Maxi dress nudo pecho - Maxi dress nudo pecho -

Maxi dress nudo pecho

22 agosto, 2018
22 agosto, 2018 sewingwithmei

Maxi dress nudo pecho

Bon dia a tots i totes, com va aquesta calor?, i les festes? Avui vinc amb un projecte que m’ha costat molt de fer per totes les peces i les característiques de la tela.

Buen día a todos y todas, como va este calor?, y las fiestas? Hoy vengo con un proyecto que me ha costado mucho hacer por todas las piezas y las características de la tela.

Comencem pel principi, per fer aquest model del cos em vaig inspirar amb un vestit d’una companya de feina. Volia un maxi vestit amb una part del cos diferent, , escotat, que pogués portar sostens però tingués un punt més sexy.

 1. nus entre els pits on hi lligo també els sostens així no es mouen
 2. la panxa a l’aire.
 3. tirants amples pels sostens.

Empezamos por el principio, para hacer este modelo del cuerpo me inspiré con un vestido de una compañera de trabajo. Quería un maxivestido con una parte del cuerpo diferente, escotado, que pudiera usar sujetador y tuviera un punto más sexy.

 1. nudo entre los pechos donde anudo con el sostén así no se mueve. 
 2. barriga al aire
 3. tirantes anchos.

Vaig analizar el vetsit de la meva amiga i quan vaig arribar a casa em vaig decidir a fer el patró. No ho tenia molt clar així que vaig estendre el meu patró bàsic i vaig començar a dibuixar-hi a sobre fins que vaig treure un patró semblant al que volia. Aquest patró de paper el vaig muntar sobre el maniquí i em va agradar així que ho vaig intentar amb la tela. La faldilla és amb vol natural i una obertura al davant.

Analice el vestido  de mi amiga y cuando llegué a casa me decidí a hacer el patrón. No lo tenía muy claro así que extendí mi patrón básico y empecé a dibujar encima hasta que saqué un patrón parecido al que quería. Este patrón de papel lo monté sobre el maniquí y me gustó así que lo intenté con la tela. La falda es vuelo natural y una apertura delante.

La part del cos l’he fet amb doble tela, així ja em quedava polit per dins i no transparentava gens. Per ajuntar la faldilla i el cos he utilitzat una vista entretelada de 5 cm. Els botons de la faldilla també està sobre entretelada per donar reforç, els botons són a pressió i dels que es veu la tela al mig.

La parte del cuerpo lo he hecho con doble tela, así ya me quedaba pulido por dentro y no transparentaba nada. Para juntar la falda y el cuerpo he utilizado una vista entretelada de 5 cm. Los botones de la falda también están sobre entretelada para dar refuerzo, los botones son a presión y de los que se ve la tela en medio.

La tela que vaig escollir per aquest projecte és una tela fina de cotó amb un punt de viscosa, amb ratlles i flors a sobre. No és gens elàstica.

La tela que escogí por este proyecto es una tela fina de algodón con un punto de viscosa, con rayas y flores encima. No es nada elástica.

Per acabar després de molts dies avui la Shiva té el seu conjunt, un llaç amb nus que li queda molt mono. Aquest llaç també el puc utiltzar jo.

Para acabar después de muchos días hoy la Shiva tiene su conjunto, un lazo con nudo que le queda mucho mono. Este lazo también lo puedo usar yo. 


Link: MIMI de Malas Costureras.

Tela: Kilo Tela

Patrón: Transformación del mio basico.


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (16)

 1. Per què no et fas patronista ja directament, Mei? 😉 Quan he començat a llegir, esperava, sincerament, trobar que per aconseguir aquest cos amb el nus i la fermesa necessària havies hagut de fer més d’una versió del patró fins trobar-ne la bona. Però no! A la primera, perfecte! Aplaudiments, sisplau.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. La veritat es que primer ho embasto i després miro com queda i m’ha agradat molt des del principi. El nus del davant dona molt de joc a l’hora d’adaptar el cos. M’ha costat molt més el tema dels botons que no pas del patró en si.

 2. Linet lilula

  Que guapa va Shiva amb aquest llacet. I tu…doncs ben sexy, com no!! Ets la reina dels patrons propis. Ole y ole!! M’encanta!!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Ja m’agradaria saber-ne més. Tenim cosetes pendents!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. Volia algo diferent, a veure si me’l poso molt… ahahha

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. Fresco lo es y femenino tb aunque mi marido lo ve muy escotado… ahahahha

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.