Pantalons d'estiu - Pantalones de verano - Pantalons d'estiu - Pantalones de verano -

Pantalons d’estiu – Pantalones de verano

15 agosto, 2018
15 agosto, 2018 sewingwithmei

Pantalons d’estiu – Pantalones de verano

Bon dia a tots i totes, com va aquesta calor? El projecte que avui us porto va ser un rampell que vaig tenir una tarda perquè vaig pensar en les vacances i em vaig dir… no tinc pantalons d’estiu i en aquell moment vaig recordar els pantalons de Maquinando Patrones i en vaig voler fer uns semblants perquè em van encantar.  Jo per aquesta tela tenia pensat fer un vestit Halter.

Buen día a todos y todas, como va este calor? El proyecto que hoy os traigo fue un pronto que tuve una tarde porque pensé en las vacaciones y me dije… no tengo pantalones de verano y en aquel momento recordé los pantalones de Maquinando Patrones. Yo para esta tela tenía pensado hacer un vestido Halter.


Vaig rescatar el patró que vaig utilitzar per fer els pantalons negres i el peto estampat i l’he cosit exactament igual però he modificat la part de la cintura perquè quedés com si fos una bossa. He entretelat tota la part de la cintura i la vista. He afegit uns forats “ollaos” per passar la corda blanca que ajuda a ajustar-se a la cintura. Com que la tela és molt fina, no li he posat butxaques. I els he fet llargs fins al turmell.

Rescaté el patrón que utilicé para hacer los pantalones negros y el peto estampado y lo he cosido exactamente igual pero he modificado la parte de la cintura para  que  quedara cómo si fuera una bolsa. He entretelado toda la parte de la cintura y la vista. He añadido unos ollaos para pasar la cuerda blanca que ayuda a ajustarse a la cintura. Cómo que la tela es muy fina, no le he puesto bolsillos. Y los he hecho largos hasta el tobillo.


La tela és un punt de viscosa rústic de Cal Joan, molt fresquet, en vaig comprar 1 metro i he anat molt justa. En tenia de diferents colors però els blaus i els verds són els que em queden millor.

La tela es un punto de viscosa rústico de Cal Joan, muy fresca, compré 1 metro y he ido muy justa. tenían de diferentes colores pero los azules y los verdes son los que me quedan mejor.

Aquesta versió de pantaló pot anar a la cintura o al maluc quina us agrada més?

Esta versión de pantalón puede ir a la cintura o a la cadera qué os gusta más?


Link: MIMI de Malas Costureras.

Tela: Cal Joan

Patró: Transformació del meu bàsic.


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (10)

 1. Preciosos. Hombre, yo soy de llevarlos a la cadera, así que a mí me gustan más así. Pero a ti te veo más con ellos a la cintura. De cualquier manera, son muy bonitos

 2. Molt xulis!!! Jo crec q m’he d’organitzar les costures jajajaja pq vaig sempre a destemps…tot l’estiu q em vull cosir uns i d’aqui res ja ha passat l’estiu… a l’Empordà jajaja

 3. Linet lilula

  Són genials!!!! Et queden molt xulos a la cintura. Encara que tens tipazo per portar-los com et doni la gana!!!

 4. IMILCE MANOS REVOLTOSAS

  Qué bonitos y qué bien te quedan en cualquiera de las dos opciones!!

 5. Lourdes - puntsdecolors

  Et queden xulissims tot i que la forma que tenen a mi no me’ls veig.

 6. Itziar Te

  Me gustan más como te quedan a la cintura. Pero lo que más me gusta es leerte siempre siguiendo las tendencias. Un gusto pasar por aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.