Faldilla lunares / falda lunares - Faldilla lunares / falda lunares -

Faldilla lunares / falda lunares

18 abril, 2018
18 abril, 2018 sewingwithmei

Faldilla lunares / falda lunares

Hola a tothom avui us ensenyo una faldilla de topos ideal per aquesta temporada. És una faldilla ben simple amb pinces profundes “tablas” 3 a la part del davant i 3 a la part del darrere. A través del meu patró bàsic he modificat les pinces de davant dona’t-li una profunditat de 8 cm a cada una i he afegit una pinça al centre. Del davant i del darrere són exactament iguals.

Hola a todo el mundo hoy os enseño una falda de lunares ideal para esta temporada. Es una falda muy simple con tablas,  3 a la parte del delante y 3 a la parte trasera. A través de mi patrón básico he modificado las pinzas añadiendo una profundidad de 8 cm a cada una y he añadido una pinza al centro. El delante y el trasero son exactamente iguales.

Pels acabats he afegit una cintura de 3 cm (entretelada) i una cremallera quasi invisible, dic quasi perquè mai em queden del tot bé. El baix he fet una costura simple.

Para los acabados he añadido una cintura de 3 cm (entretelada) y una cremallera casi invisible, digo casi porque nunca me quedan del todo bien. El bajo  lo he hecho una costura simple.

 


La tela és un punt elàstic amb gravat (una de les meves teles preferides), blau marí i blanc. La vaig comprar als encants i en vaig comprar 2 metres i m’ha sobrat tela per fer-ne una altra igual o fer un vestit.

La tela es un punto elástico con grabado (una de mis teles preferidas), azul marino y blanco. La compré en Enacants Vells y compré 2 metros. Me ha sobrado tela para hacer otra igual. 


La samarreta que veieu és una bàsica que em vaig fer amb un patró meu i és un dels patrons que més m’agrada! També la podeu veure aqui.

La camiseta que veis es una básica que me hice con un patrón mío y es uno de los patrones que más me gusta! También la podéis ver aqui.


Link: MIMI de Malas Costureras.

Patró: Transformació del meu / transformación del mio

Tela: Enacants Vells de BCN


Espero que us agradi!

Espero que os guste!

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (18)

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Primaveral si que lo es, la tela y la camiseta blanca lo hacen mas primaveral!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Com sempre no pq aquesta cremallera es podria millorar molíssim!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La veritat es que quasi cada dia inverteixo un ratet en cosir!!!!!

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. No siempre me queda perfecta! En este caso la cremallera tiene mucho que desear!! AHHAHA

 1. La faldilla és molt maca. M’agraden molt les “tablas”. També em passa això amb les cremalleres invisibles, que mai ho són… i no ho entenc, faig tot el que diuen els tutorials però no hi ha manera.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Jo tinc dues màquines de cosir i amb una d’elles em queda molt millor que no pas amb l’altra, però quasi mai son invisibles del tot!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.