Samarreta daurada - Camiseta dorada - Samarreta daurada - Camiseta dorada -

Samarreta daurada – Camiseta dorada

13 junio, 2018
13 junio, 2018 sewingwithmei

Samarreta daurada – Camiseta dorada

Molt bon dia, avui vinc amb una samarreta de color daurat que em vaig fer a finals de l’estiu passat. Vaig trobar aquest retall de tela per casa (no sé d’on ha vingut) i em volia fer una samarreta diferent de les bàsiques que tenia. Així que vaig pensar d’afegir un volant gran a la cintura (tipus peplum).

Muy buen día, hoy vengo con una camiseta de color dorado que me hice a finales del verano pasado. Encontré este recorte de tela por casa (no sé de dónde ha venido) y me quería hacer una camiseta diferente de las básicas que tenía. Así que pensé de añadir un volante grande a la cintura (tipo peplum).

La tela és un punt de samarreta, una mica més gruixut, elàstica en ambdues direccions i amb un to brillant. Per fer-la he utilitzat el meu patró bàsic de cos, he modificat la cisa, he eliminat la pinça i he afegit 2 cm d’ample. L’he tallat 5 cm més avall de la cintura i l’hi he afegit un volant amb la mateixa tela. Tenia poca tela i he fet una costura a l’esquena.

La tela es un punto de camiseta, algo más grueso, elástica en ambas direcciones y con un tono brillante. Para hacerla he utilizado mi patrón básico de cuerpo, he modificado la cisa, he eliminado la pinza y he añadido 2 cm de ancho. Lo he cortado 5 cm más abajo de la cintura y se lo he añadido un volante con la misma tela. Tenía poca tela y he hecho una costura a las espaldas.

Els acabats amb overlock i costura simple per les mànigues, un biaix de la mateixa tela pel coll i una costureta fina amb l’ overlock pel volant.

Los acabados con overlock y costura simple por las mangas, un sesgo de la misma tela por el cuello y una costureta fina con la overlock por el volante.

Espero que us agradi i a veure si podeu apreciar el meu canvi de lookAhhh! recordeu que estem a la setmana del Bany i tenim moltes coses que explicar-vos.

Espero que os guste y a ver si podéis apreciar mi cambio de look.  Ahhh! recordar que estamos a la semana del Baño y  que tenemos muchas cosas por explicaros. 

 


Link: MIMI de Malas Costureras.

Patrón: el mio basico

Tela: No recuerdo de donde si alguien me ayuda.


Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (14)

    • sewingwithmei

      Moltes gràcies. El canvi de look em veig molt estranya m’hi haig d’acostumar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.