Banyador cremallera - bañador cremallera - Banyador cremallera - bañador cremallera -

Banyador cremallera – bañador cremallera

29 agosto, 2018
29 agosto, 2018 sewingwithmei

Banyador cremallera – bañador cremallera

Bon dia a tots i totes avui vinc amb un banyador amb el patró propi. No sabia si dir-li banyador fúcsiao banyador amb cremallera que veieu millor? Sé que l’estiu ja s’està acabant però jo d’aquí a pocs dies començo les vacances i segur que me’l posaré molt.

Buen día a todos y todas hoy vengo con un bañador con el patrón propio. No sabía si decirle bañador fucsia o bañador con cremallera, que veis mejor? Sé que el verano ya se está acabando pero yo de aquí a pocos días empiezo las vacaciones y seguro que me lo pondré mucho.


Quan vaig veure la tela a Cal Joan em vaig enamorar i des d’aquell moment ja vaig saber que em faria un banyador però no sabia quin toc diferent li donaria. Així que vaig decidir donar-li un toc més esport i sexy amb la cremallera blanca que li dóna un contrast molt gran.

Cuando vi la tela en Cal Joan me enamoré y desde aquel momento ya supe que me haría un bañador pero no sabía qué toque diferente le daría. Así que decidí darle un toque más de deporte y sexy con la cremallera blanca que le da un contraste muy chulo.


He fet un patró bàsic sense pinces i l’he escotat del davant i de la part del darrere. A les mesures que tenia les he multiplicat per 0,8 per poder treballar bé la lycra. I la part de la calça l’he fet amb aquestes instruccions. Sobretot li he fet CULO BRASILEÑO. L’he tallat tot doble i l’he cosit amb la Overlock com explica Lourdes aquí, per fer-lo he tardat dues hores. El que m’ha costat més ha estat cosir la cremallera, però al final m’agrada molt el resultat. JA HEU VIST QUE EL MEU MAROMO M’HA FET MOLTES FOTOS DEL CUL PQ ES VEGI CLARA LA MEVA TEORIA.

He hecho un patrón básico sin pinzas y lo he escotado del delante y de la parte trasera. A las medidas que tenía las he multiplicado por 0,8 para poder trabajar bien la lycra. Y la parte de la braga lo he hecho con estas instrucciones (este tutorial). Sobre todo le he hecho el culo brasileño. Lo he cortado todo doble y lo he cosido con la Overlock como explica Lourdes aquí,  he invertido solo dos horas para coserlo. El que me ha costado más ha sido coser la cremallera, pero al final me gusta mucho el resultado. PODEIS VER QUE MI MAROMO ME HA HECHO MUCHAS FOTOS DEL CULO PARA QUE SE VEA CLARA MI TEORIA. 

Si baixo la cremallera del tot és un escàndol.

Si bajo la cremallera del todo es un escándalo!

 


link: MIMI de Malas Costureras.  i   Semana de la Ropa de baño

Tela: Cal Joan

Patron propio

Otros modelos: bikini sexybikini basicobikini bandeaubikini piñasbañdorbañadortrikinitrikini


US VE DE GUST QUE US FACI UN TUTURIAL DE COM FER EL PATRÓ DE LA PART DE DALT?

¿OS APETECE UN TUTURIAL DE COMO HACER EL PATRÓN DE LA PARTE DE ARRIBA?

 

 

 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (6)

  1. Pero bueno! Ets una crack de la roba de bany 😍 fas uns biquitis, triquinis i uns banyadors… supersexy no, lo siguiente, olé tú!! Per mi genial el tuto per fer el patró de la part de dalt!!! Intruyenos sensei de la lycra 🤣🤣🤣😘😘😘😘😘😘

  2. noe

    et queda genial, disfruta molt de les vacances, nosaltres també les comencem la setmana vinent…

  3. qué puedo decir? me pirra el color…me vuelve loca la cremallera y ole lo sexy que eres!!! estás en lo más top!!!! no tengo palabras…te hago la ola!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.