Vestit faldilla creuada - Vestido falda cruzada. - Vestit faldilla creuada - Vestido falda cruzada. -

Vestit faldilla creuada – Vestido falda cruzada.

28 febrero, 2018
28 febrero, 2018 sewingwithmei

Vestit faldilla creuada – Vestido falda cruzada.

Bon dia a totes i totes. Aquesta setmana vinc amb una tela del repte de #12meses12telas de Marujadas de Peluchona. Per aquesta tela tenia pensat fer-me un vestit que fos còmode per anar a treballar i de color negre. Així que tenia aquesta tela a casa des de feia més d’un any i una tarda d’aquelles que no tens massa coses a fer em vaig posar les piles.

Buenos día a todas y todas. Esta semana vengo con una tela del reto de #12meses12telas de Marujadas de Peluchona. Para esta tela tenía pensado hacerme un vestido que fuera cómodo para ir a trabajar y de color negro. Así que tenía esta tela en casa desde hacía más de un año y una tarde de aquellas que no tienes demasiadas cosas a hacer me puse las pilas.

 

Vaig començar a pensar com el podia fer i després de molt indagar i pensar em vaig decidir a fer un  vestit tallat a cintura, faldilla creuada, escot rodó pronunciat i màniga llarga.  Quan m’hi vaig posar vaig recordar que al blog de KUSHONA tenia una faldilla de l’estil que volia i vaig anar-hi per inspirar-me. La seva és una faldilla pètal amb dues teles diferents, espectacular (a més li queda molt bé). Jo no la vaig fer exactament igual, ja que volia que s’orbrís més quan caminés.

Empecé a pensar como lo podía hacer y después de mucho indagar y pensar me decidí a hacer un vestido cortado a cintura, con falda cruzada, escote redondo y manga larga. Cuando me puse recordé que al blog de KUSHONA  tenía una falda del estilo que quería y fui para inspirarme. La suya es una falda pétalo con dos teles diferentes, espectacular (además le queda muy bien). Yo no la hice exactamente igual, puesto que quería que se abriera al andar.

 

Així que vaig agafar els meus patrons bàsics i em vaig posar a transformar:

Así que cogí mis patrones básicos y me puse a transformar:

 • Patró del cos: he convertit les pinces de davant en una sola pinça que surt de la cintura, del lateral, fins al pit. La part de l’esquena he eliminat les pinces.  Patrón de cuerpo: he convertido las pinzas de delante en una sola pinza que sale de la cintura, del lateral, hasta el pecho. La parte de la espalda he eliminado las pinzas.
 • Patró de la faldilla:  l’he fet creuada a la part del davant (més semblant a una faldilla pareo). He fet que només s’ajuntin les dues peces a la cintura així es mou molt més quan camines. I del darrera bàsica sense pinces. Patrón de la falda: lo he hecho cruzada a la parte del delante (más pareciendo a una falda pareo). He hecho que sólo se junten las dos piezas a la cintura así se mueve mucho más cuando andas. Y del detrás falda básica sin pinzas.
 • Patró bàsic de les mànigues: he baixat la copa 1,5 cm perquè quedés més esport. Patrón básico de las mangas he bajado la copa 1,5 cm para que se viera más de deporte.

Els acabats interiors amb la overlock, el coll un biaix de la mateixa tela, els punys els he acabat amb una costura simple i el baix he afegit un biaix de polipiel. Perquè em quedés bé he entretelat el baix, si no feia unes ones estranyes. La tela és un punt negre amb un gravat geomètric. La vaig comprar a Ribes&Casals de BCN. Només tenia 1m de tela així que vaig fer màgia per casar les peces perquè quedin bé.

Los acabados interiores con la overlock, el cuello un bies de la misma tela, los puños los he acabado con una costura simple y el bajo he añadido un bies de polipiel. Para que me quedara bien he entretelado el bajo, sino hacía unas olas extrañas. La tela es un punto negro con un grabado geométrico. La compré a Ribes&Casals de BCN. Solo tenia 1 metro de tela, así que hice magia para casar las piezas y que quedara todo bien.

Espero que us agradi.

Espero que os guste.

 


Enllaç /link: MIMI Malas costureas

Tela: Ribes&Casals

Patro: Transformació del meu bàsic/ Transformación del mio basico.


 

 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (24)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. La verdad es que como soy tan bajita el metro de tela me da para mucho!!! Y si a mas no tengo que casar nada pues aun mejor!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Yo este año tengo boda y tengo que ir a comprar algo para hacerme!!!! Tengo ya la idea pero no la tela!

 1. Lourdes - Punts de Colors

  Ets una crack, un vestit preciós i molt elegant! Y ara youtuber!!! ole tu”!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies! El youtube només l’utilitzo per fer videos del dissenys així es veuen en moviment i es veu millor la peça. Vaig llegir el correu amb el teu comentari mentres estava veient el PEYU, OLE TU

 2. olee que xuluuu!! m’alegro d’haver-te servit d’inspiració, jo tinc la faldilla petal que vaig ensenyar fa un parell de setmanes pero aquest em recorda més a un que em vaig fer per cap d’any, que també era més obert pel centre. Et queda d’escandol, com sempre unes transformacions del teu patró base perfectes

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La veritat es que quan et vaig veure amb la faldilla tan xula ja em vaig acabar de decidir! Tens raó s’assembla més a l’altra. M’encanta transformar!

 3. La más sexy de la globoesfera!!! Por Diós!!! Pero que piernas… lo siento he leído todo el post, pero en el momento del vídeo sólo veía piernas!! jejejeje!!! Guapaaaaaaa!!!!
  Me encanta!! Te ha quedado de lujo!!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Que les pasa a mis piernas???? Se ven demasiado no? AAAGGGRRRRRRRR!!!

 4. itzi

  Me encanta porque siempre modificas tu patrón base y haces lo que quieres. Me parece muy elegantez
  Cuántos vestidos tienes? Jajaj, mas que días del año? 😉

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Me encanta trasnformar patrones y crear y experimentar con ellos. No todo lo que coso lo cuelgo hay cosas que no quedan bien a la primera y entonces me hecho pa tras. Tengo muchos vestidos la verdad, pero es que me encantan tanto que estoy haciendome a menudo!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Algun dia haré un tutorial de como hacer el patrón base y transformar y modificar!

 5. Anna Caljoan

  oioioi! Mei, m’he enamorat!! Que sapigues que l’apunto i que el penso copiar!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Quin luxe que Anna de Cal Joan es copi un vestit meu!!! ja me l’ensenyaras!

 6. Gauuuu, quina preciositat de vestit! El trobo preciós, però jo per anar cada dóa tampoc mel posaria, que si em poso a correr al darrera de les nenes se’m veurien fins a les idees, jajaja

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Potser hauries de fer-lo cosit als costats pq no s’obri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.