendo la cremallera de detrás. Espero que os guste!

 

 


LINK: MIMI de Malas Costureras.

TELA i CREMALLERA: Encants Vells

PATRO: transformació del meu bàsic / transformación del mio

 


 

 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (26)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Dude un poco en el color de la cremallera pero el resultado me gusta!

 1. M’agrada la senzillesa combinada amb el vinil i la cremallera, que la fan destacar. Molt bé, com sempre.

 2. Club Malas Costureras

  Qué original esa cremallera en la espalda! Y el vinilo es muy cuqui, la verdad es que la sudadera te queda genial, es muy tú.
  Suerte con el sorteo de este mes.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Els detalls la fan un basic més bonica. Ja veurem quan la renti amb el VINIL.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Los detalles le dan un toque diferente a este basico.

 3. Maribel

  M’agrada molt, tinc una molt semblant i es molt comode i les ninetes monissimes!!!!

 4. M’agrada molt com ha quedat la teva suadera.
  El vinil, encara que hagi costat, ha quedat molt be.
  I la cremallera li dona un toc superoriginal.
  Una abraçada!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Va valer la pena estar molta estona per posar el VINIL.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.