Trikini - Trikini -

Trikini

20 junio, 2018
20 junio, 2018 sewingwithmei

Trikini

Com ja sabeu hem viscut una setmana molt intensa amb consells, truquillos, compres, patrons i com cosir els bikinis o banyadors. Ara ja tenim la link party a punt a Anna Cal Joan.  Vull donar les gràcies per deixar-me participar i us vull donar les gràcies per l’acceptació que ha tingut el video.

Cómo ya sabéis hemos vivido una semana muy intensa con consejos, truquillos, compras, patrones y como coser los bikinis o bañadors. Ahora ya tenemos la link party lista en Anna Cal Joan.  Quiero dar las gracias por dejarme participar y os quiero dar las gracias por la aceptación que ha tenido mi video. 


Us recordo a totes les blogueres que han aportat els seus consells o coneixaments:

Os recuerdo a todas las blogueres que han aportado sus consejos o conocimientos:

Anna, Cal Joan

Laura, Con Mis Manitas

Mei, fet amb Amor

Alicia, Costurera de Pacotilla

Esther, Amb el diadal al dit

Lourdes, Punts de colors

 


Avui vinc amb un trikini que em vaig fer a l’últim curs de costura amb Sandra de Maria Modista. De trikini no en tenia cap i no en sóc molt partidaria, ja que ja tinc molta forma i no és el que em queda millor. Però vaig decidir fer-lo per aprendre a fer-ne un. Al final em vaig animar i n’he fet un altre que aviat el veureu.

Hoy vengo con un trikini que me hice en el ultimo curso de costura con Sandra de Maria Modista. De trikini no tenía ninguno y no soy muy partidaria, puesto que ya tengo mucha forma y no es el que me queda mejor. Pero lo decidí hacer para aprender a hacer uno. Al final me animé y he hecho otro que pronto lo veréis.


Aquest pot ser reversible però jo l’he fet de la mateixa tela d’ambdós costats. La tela és lycra de Cal Joan i m’encanta per la consistència, el color i el tacte. A més a més, és molt agraïda de cosir. Aquest trikini és molt simple, regulable a les caderes i a dalt. El que més m’agrada és que d’esquena sembla que porti 2 peces. Ah! I amb la meva teoria del bikini brasilenyo.

Este puede ser reversible pero yo lo he hecho de la misma tela de ambos lados. La tela es lycra de Hace falta Joan y me encanta por la consistencia, el color y el tacto. Además, es muy agradecida de coser. Este trikini es muy simple, regulable a las caderes y arriba. El que más me gusta es que de espaldas parece que traiga 2 piezas. Ah y con mi teoria de mi bikini brasileño. 

Per acabar us vull dir que aviat podreu veure el banyador que li he fet al meu home amb tela de tactel y forrat. Para terminar os tengo que decir que pronto podréis ver el bañador que le he hecho a mi marido, con tela de tactel y forro dentro. 


Link: MIMI de Malas Costureras.

Tela: Cal Joan

Patró i confecció: Maria Modista


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (21)

 1. És xulíssim!! I a mi em sembla que et queda espectacular!! Necessito fer-me amb una lycra d’aquest color, perquè m’encanta!! I el banyador del teu home fa molt bona pinta!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La lycra de Cal Joan i el banyador del meu home aviat el veureu

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. El color m’encanta quan el vaig veure ja vaig pensar en això.

 2. M’encanta Mei! Et queda molt bé el triquini i el color!
  I aquest banyador d’home…!!! Jo vaig quedar curta de tela i no el vaig poder tallar… He vist que ara ja no n’hi ha de la mateixa 🙁

 3. Quina crack!! Et queda molt bé. Em sembla que aquest estiu podries dur un bikini, banyador o trikini cada dia durant 15 dies sense repetir… m’equivoco? 😉

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. En tinc molts però com que tenim la piscina a casa em canvio de traje de bany dues o tres vegades al dia… Segurament en caura algún més.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Jo tampoc sóc molt de trikinis pero el resultat m’agrada.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. No es de los que mejor me queda por el estilo trikini tengo demasiadas curvas… ahahhaha

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.