Pantalons negres / pantalones negros - Pantalons negres / pantalones negros -

Pantalons negres / pantalones negros

4 abril, 2018 sewingwithmei

Pantalons negres / pantalones negros

Bon dia a tots, avui us ensenyo un projecte que és la versió beta del que ha de ser el resultat final. Estic practicant pantalons per fer-me una cosa molt bonica, o almenys així està al meu cap.
Buen día a todos, hoy os enseño un proyecto que es la versión beta del que tiene que ser el resultado final. Estoy practicando pantalones para hacerme una cosa muy bonita, o al menos así está en mi cabeza.

Aquest pantaló són trets del meu patró base de pantalons, fins ara només havia fet malles de GYM i aquesta és la primera vegada que modifico el patró per fer uns pantalons una mica més d’arreglar. He eliminat les pinces del davant i del darrera, he ampliat el tir 2 cm i he ampliat els pantalons quasi 5 cm a cada costat i a la cintura per fer aquesta forma més ample. La cintura he afegit una peça amb uns ollaos per passar el cordill i adaptar-los a la meva figura.

Este pantaló son sacados de mi base de pantalones, hasta ahora sólo había hecho mallas de GYM y esta es la primera vez que modifico el patrón para hacer unos pantalones algo más de arreglar. He eliminado las pinzas del delante y del última, he ampliado el tiro 2 cm y he ampliado los pantalones casi 5 cm a cada lado y a la cintura para hacer esta forma más ancho. La cintura he añadido una pieza con unos ollaos para pasar el cordel y adaptarlos a mi figura.

Com que eren els primers he tingut alguns problemes. Al ser los primeros he tenido algunos problemas.

 1. Quan ja tenia tots els laterals fets i passats a la overlock me n’he recordat de les butxaques. I per cagar-la més en lloc de descosir el lateral he descosit el darrera… un desastre. Cuando ya tenía todos los laterales hechos y pasados a la overlock me he acordado de los bolsillos. Y para cagarla más en lugar de descoser el lateral he descosido el última… un desastre.
 2. Volia fer-lo sense cinturilla només doblegant la part de dalt, vaig fer els forats per posar els ollaos i quan ja tenia passat el cordill no em va gardar així que ho vaig desfer tot i vaig decir posar cinturilla, entretelada, i fer una guia amb dues puntades per passar el cordill per dins. Per cert els dos ollaos inicials que ja havia fet s’han quedat de decoració. Quería hacerlo sin cinturilla sólo doblando la parte de arriba, hice los agujeros para poner los ollaos y cuando ya tenía pasado el cordel no me va gardar así que lo deshice todo y voy decir poner cinturilla, entretelada, y hacer una guía con dos patadas para pasar el cordel por dentro. Por cierto los dos ollaos iniciales que ya había hecho se han quedado de decoración.
 3. Quan vaig anar a posar els últims ollaos no estava inspirada i els vaig posar al revés, van quedar fatal, així que els vaig voler canviar i, per més desgràcia, vaig fer un forat enorme a la tela. Al final vaig retallar el tros dels ollaos i vaig fer una peça nova a la zona del centre de la cinturilla pq no tenia prou tela per canviar-la sencera. Cuando fui a poner los últimos ollaos no estaba inspirada y los puse a la inversa, quedaron fatal, así que los quise cambiar y, por más desgracia, hice un agujero enorme a la tela. Al final recorté el trozo de los ollaos e hice una pieza nueva en la zona del centro de la cinturilla pq no tenía basta tela para cambiarla entera.
 4. La tela és molt punyetera i se’m va enganxar dues vegades i té els fils que surten una mica. La tela es muy punyetera y se me enganchó dos veces y tiene los hilos que salen un poco.

 

Per aquest projecte vaig utilitzar una tela que tenia a casa (no recordo ni on ni perquè la vaig comprar) però és com una tela de sastre amb elàstic en una sola direcció, no excessivament doble.

 Para este proyecto utilicé una tela que tenía en casa (no recuerdo ni dónde ni porque la compré) pero es como una tela de sastre con elástico en una sola dirección, no excesivamente doble.

En resum una mica drama tot, però al final no queda tan malament.

En resumen un poco drama todo, pero al final no queda tan mal.

 

A les fotos he volgut fer un look molt agressiu amb el body que em vaig fer fa uns dies i la jaqueta de pell a sobre, us sembla massa agressiu?, podré sortir de festa amb això? M’hen havia oblidat comentar les lletes que em va fer el meu home amb fusta, són una passada i va ser una super sopresa!. Enacra les hem de decorar.

En las  fotos he querido hacer un look muy agresivo con el body que me hice hace unos días y la chaqueta de piel encima, os parece demasiado agresivo?, podré salir de fiesta con esto? Se me olvidaba comentar las letras que me hizo mi marido con madera son una pasada y fue una gran sorpresa!. Aún las tenemos que decorar. 


LINK: MIMI Malas costureas

PATRON: Transformació del meu bàsic. Transformación del mío básico. 

TELA: una que tenia a casa que no se d’on va sortir.

Una que tenia en casa que no se  de donde ha salido.

LETRAS SEWING WITH MEI: Hechas por mi marido de madera.


Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (16)

 1. Quins maldecaps!! Però molt ben resolts, com sempre. Ja tinc curiositat per saber quin és el projecte final que faràs.
  No veig el look agressiu perquè ja et conec i no ho ets gens. Si tu et sents bé, endavant!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. A veure si el que tinc en ment em queda igual a com ho imagino!!!

 2. Me ha encantado leer que también eres humana… Y, menos mal que “te ha salido mal”. Deseando ver la versión mejorada!!

  Y el conjunto… agresivo no sé, sexy-sexy sí.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Soy humana como todas y a veces la lío un poco. Y me ha salido bastante mal, necesito practicar mas estos pantalones!

 3. Ohh! Que valenta! A mi em fan por els pantalons🤪 poc a poc i bona lletra! Tenims uns marits q valen or😬

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Els marits de les costureres sovint son molt manetes. AHAHHAHAH Atreveix-te a fer-ne uns!

 4. Imilce Manos Revoltosas

  Qué agresiva ni que nada, lo que estás es cañón con este conjunto!! Después de tanta peripecia te han quedado unos pantalones estupendos.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Tenia dudas de salir así pero como las fotos me las he hecho mi marido me he quedado mas tranquila.

 5. Lourdes - Punts de Colors

  Tot i els contratemps t’han quedat de luxe! I de look agresiu mmm… tot el que diguis però tu d’agresiva res de res! sexy i dolça! Muuaaaack!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Tens raó de que no sóc massa agressiva, però si m’agafen les estisores de tallar la tela…. MATO

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.