Peto llarg - Mono largo - Peto llarg - Mono largo -

Peto llarg – Mono largo

30 mayo, 2018 sewingwithmei

Peto llarg – Mono largo

Bon dia a tothom, recordeu que fa uns dies vaig estar embolicada amb uns pantalons negres (aquí) doncs aquest és el resultat de les meves bogeries, em van convidar a una comunió i ja feia temps que anava darrere d’un peto i vaig pensar que seria el moment per fer-ho.

Buenos día a todo el mundo, recordáis que hace unos días estuve liada con unos pantalones negros (aquí) pues este es el resultado de mis locuras, me invitaron a una comunión y ya hacía tiempo que iba detrás de un peto y pensé que sería el momento para hacerlo.

He fet un peto amb tela estampada de cotó amb una mica d’elastan que és molt còmode. Com tantes altres vegades he modificat el meu patró bàsic de pantaló, de cos i de màniga. El de pantaló ja el tenia fet de l’altra vegada. El de cos he eliminat totes les pinces i he ampliat el meu patró bàsic fins a la mida de cintura dels pantalons, a més a més he baixat la cisa de la màniga. De la màniga he ampliat el patró 2 cm i l’he fet fins a sobre el colze.

He hecho un peto con tela estampada de algodón con un poco de elastan que es muy cómodo. Cómo tantas otras veces he modificado mi patrón básico de pantaló, de cuerpo y de manga. El de pantaló ya lo tenía hecho de la otra vez. El de cuerpo he eliminado todas las pinzas y he ampliado mi patrón básico hasta la medida de cintura de los pantalones, además he bajado la cisa de la manga. De la manga he ampliado el patrón 2 cm y lo he hecho hasta por encima  del codo.

Per aquest projecte he escollit una tela de Ribes&Casals que em va sortir bastant bé de preu, uns 8 € el metre. La tela és amb una base blanca i un estampat floral a sobre. En vaig comprar 1,5 m, no sóc gaire alta. Per tancar-lo he afegit una cremallera visible a l’esquena fins a la cintura i a la zona de cintura he afegit una peça per on he passat un cordó blau marí per marcar la cintura. Per passar el cordó he utilitzat uns ullets metàl·lics.

Para este proyecto he escogido una tela de Ribes&Casals que me salió bastante bien de precio, unos 8 € el metro. La tela es con una base blanca y un estampado floral encima. compré 1,5 m, no soy muy alta. Para cerrarlo he añadido una cremallera visible a las espaldas hasta la cintura y en la zona de cintura he añadido una pieza por dónde he pasado un cordón azul marino para marcar la cintura. Para pasar el cordón he utilizado unos guiños metálicos.

He entretelat la tela per on passa la cremallera per donar més restència, el coll l’he acabat amb un biés de la mateixa tela i doble puntada.

He entretelado la tela por donde pasa la cremallera para dar mas resistencia, el cuello lo he terminado con un biés  de la misma tela y doble puntada.

Ja l’he estrenat fa dies i la veritat és que és molt i molt còmode. Espero que us agradi tant i com a mi. No descarto fer una altra versió en color blau marí o negre.

Ya lo he estrenado hace días y bien es verdad que es mucho y muy cómodo. Espero que os guste tanto y como mí. No descarto hacer otra versión en color azul marino o negro.


LINK: MIMI Malas costueras

Patrón: Transformació del mio basico

Telas: Ribes@Casals


A MIMI MALAS COSTURERAS HI HA SORTEIG DE CAL JOAN

MOLTES GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ CADA SETMANA

MUCHAS GRACIAS POR ESTAR AQUI CADA SEMANA

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (27)

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La tela es molt resultona i facil de treballar.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Ana te tienes que plantear 15 dies de vacaciones en mi casa y te lo enseño todo!!!!! Por cierto este peto es muy muy cómodo y sienta bien. En otra tela entra dentro de tu estilo IBIZA.

 1. O sigui que diumenge passat venies d’una comunió? Mira que vaig pensar que anaves molt elegant per venir a veure’ns 🙂
  Tinc un parell de preguntes: Quan he llegit “cremallera invisible” he pensat que no podia ser, perquè es veu molt… Per què la vas triar invisible si s’anava a veure? I crec que no entenc bé allò d’entretelar la cremallera. Per on l’has entretelat?
  Sempre aprenc amb tu!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Volia dir cremallera visible, error al teclejar, ho sento i quan poso una cremallera entretelo la tela per on haig de posar la cermallera pq al cosir no em cedeixi i quedi com una muntanya russa. Si la tela no es elastica no cal pero al ser un pel elàstica queda millor. I el peto me’l vaig posar per venir a veure’us, jo sempre elegant per vosaltres!!!! La comunió va ser fa 15 dies.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Pues me parece una costura bastante simple. La recomiendo

 2. Laura - Con mis manitas

  Precioso!! Te lo vi el domingo y no sabía que era primicia!!!
  Te queda genial, estas soooo #sexyMei

  • sewingwithmei

   Muchas gracias, el domingo me lo puse para venir a veros a vosotras!!!! Muak

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. És molt còmode estic segura que el fare en un altre color més discret

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Tot i que la proxima vegada crec que posaré una vista al coll.

 3. quina preciositat!! jo soc molt fan dels monos, no els que els porti molt perque no son practics pero sempre se’m van els ulls, m’agraden tots. aquest es maquisim

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Suposo que la tela també influiex en que sigui més llamatiu!!!

 4. Anna Mora

  Jo que l’he vist en directa… puc dir que et queda perfecte! Guapissima!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.