Bikini sexy - Bikini sexy -

Bikini sexy

23 mayo, 2018 sewingwithmei

Bikini sexy

Bon dia a tots i totes. Avui ús ensenyo els dos últims bikinis que em quedaven pendents de l’any passat del Curs de Maria Modista. Un en aquest post i l’altra aquí. Us els ensenyo perquè d’aquí a pocs dies espero tenir noves creacions, ja que he anat a comprar moltes lycres a Cal Joan.

Buen día a todos y todas. Hoy uso enseño los dos últimos bikinis que me quedaban pendientes del año pasado del Curso de Maria Modista. Uno lo tenéis en esta entrada y el otro aqui.  Os los enseño porque de aquí a pocos días espero tener nuevas creaciones, puesto que he ido a comprar muchas lycras a Cal Joan.

Aquest és un bikini més especial i més sexy. Consta d’una calça bàsica sense lligar, però que porta una peça a la part del davant que li dóna un toc més sexy. El top del bikini és molt escotat del pit i lligat al coll i a l’esquena.

Este es un bikini más especial y más sexy. Tiene una braga básica sin atar, pero que trae una pieza a la parte del delante que le da un toque más sexy. El top del bikini es muy escotado del pecho y atado al cuello y a las espaldas.

En aquest cas vaig utilitzar la mateixa tela (tot i que no és la més adequada) per dins que per fora i per fer els lligams vaig utilitzar una lycra molt suau. Aquesta tela la vaig comprar fa 2 anys per internet i no és el que jo esperava per poder fer bikinis.

En este caso utilicé la misma tela (a pesar de que no es la más adecuada) por dentro que por fuera y para hacer los vínculos utilicé una lycra muy suave. Esta tela la compré hace 2 años por internet y no es el que yo esperaba para poder hacer bikinis.


Link: MIMI de Malas Costureras.  i Link Party d’ Anna Cal Joan

Tela: Online Ilatela (cerrado actuamente)

Patrón y tècnica: Maria Modista


TODA LA INFO DE MARIA MODISTA Y DE SUS CLASES AQUi

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (13)

  1. Pingback: Bikini basic
    • sewingwithmei

      Moltes gràcies. Els bikinis m’encanten i els hi dedico temps pq quedi bé.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.